Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Smicy2
jövök

Charade GTti

Szerintem megyek én is. Locsolás megvolt, komolyabb piálás nem lesz, holnap már meló, úgyhogy nem lehet túlzásba vinni. <#pias><#kuss>

Dante73
Szabad menni 220-al is...
Elképzelhetõ, hogy ottleszek, attól függ, mikor érek haza...
Ha megyek, HC leszek, természetesen.

http://www.freetvmaci.info/

Synit HUN
De ha mindenki 260-nal megy hogy lesz elõzés? 😄

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

V43 1105
Ha van pénzem az autóra, én is ;D

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Ott leszek.

HUNMemphis
Üdv mindenkinek!
Ma szervezek egy Noble M12 GTO-R3-as összejövetelt!HC nem kötelezõs mert tudom sokan billen vezetnek.Szóval lehet jönni bátran.Szabályok a következõk.:Maximum 260km/h egyenesben,elõzések jelzése dudával,egy Noble,piroslámát be kéne tartani, továbbá nem 1 ember fog vezetni.Ha kell iránytok hátúlról vagy középrõl de legyenek elõzgetések.Nehogy már libák módjára menjünk egymás után.
Szóval szeretettel várok mindenkit aki a nagy locsolkodás után (kicsit ittas állapotban) krúzólna velem.Terveim szerint megkerûljük a szigetet és megnézzük a RUF szalont és a Lexust is.
Este 6 órakkor a kráterben a kocsi kölcsönzõ parkolójába keressetek.
Csáó csáó!

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Doog
Okés sikerült köszi szépen. (:

...::::::...

Dante73
Tedd be az eredeti lemezt, daemon-t kapcsold ki.

V43 1105
SID, Fundy, Gcsab, RohamDroid nem jöttök krúzolni ? 😄 TS-en is fenn vok ·.·

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Dante73
At atari hivatalos tdu forumán jelentette be az egyetlen, ott jelen levõ, hivatalos, belsõ infókkal rendelkezõ admin. 46 járgányt kapunk, 16-ot ingyen, a többi ára 9,99 euró lessz.
Álíttólag még ebben a hónapban megkapjuk, 3 nappal a kiadás elött derül ki, mikor.
Kellemes Locsolást mkinek, a lányoknak pedig sok locsolót!

Dante.

kipróbáltad már? próbáld ki és megtudod.
#42351: talán onnan, hogy hivatalos fórumon bejelentették?

mrmilan
<#eljen><#vigyor>

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

Smicy2
Olvass vissza 😊)))))))))

Charade GTti

V43 1105
Tetszik a videó, jó lett Raga ;D de ez a gyerek hang nem nállam van, most igy meghallgatva ! 😄 Ja, és Mrmilan, én ugratok utánad a vizbe !

bpeti72
Nem tom honnan vettétek hogy lesz car pack, ez megint olyan fellángolás mint a többi, ehhez a játékhoz nem adnak ki semmit már sztm

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

mrmilan
Laco, nekem is van már HC mód lehetõségem, mi a különbség a normál mód és e között?

miért nem HC-ban mentek? 😊(nem akarok kötözködni, csak olyan kevés HC-s van, pedig jobb, mint a sima)

gduck
Carpack még sehol 😞

Karikatúra viszont már van 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

mrmilan
Baszki, "ottan" fürdök a videó végén mint atom 😊
Valaki aztán lemming módjára követett<#vigyor>

Õk voltak a fiatal és tapasztalatlan, jogsival nem rendelkezõ krúzolók. <#vigyor>

Azt szerintem Rocco tagunktól kellene megkérdezni, útközben így szórakoztatott minket. 😊
mrmilan
Látom ecsém, és le vagyok nyûgözve!
Gyümölcsözõek lesznek krúz szempontjából még jó ideig, a mi kis klubunk összejövetelei!
Csak így továb!!!

Synit HUN
És mik azok a gyerekhangok? XD

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

A lényeget csak most tettem fel, és köszönöm Milán testvér a támogatást! 😊
Tegnap sikresen lezajlott az elsõ USA-ITALY CARS fan club találkozó. Szerény személyem vezetésével megtettünk kb. 200Km-t. Négyen indultunk, de hamarosan csatlakoztak hozzánk a magyar barátaink, így elértük a max.8fõs lehetõséget.
Sajnos útközben sok egymásbamenés volt ami miatt kényszerpihenõk és nyugtatók beiktatására volt szükség. Itt kérném meg fiatal és kevésbé tapasztalt (jogosítvánnyal nem rendelkezõ 😊) (kivétel SpeedLimit) TDU-s barátaimat, hogy a krútzt ne keverjék össze az autóversennyel, és fegyelmezetten tartsák helyüket a sorban! Szóval még van hová fejlõdni.
Na de következzék a képes beszámoló :

Résztvevõk: (B-Gergely itt hiányzik)

A többi kép erre ...

És végül a várva várt video 😊 ...
mrmilan
Jók lettek a képek Raga testvér<#eljen>!!!
Mindenkinek boldog ünnepet és jó pihenést kívánok!

Smicy2
Kellemes Nyulat <#gonosz1>

Charade GTti

Mindenki elment locsolni, meg piálni <#pias><#pias><#pias>

mi ez, hogy nem ír senki? 😄

"carrera gt" nem lesz csak "911"-esek ha jól tudom. RUF talán nem is tuningolt carrera-t.

Doog
Az jó. 😊
Hol lehet letölteni ?

#42332 : Köszi szépen.

van GPS szinkron 😊

Nem magyar nyelvû,de nem kall hozzá valami nagy szakértem igy sem.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Doog
Sziasztok !
Most akarom megvenni a játékot és csak annyit szeretnék megkérdezni hogy magyar nyelvû ???
Tudom hogy egy autós játéknál nem fontos ez csak kérdezem.

V43 1105

Pá <#wave>

köszönöm Davetim,tescozsömle és ferkének
ezt a remek estét nagyokat mentünk és buktunk is😄
remélem ma is összejön ez a kis társaság sõt remélem még több magyar lesz
kösszönöm még 1x és jóéjt

Akkor üljön a jegesmedve... szerintem nem kell folyítatnom, mindenki ismeri a viccet. 😊

trogerzsiger
ja, kicsit elcseszték ezt a részt a készítõk 😄

[HUN]FaTaL
Mint amikor B-s verdát kér a topmodell, nem figyeltem és odagurultam egy astonnal és ilyetszól hogy õ ebbe nem száll be. Hát elkapott a röhögés😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Atti12
na ez az! +Ha begurulna elém egy Pagani Zonda vagy egy Shelby GT500 hülye lennék kiszálni 😛

trogerzsiger
meg ez a nekik áll fejebb, örüljenek hogy felkapjuk õket basszameg!😄

Ezek a rippelt verziók már csak ilyenek. 😄

Én tegnapelõtt húztam fel magam, egy stopposnál épp akkor fogyott el az idõ, amikor a sárga körbe értem, õ pedig kiszállt, hogy innen inkáb gyalogol. Pofátlanság. (mrlyik gombbal lehet beinteni az ilyeneknek? 😄😄😄)

Dante73
Köszönöm a gyors választ!
Tudom, hogy Porsche nem lessz, csak RUF, de gyakorlatilag majdnem mindegy! Ezért is nem írtam márkát. Várjuk a cuccosst!!!4

Dante.

[HUN]FaTaL
A RUF egy német tuning cég aki Porschékat tuningol (Mint a Saleen a Fordokkal).

http://goo.gl/gd6Zi5

fery02
lol, tegnap autókázom nagyban, egyszercsak látom, hogy valaki külföldi beír chat-tel egy "rip"-t, és abban a másodpercben kifagyott a játékom, és kidobott a Windowsba. Nem kicsit fura 😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Okés, lehet, én csak tippeltem.

mrmilan
A RUF, ha emlékeim nem csalnak, akkor egy Porschék tuningjára szakosodott német családi vállalkozás.

bertino
a francba...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!