Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És mivan azzal az IRC-vel?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Spirit of Perfomance Koenigsegg
ofline
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Eddig nem csinált ijet. A Lucky Day azaz szerencsés nap(?) a neve, mostmár. Lehet, a magyarítástól csinálja? Kipróbálnám, de telepíteni nincsen kedvem, viszont nem csináltam backupot... Valaki el tudja küldeni nekem?
off;
elkeseredésemben elkezdtem Assassinozni. Gyerekek! Komoly játék, nagyon ott van. Össz hibája, hogy se feliratok, se 4:3-as képarány nincsen benne, valamint nagyon gány a mentési rendszere... De egyébként iszonyat korrekt a game! Látvány, történet, megvalósitás, stb, ott van a szeren! Ajánlom kipróbálni annak, aki megteheti, és a kárpekkig csak unatkozna...
ON!
http://www.freetvmaci.info/
Spirit of Perfomance Koenigsegg
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Vagy csak mert õk az Atari 😄
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
A patch csak felrakja a fájlokat és az Addon.txt-be rakja a serial-t! Eszerint az 1.66A verzió már fel volt készítve a pack-ra (nem is csoda, hiszen mindkettõ tavaly júliusban lett kész! DE MIÉRT VÁRTAK MAJD EGY ÉVET A KIADÁSSAL????)
UI: micsoda blama hogy nem mennek a szerverek 😞 Így hogy lesznek kirpóbálva a járgányok ?
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Xbox live nick:Joni99Vi
Érdekes dologok:
- a legújabb autó fájl dátuma: 2007.07.03.
- activate-add-on.exe fájl dátuma: 2007.07.20.
SZAL EZ MÁR JÚLIUSBAN KÉSZ VOLT!!!!!!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Mente et Malleo
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
(nem tudja mert legutóbbi winreinstall óta nincs felrakva fraps)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Mente et Malleo
TDU2 nick: PM75
(szarkazmus off)
Nah de mindegy, akármi is lesz az EUs verziót akkor is megvárom, aztán majd meglátom.
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
http://goo.gl/gd6Zi5
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
A többieknek meg: Megértem én hogy nincs pénz, de akkor talán bannert is kéne módosítani.
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!