Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
A füvet sehogysem lehet kivenni.Maximum a terep részletességén tudsz állítani.(Low,Medium,High.)
Annyit befolyásól hogy a nagyobb tereptárgyak (Házak,hidak,tornyok) késöbb jelennek meg.
ATi!Hogy tudlak visszaigazolni Youtubon?Egyáltalán kell?
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Az éjjel oriásit álmodtam amit szeretnék a videómba átvinni.Pepsinek a ma este 8 óra felel meg.Elvileg nekem is.Dani,Dénes,Mihi aktív leszek MSN-en szóval szóljatok rám hogyha tudtok jönni.<#vigyor5>#vigyor5>
Valaki meg tudná mondani, hogy hogyan tudom kivenni a füvet a játékból, illetve hgy ez befolyásol-e az fps-en kívül bármit?
Narancs Lambi garraldo, gcsab
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Hogy fejlesztette a kocsiját ilyenre?
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Nem értem, h miért nem tudtak csinálni megjelenés óta egy olyan patchet amitõl ez megoldódna:S
Azért van mert szar a TDU szerver...
Nagyon laggos
Most vettem egy Lambi-t 😊
Aki akar az jöjjön mondjuk 10-re a Ducatihoz 😊
Itt a többi 9 😄
Mert ha igen akkor valahogy nagyon belagolhattál mert én nem emlékszem ilyen ugratós részre 😄
Na mind1...
Na mivel az enyém az a Kék Lotus Elise R meg valószínûleg az a halványsárga SkyLine 😊
Ezért hát én is csináltam 19 képet...XD Íme:
Remélem tetszenek, várom a véleményeitek ! <#wave>#wave>
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
TDU2 nick: PM75
Holnap szeretném befejezni a 2. szakszt.Jóllehet vasárnap locsolkodni mentek de délitán esetleg este találkozhatna a csapat.
<#eljen>#eljen>
a leglegleglegleglegleglegleglegleglegkezdetekkor mi is ennyien toltuk minden éjjel, régi szép idõk, bizony 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
http://goo.gl/gd6Zi5
http://goo.gl/gd6Zi5
(de ha friends szerint nézed a térképet, sztem hamar rájösz 😊
még mindig nincs car pack a TDU-hoz? mert ha nincs inkább hanyagolom a PC verziot és megveszem az XBox360-asat.
TDU2 nick: PM75