Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fehér S6
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
TDU,ETS2 Nick: holecsko
fel is raktam de a ptch szám úgyan az.
akkor mi a próbléma.
különben is ez csak egy ötlet volt.
TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78
Egyszerûen imádom azt a verdát.
Aki még nem látta volna az nézze meg ha tudja :1971 Száguldás a semmibe

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
azok szarok, bár az F40szép a hangja😊
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
TDU 2 nick: SpeedHUN
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
TDU2: HUNPalika WOT : Stelelmaster67
igy lesz kesse aki hajlandó eladni
legfeljebb éhezünk kisé virtuálisan😊
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Épp helgatom a zenét...gondolom letöltöm és ofline lessz egy kis zsebpézem...erre úgy megieszt az avast hogy behugyozok.SZval jó vírusmentes<#mf2>#mf2>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Látom mindenki carpackot akar!Arra gondoltam hogy miért nem lehetne azt megcsinálni hogy akinek nincs carpack az venne olyantól autót akinek megvan a pack!Virtuális autókereskedés!<#vigyor1>#vigyor1>
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
TDU2 nick: PM75
(oylan más hatásuk van mint az eddigi kocsiknak.(vagy csak a képek miatt?)
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
2 bajom van a dologgal.
1, mivel nemrég kezdtem, így majdnem lenulláztam magam 1 ferrari 308-al, meg egy kupé Viperrel.
2; ennyi autó egyszerre SOK! Az ember azt se tudja, hova menjen, mitnézzen meg elösször.
Így hirtelen egyébként már 5 milka a játék legdrágább verdája, nem 3 mint eddig...
http://www.freetvmaci.info/
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Ez a Ruf egy kész csoda, imádom ! 😛
Ez a Kawasaki egy nagy fos lett, undoritó, tiszta bug pfúúúj!! Lett volna inkább egy Suzuki ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
A sziget melyik részén?
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Stage3on 350-el jöttem vele végig autópályán LOL😄
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Jake: Te megvetted a packot vagy ez single kép?
http://goo.gl/gd6Zi5
TDU2 nick: PM75
Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure