Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
és csak ebbõl a két márkából kell 10-10?
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
de még hiányzik 100pont. Miket vegyek?

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Kicsit irigyellek, csupa izgalom az életed...
http://www.freetvmaci.info/
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
Most jövök egy isteni race/cruse-ról.Valami amcsi sráccal versengtünk.(Whasabi)A lényeg hogy õ Non HC-be egy Noble izével volt azzal amelyik 300 felett megy én meg a szokásos Ninjával HC-be.A lényeg hogy a két gép közzött a csúcssebesség 10km/h.Szóval ráhasalva elöztem csak le.Nagyon jó fej volt mert bevárt egy egy ugartó után.A landolás nem az erösségem.Szóval körbementünk a szigeten kábé 50 perc alatt.Ügyesen vezetett álltalában csak a civilek szivatták meg úgy ahogy engem is.
Szóval a TDU még mindig favorit hiába a lassan alérkezõ 1 éves hazsnálatának.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
USA-ITALY CARS FAN CLUB találkozó holnap este 7kor a kulb elött.
Autó: Alfa Gt 3.2 V6, tuning mindegy.
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
Jó volt!
Horrock
Gigabyte EP35-DS3\\Intel C2D E8400\\Geil 2x1GB/800MHz kit\\Gigabyte 8800GTS 512MB\\500GB Samsung+80GB Samsung+80GB Maxtor TDU nick: HUN_Horrock Mert így true.
Te mért mentél el??
Igaz hogy még csak 2-en vagyunk mert 2-en elmentek valahova...
De nem baj... Azért gyertek 😊
TDUnick: bevizzoliHUN
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Én is ott leszek tuti 😄
TDU Nick: tinky713hun TDU Club: HUNStreetRacers Notorius Lassanhajtó és kórosan trafic törő.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Akkor 3 órakor találkozó a Ducatinál 😊
Mostmár nekem se fagy le a játék 😊 Hála Totti Zsolt-nak 😊
Akkor majd aki tud az jöjjön 😊 Én is ott leszek és ha minden igaz akkor egy másik manus is 😊
Ha irsz ide egy 20 percel elötte akkor szerintem veled tartok egy körre 😄
ÉS én szerintem F430-al mek (mocim még nincs<#rinya>#rinya>)
Driver Profilom
TDU Nick: tinky713hun TDU Club: HUNStreetRacers Notorius Lassanhajtó és kórosan trafic törő.
<#eljen>#eljen>
köztük Ati-val is.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
A TDU online világában még ujvagyok.
És még sajnos kevés Magyaral találkoztam itt.
Remélem ez nem lessz igy sokáig, és majd turázunk 1 kicsit az aszfalton.
Lenne egy olyan kérdésem hogy nem lehet leszürni a map-on hogy csak magyarokat lássak? És mit is takar a szürésnél az "other Player"?
Köszi elöre is a segitséget.
Üdv: Tinky
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -