Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

holnapra jólenne ha lenne online!

LeWyTy
Énis ZZZzzz
És mivan azzal az IRC-vel?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Gaben17
na remélem holnap már játszható lesz a tdu neten....aztán sok sikert a töréshez😉 . meek alszani yóó8 all

Spirit of Perfomance Koenigsegg

LeWyTy
nemtok írni😄
ofline

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
amíg várunk addig jáccunkiet offloneban.

Dante73
Kicsit -online hiányában- ofline-n próbálkoztam. Viszont egyik versenynél állandóan kifagy...
Eddig nem csinált ijet. A Lucky Day azaz szerencsés nap(?) a neve, mostmár. Lehet, a magyarítástól csinálja? Kipróbálnám, de telepíteni nincsen kedvem, viszont nem csináltam backupot... Valaki el tudja küldeni nekem?
off;
elkeseredésemben elkezdtem Assassinozni. Gyerekek! Komoly játék, nagyon ott van. Össz hibája, hogy se feliratok, se 4:3-as képarány nincsen benne, valamint nagyon gány a mentési rendszere... De egyébként iszonyat korrekt a game! Látvány, történet, megvalósitás, stb, ott van a szeren! Ajánlom kipróbálni annak, aki megteheti, és a kárpekkig csak unatkozna...

ON!

http://www.freetvmaci.info/

Gaben17
remélem a kérdõjelek átváltoznak felkiáltó jelre<#vigyor2>

Spirit of Perfomance Koenigsegg

LeWyTy
LOÁL

drot
addigygyüjtök rá pénzt xD

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

drot
rohadtul kéne ez a car pack fõleg dodge charger miatt váá kedvenc tütüm 😄

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

trogerzsiger
Basszus nekem 15 próba után belép, nem vagyok ott, erre bejön az intro😄

gabi89
Nem (egyenlõre?!?!)

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

drot
ezt a car packot nem lehet ingyen letölteni vmilyen oldalról?😊

gabi89
Mert az olyan szép kerek,hogy a játék megjelenése után 1évvel jön ki.(mondjuk ez se jött nekik össze mert több mint egy év lett)
Vagy csak mert õk az Atari 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

LeWyTy
Várjá. körbeírom neked gyorsan:''ATARI''___már rémlik?

gduck
Kérdés ellenõrzi-e online kapcsolatkor 😄

A patch csak felrakja a fájlokat és az Addon.txt-be rakja a serial-t! Eszerint az 1.66A verzió már fel volt készítve a pack-ra (nem is csoda, hiszen mindkettõ tavaly júliusban lett kész! DE MIÉRT VÁRTAK MAJD EGY ÉVET A KIADÁSSAL????)

UI: micsoda blama hogy nem mennek a szerverek 😞 Így hogy lesznek kirpóbálva a járgányok ?

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

😄😄😄 By Uri Geller----->chuckyhun 😄
ChuckyHUN
én meg FATAL fején szétverem😄

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

így van!HA nem elhajlito az összes kanalat😄😄😄
ChuckyHUN
Esélytelenek nyugalmával meg fogjuk csinálni!!!!

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

V43 1105
HúzzelanegativenergiáddalxD

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

ChuckyHUN
no problemoo😄

[HUN]FaTaL
Nem fog menni serialos...

http://goo.gl/gd6Zi5

gabi89
Így voltam engem is ma már vagy 10x probálkoztam és most felengedett,de ekkora meg nem láttam senkit.Most megint megprobálnám tuti megint nem engedne fel.

[HUN]FaTaL
Nem javult az meg, legalábbis engem még mindig nem enged be.

Tiger99
Engem sem enged fel<#boxer>Pedig ma már egyszer felengedett csak nem láttam senkit sem!

Xbox live nick:Joni99Vi

ChuckyHUN
ha kész van a feltöltés visiccsatok

Denes888
Nekem nem megy a server 😞 . És van car packom.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

gduck
Elméletileg mennek a szerverek, viszont nem tudok belépni 😞

gabi89
Na engem most felengedett a szerver szóval lehet megjavúlt maga a szerver.(viszont senkit nem láttam ami nem jó hír még) - carpack-om még nincs.

hogy megy gibor?

ChuckyHUN
LINK PLS!!!

lol

gduck
A Pack megváltoztatja a Registryben a verziót "Patch 1.66A + Bonus Pack"-ra és egy Addon.txt fájlba kerül bele a car pack serialja (ez abban a mappában van, ahol a CDKey.txt).

Érdekes dologok:
- a legújabb autó fájl dátuma: 2007.07.03.
- activate-add-on.exe fájl dátuma: 2007.07.20.

SZAL EZ MÁR JÚLIUSBAN KÉSZ VOLT!!!!!!

V43 1105
Most jut eszembe, van valami weboldal, ami kamu bankártyaszámokat csinál, valaki beválalja ?XD

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

De Visa meg Mastercard lehetséges csak hogy lewgyen mert Magyrországon az összes kártya vagy ECMC vagy Visa

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

HTS s3rg1nh00
innen keresd ki a kártyád és írja h.használható-e netes vásárláshoz...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

szabod
Kössz az ötletet, úgylátom van egy kis remény<#eljen>, de akkor sem éri meg ennyit fizetni érte. több mint egy évet vártunk rá, az xboxosak meg kezdetektõl fogva kapták a pakkokat. Lehet hogy õk is fizettek érte, de õk kaptak ingyen kocsikat. Hol vannak a mi inygen autóink? Ha ez alatt a skylinera és az rs4re gondolnak ássák el magukat, mert a boxosaknak kezdetektõl megvolt ez a 2 verda.

Mente et Malleo

A www.bankkártya.hu weboldalon a bankkártya adatbázisból megtudod nézni alkalmas-e a kártyád az internetes fizetésre. Ha igen már mehet is a menet. Persze, ha tényleg nem érdemes várni az EU-s verzióra.

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

HTS s3rg1nh00
vagy (ha tud) alapból png-be menteni és kész
(nem tudja mert legutóbbi winreinstall óta nincs felrakva fraps)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

szabod
Hát az jól jönne de akkor is sokan panaszkodnának, mert valami külföldi címre kéne küldeni, biztos azzal is lennének kisebb nagyob bajok, de még mindig jobb lenne mint ez. És a bankkártyák közül is csak a Visa meg a Mastercard a jó? Mert többen írták hogy nem jó az õ kártyájukkal, gondolom akkor én meg se próbáljam az OTP-s kártyámat<#confused>

Mente et Malleo

tdu Toyota
pepsi írd ki DANI.GIBOR HAJRÁ 😊

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Abból az 5k sms-bõl vagy 1400Ft-ot kapna az atari, ezért kizárt hogy megcsinálják

TDU2 nick: PM75

Shongi
Jah,értem, de a lényegen nem változtat😄 Majd ha 1000 forint lesz a carpack a sarki zöldségesnél akkor megint utálni fogjuk õket?
(szarkazmus off)
Nah de mindegy, akármi is lesz az EUs verziót akkor is megvárom, aztán majd meglátom.

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

[HUN]FaTaL
Akkor nem követed a topicot...Öt percenként kérdezgetnek a crackelésrõl faszságokat, mikor van SPAM topic, meg 5 percenként megkérdezték megy e a multi a warezzel ami egyértelmû hogy nem.

LeWyTy
Vagy az atari berakhatna egy sms-es rendszert is én képes lennék egy 4-5k-s esemesre.

autoszimulator
Mondjad mit kellene szerinted módosítani.

.: mobilize.hu :.

LeWyTy
Hááát azé az má annyira neméri meg.

Én próbáltam megvenni, de a bankkártyámmal nem lehet. Ha boltban lehetne megvenni a kódot nem lenne semmi gond. Szerintem ez az Atarinak sem okozna nagy problémát. Tudom, hogy a világban egyre inkább terjed a netes vásárlás, és érdemes lenne erre alkalmas bankkártyát beszerezni, de nem mindenkinek van erre lehetõsége.

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

Shongi
Nagyon nem értem hogy mire gondolsz a kérdéseket illetõen.
A többieknek meg: Megértem én hogy nincs pénz, de akkor talán bannert is kéne módosítani.

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!