Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Majd képeket kérünk.
Nekem nemsoká jön apu és énis töltöm le =P
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
felraktam a packet és nem csatlakozik igy a szerverre. most ezt elkurták vagy mi? nálatok van online játék?
Télleg?
Nemá.
Megvetted?
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
TDU2 nick: PM75
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
amúgy csak én nem találom az ingyenes autókat ? 😮
Spirit of Perfomance Koenigsegg
Nemgond.
=P
és nem fake
szal Pepsi, MEHET A FEJLÉC ALÁ HOGY KINT VAN A MEGAPACK !!!!
(viszont csak bankkártyával lehet megvenni -.-")
Csak azért kérdezem mert erre lettem figyelmes:
Mert kéne csinálnom egy videót az egész játékról...
Akit érdekel hogy miért az vegyen fel MSN-re... 😊
|
|
|
V

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Nyuszi ül a fûben...<#vigyor>#vigyor>
Én is kox.
..
Fatal, mondtam már, hogy a Zabit könyebb leírni..<#nyes>#nyes>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

http://goo.gl/gd6Zi5
x-fire-ön is kiir egy ip-t, szoval akkor nem értem 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
nos én is megvettem a játékot és nagyon tetszik, bár azt nem nagyon értem, h mért nem látok soha senkit 😄
meg néha kiirja, h a TDU szerver nem elérhetö :S
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Eluntam. Nemtudom, ez a szar szerver miért nem rakott össze minket, mindegy, rossz ötlet volt a helyszin. Holnapra kitalálok valami mást.
Jó8
http://www.freetvmaci.info/
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Én egy ferrari 288GTO-val leszek, HC-ben. Ajánlatom így bármilyen c-s verda. Egyébként, ha eltünnék hirtelen, akkor bocsi, de még mindig vacakol a modemem, azóta sem jöttek ki a szerelõk. Múltkor elfelejtettem pénzt adni nekik....
http://www.freetvmaci.info/
Valaki írja már le az adatait 😊
\"was all this for real or just some kind of hell 666 the Number of the Beast Hell and fire was spawned to be released\"