Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

trogerzsiger
Ma este valami tali?

De rossz hogy ilyen xar minõségben jeleníti meg a képeket.

LOL

Lunatic83
akkor még rosszabb a helyzet... 😉

Xbox Live: Lunatic HUN

HKS
ez által gondolva az idõsebb korosztályraXD

HKS
HC módban is nagyon szép és elég jó én csak arra gondoltam hogy egyszer csinálhatnának egy nagyon ultra brutál szimulátort

1 éve is belehetett

Lunatic83
ma a szigeten a beszélgetések nagy részében szerepelt a "car pack" szó , vajon miért?😊
ha challenge-t csinálunk, akkor a Countach-ot már be lehet állítani h csak avval lehet végigmenni....<#buck>

Xbox Live: Lunatic HUN

Szia memphis.
Nah hol voltál eddig?Nagyon eltüntél.

HUNMemphis
HC 4 ever <#nyes>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

bertino
nekem messze jo ez a fizika, ami HCben van, ha még reálisabb picit, az belefér.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

PsyPeti
Egyet értek veled, az maga lenne a szimulátor-kánaán <#wow3>

HKS
carpack szentem akár csak a gta 4 csúszik nem kicsit nagyot én 2008-2009re tippelekXD

Gaben17
ha gondolod véégy fel😄D -> [email protected] meg aki még szeretne

Spirit of Perfomance Koenigsegg

HKS
úristen most hallottam hogy új need for speed lesz hát ezek sose adják föl
csak egy csak egyszer probálják ki a liveforspeed-et és akkor rájönnének hogy kell játékot csinálni ha meg bevételt akarnak akkor csináljanak hatalmas bejárható területet lfs fizikával plusz online mod

[HUN]FaTaL
Köszi.

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
25-t

bertino
jelzem: nekem van és már csak HCban tolom 😛

bertino
ezen nem fogok sírni, letolom õket ha rosszalkodnak velem <#eplus2>

PsyPeti
Tudom, épp azért írok, csak kevés normális arcal találkozok a szigeten, meg pláne magyarral. Nincs annyi idõm h ráakadjak néhányra,meg végigkérdezzem h van-e kormánya.

Pepsi Twist
ha tudnád hányan tolják nem HC-ba asszem sírnál...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

bertino
ha tudnád hányan tolják HCben szinte minden este csak ebõl a forumból...

PsyPeti
Akinek van kedve néha Hardcore módban suhangatni (lehetõleg kormánnyal, de ha nincs az se gond ) az dobjon privit msn címmel! <#alien>

bertino
Eden alone in the dark-ot csinálja most(ami trailerek alapján kibaszott nagy game lesz), kizárt, hogy ez évben TDU2 lesz... PS3ra tán így is késni fog.

tdu Toyota
majd elküldöm msnen és meglátod hogy nem anniyra recés mint ezzen a képen

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

tdu Toyota
amúgy én nem mondtam hogy fullon megy de van rajta elsimítás csak le kicsítete a képet nekem 2X simítás van rajta és hight megy és városba 25fps városon kívûl 35fps is fel megy

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Az ok, de mivel senki nem dolgozik rajta, ha lesz is, sokára. 😞
Nohab
március 8-ra
Nohab
Egy éve ígérték 2008. március 28-ra, de azóta semmi új infó.
Nohab
Köszi szépen 😊
Miért lesz 2. rész?
Amúgy nagyon megéri!
Ma mostmár dolgozom tovább. 😊
DJ Skyline
megéri, második rész még fényévekre van

Egyébként ez már õsi tény DOOM és társai óta.
Az , hogy 35 vagy 50Fps az emberfüggõ, nem vagyunk egyformák. 😊
Nohab
Sziasztok!
Szerintetek megéri a játékot megvenni a második rész elõtt, vagy inkább várjam meg azt?
Köszi!
Pepsi Twist
na akkor akinek 50FPSel megy ne mondja hogy szaggat sõt még a 30as se mondhatja

Szóval ez úgy van hogy:
A TV képernyõn folyamatosnal látod a 25fps, DE ha megállítod a képet egy gyors mozgású jelenetnél akkor nem kontúros álló képet (fényképet) látsz, hanem egy elmósódást ami a mozgásból adódik, ettõl nem szaggat!
Ha a tduba 25Fpsnél megállítod akkor 1 kontúros állóképet látsz ami nem tartalmaz a mozgásfázisok közötti átmenetet.
TEHÁT: Ahhoz, hogy a TV(25 fps)-hez hasonló folyamatos mozgást láss kb, 40Fps KELL!
😛

pontosan!

25 kocka per másodperc

TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p

Dante73
Az emberi szem 17 képkocka felett (átlagosan!) folyamatosnak látja a képet. Viszont, ez a frissítési arány fárasztja a szemet. Ezért a legelterjedtebb a 25 képkocka másodpercenként. A kamerák legtöbbje vagy a 25, vagy a 29,97 képkocka / másodperces szabványt követi. Attól függ, melyik piacra készült. Az ennél nagyobb zársebességü gépek már az extrém kategóriába tartoznak, így áruk is oda tartozik.
(A 17 képkocka a múlt század elején, még a néma filmek korában volt szabvány. azthiszem, a hangosfilmek megjelenésekor tértek át a 25 képkockára, a hang-kép szinkron miatt. És csodálkoztak, mennyivel kellemesebb a szemnek a dolog...)

http://www.freetvmaci.info/

Pepsi Twist
hát én nem így hallotam de majd ma úgy is megyek a mágiába és megnézem hátha rá van írva...

Énvagyokazapád
egy normális video ált. 50fps

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

bertino
WHQL-es ?

Pepsi Twist
má nem azért de ha 27 FPS felett van akkor már nem szaggathat... mivel a rendes normál kamera amit megvesztek a mágia markt-ba 27 képkockát vesz fel másodpercenként...

[HUN]FaTaL
Nekem megfelel😊 Nem vagyunk egyformák.

Énvagyokazapád
pár perc és itt a játék, rocco dobj egy msnt 😄

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Nekem a 30fps már diavetítés, szóval inkább lejjebbvenném a felbontást csak gyorsabb legyen.
40 fps alatt idegesítõ.
Dante73
HOlnap 17:00 verseny. Tali a versenypálya célegyenesében levõ versenyen. Jelszó-> ezsgeponthu <- így írva! Összesen 5x3 versenyt tervezek, 3 különbözõ kocsival. Elsõ lassú (G-s) második közepes (B v C) harmadik gyors (A). Mindegyik kocsival megyünk mind az öt pályán, így lessz 3x5 verseny. Kocsikat holnap pontosítom. Kocsik legyenek stage 3-asok. Kivételesen, NEM HC-s verseny lessz, ütközések kikapcsolva maradnak.

http://www.freetvmaci.info/

[HUN]FaTaL
1600pron tuti nem megy fullon, 1650proval játszottam 15-18 fps 1280x1024 2xaa high mellett 7600gs-sel már 22-30 FPS ez már játszható😊