Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"was all this for real or just some kind of hell 666 the Number of the Beast Hell and fire was spawned to be released\"
10:15 körül egy laza krúz? Tali a kikötönél?
http://www.freetvmaci.info/

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
(amúgy ha van egy VW Conceptetek, tegyétek fel 9.999.999$-ért, és megveszik, én is így szereztem egy "kis" pénzt 😊
igazából Ferke kezdte el titokban csinálni, utánna én is elkezdtem, majd mikor belinkeltem a videót, akkor írta hogy már õ is csinálja, majd átküldte ami neki kész volt, majd nekiestünk fojtatni Norbi-val, végül befejeztem, 3-4 napig teszteltem, most pedig örülök, hogy tetszik nektek 😊)
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
Vagy csak néha kiveszi a progi az eladás listából?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Jó csak kiváncsi voltam a többiek véleményére. Holnap ha lesz kedvem nekilátok. Az angol GPS hangfájlokat valaki át tudná küldeni PMben? Thank you😊
http://goo.gl/gd6Zi5
nah meg ha kell segítség képszerkesztés terén, vagy ha tudok vmibe segíteni, tudod az msn címem.. 😊
itt meg cicai+viktor+én 😄

Mi baja lehet??
ta jelszó:sghu!!!!!!!
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
és végül a kép...
Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Opciókban le tudod halkítani.😊
írok köré programot hogy bármikor lehessen váltani angol és magyar hang között, fog tudni radialt törölni mert ahogy elnézem az angollal kevesen boldogulnak😄D
Egy kérdés: Van értelme vagy hagyjam? Még egy hogy automatikus profilmentést tegyek bele?
http://goo.gl/gd6Zi5
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Csak a GPS hangok picit idegesítõek, és hangosak.
SZERINTEM.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
nah meg köszi még 1x Fatal-nak a Magyar GPS hangokat 😊
Szólj ha még kell valamiket!!
Az autók nevei, színei, és a helyek nevei megmaradtak angolnak, hisz nincs rájuk Magyar megfelelõ, meg jobb is sztem ha ezek angolok 😊
Az összes szöveg lefordításra került, de elõfordulhatnak kisebb hibák (elírás,bug), ha iet találtok, légyszíves csináljatok róla képet, és küldjétek el nekem priviben, vagy e-mail-ban , én pedig kijavítom!
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt