Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
az a fehér gyöngyszem én voltam 😛
bár a parkolás még nem megy 😉 be akartam állni, erre úgy elkezdett szaggatni mint állat, meg is lett az eredménye,
"kicsit" eltoltam az egész sort 😛 de az alfát még meg se karcoltam....
ez min. egy pirospont 😉
Xbox Live: Lunatic HUN
Xbox Live: Lunatic HUN

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Én a játékot Ps2-n nyomom és az a gondom ha rákötöm a kormányt a játék automatikusan iylen 3-4 másodpercenként ay menübe lép....
mi lehet a baj??
a kormány tipusa Ti (Technologi Innovation)
Legpontosabban -iylen-
TDU 2 nick: SpeedHUN

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
A kormány kérdés: a force feedback effektekhez, meg fel kell tenni a kormány saját driverét és akkor menni fog. Egyébként ég és föld a külömbség kormánnyal. Sokkal élvezetesebb, bár én G25-el nyomom, de elõtte egy 10 ezres Geniusom, volt de azzal is ezerszer jobb volt mint bill-el.
Remélem tudtam segíteni. Peace out
TDU Nick: [HUN]DriftR TDU Club: HUNStreetRacers
Merre jártál az elmúlt 3 hónapban vagy én nem jártam nyitót szemel?
TDU 2 nick: SpeedHUN

Ma eljutottam odáig hogy meg tudtam venni a játékot, viszont egy olyan hibába ütköztem hogy az atari-s logó után fekete kép és nem lefagy, ts meg a háttérben ott tudok beszélni, tehát csak a program fagy le de a winig nem jutok már vissza, patch fent van(anélkül is ez volt) win egy hetes, vidkari jó, driverek a legfrissebbek, minden win update fent van, egyszerûen nem értem hogy mi lehet, valaki pls help me

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

1: Nagyon fontolgatom a játk megvételét, mivel singleben offlineban nagyon megtetszett és nagyon szeretném online is nyomulni, szal azt keresztném kérdezni, hogy neten nagyobb a gépigénye mint offline? tehát jobban terheli e a gépet?.
2:Van itthon egy Microsoft Sidewinder kormányon Force feedbackes, és hogy a rázás belevan-e rakva a gépmbe és hogy jobban irányítható-e kormánnyal mint mondjuk gamepaddal vagy esetleg billentyûzettel? Válaszaitokat elõre is köszönöm!
Ui.: Ha megveszem, segítettek illetve mehetek veletek?