107666
-
Lovver2010 #102957 Hogyan lehet módosítani az autók teljesítményét? milyen programmal? -
#102956 Te tudod. Én tervezem visszamenőleg megvenni eredetiben az olyan játékokat amik nincsenek meg, egy percet nem fogok velük már játszani, viszont nagy kedvenceim voltak régen. De ehhez gyűjtögető típusnak kell lenni, én a saját cuccaimban általában nem a pénzt látom. Egyik modellautómat is azért adtam el anno, hogy a pc -mhez még tudjak processzort venni a lehető leghamarabb, de már azt is megbántam. Az meg hogy egy doboz v. két doboz cigi áráért megszabaduljak valamitől ami még régen jó időtöltés volt kizárt. -
#102955 Lehet hogy igazadvan.. de ha nincs szerver,nemtudok mit kezdeni vele..
Ha lenne melóm, nem kéne eladnom.. de ahonnan most léptem ki munkaközvetitő,azzal is be.ptam.. 4-4.5hó alatt voltam 2x 1délutánt.. 6500ftért.. és utána nincs munka.. mit tudok ilyenkor csinálni ,ha nem bizniszelni? a processzorom nemviszik.. a memóriákat nemviszik.. -
#102954 Szerintem ez a legnagyobb hülyeség amit valaki tehet egy olyan játékkal, ami számos jó percet adott neki, ráadásul amit kapsz érte abból max egy doboz cigit veszel. Nekem meg van az összes verzió a játékból amit Magyarországon kiadtak, és hogy még meg lesz ~10 évig az is biztos. -
#102953 Hát eljött ennek az ideje is.. -
#102952 Van egy íratlan fórum etikett, kérdést csak akkor tegyél fel ha a fórumon nem találtál rá választ. Nem kell mind a 100k hsz-t visszaolvasni, de legalább két oldalt illene, és alul a keresőben rákeresni a célra. Pár hsz-el lejjebb egy részletes leírás a módolásról (#102909). -
#102951 Tedd be a magicmapet...irja minden modnál. -
Lovver2010 #102950 Hogyan kell kocsit berakni ha berakom kocsik közé és játékban be lépek a kereskedésbe leáll a játék. -
Lovver2010 #102949 Sziasztok valaki tud adni egy jó linket az EU patchhez köszi. -
#102948 Nincs gond az 1-el, felmentem most és vannak jópáran. A számláló halt be, mert az folyamatosan 12-t mutat.
Viszont úgy tűnik fél 7-kor offlineba rakják a szervert... -
#102947 imageshacket felejtsd el, mert nem engednek az sgre linkelni. Mondjuk kimásolva a linket és egy ?-t mögé téve meg lehet nézni a képeket. Használd az imagerz.comot :) -
#102946 Ha oda tetted ahová írtam akkor mennie kell.
Nyomsz egy R-t és aztán addig váltod a csatornákat míg be nem jönnek a te zenéid. -
becsiati #102945 HI
Csak az a baj hogy nem játsza le a zenét!
csá
-
#102944 A megapack kóddal meglephetnél... -
#102943 Megpróbálni lehet :) -
#102942 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha haldoklik a szerver akkor minek az eredeti? :D pláne a megapack.. :D -
#102941 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Érdekel valakit egy eredeti TDU1 + megapack? Ha igen => privi -
#102940 Mire az neked? Haldoklik a játék, ha meg warez érdekel akkor nem jó topikban jársz. -
szabika122 #102939 Bocs ezt toroljetek amit irtam elore nekem a test drive unlimited-nek a serial kodja kell ha esetleg valaki tudja -
HollandRules #102937 Igen,megvan, köszi, már csak a Force Feedbacket kéne v.hogy normálisra belőni..... -
#102936 \Documents\Test Drive Unlimited\savegame\xzxzxz\Radio\mp3
Ide másold. -
HollandRules #102935 És zenét,hogy tudok betenni.? -
#102934 szenvedni kell vele, de menni fog. -
HollandRules #102933 Nektek se működik a Force Feedback a Test Drive Unlimited 1-be?
(Driving Force Gt) -
#102932 A képre vonatkozóan meg végülis mind1 mert egyrészt az a kevés ember itt akinek kéne az úgyis rámegy a linkre ott meg jók a képek, aki meg külföldi az meg a centralt nézi alapból ahol ugyebár jó. A probléma inkább az hogy most ez rohadt mirelitt béka van ott... :S Sry. Lehet inkább a noob-ra kellett volna feltölteni csak mivel a centralon jó volt a franc gondolta hogy itt el fog tűnni. Meg így is lassú a feltöltés, és 3 helyre töltögettem fel. :S -
#102931 Hát passz ugyanis én mindig az iaro-t használtam de azt mondtad hogy ne azzal töltsem fel (hozzáteszem nálam látszott rendesen a kép). Most feltöltöttem az imageshack-re, vagy 3x ránéztem, jó volt, most meg már szar. Nekem egyedül az iaro volt jó mindig, mert egy kibaszott normális képfeltöltő nincs. Röhely b*meg 2012 csúcstechnika. A holdon tudunk járni de a képfeltöltésnél megáll a tudomány. De am ha rámész a linkre ott meg jó. Nem értem... Ugyanúgy raktam be oda is meg ide is. Ott még mindig látni a képet itt meg már nem...
Somdav: Eléggé megfogyatkoztak az emberek sajnos, így elég kevesen írunk ide dehát ez van. :S Nekem tegnap ment a szeró, de tény hogy instabil volt az egész. Volt hogy kiírta hogy megszakadt a kapcsolat a szerverrel erre a tesómmal ugyanúgy mentünk tovább... Érdekes... :D De pl nem láttuk mit ír a másik meg ilyenek. Ma megint szar a szeró és nem akar beengedni, ilyenkor offline mentés... :\
-
#102930 Te nem tudom honnan töltöd fel a képeket, de általában üres kockák jelennek meg. #102927 -ben pedig fagyott béka.
Ha már szerver problem... A TDU videóm vége fele járok, kellene még egy két jelenet a tájról, remélem ezzel még nem kell extra szarakodnom.
A cruise jeleneteken szerencsére meg már túl vagyok, lehet bebaszna ha most kéne cruiseolni hozzá. -
#102929 *nem nagyon ír ide senki.. -
#102928 Neked megy a szerver? Mert ahogy látom rajtad kívül nem nagyon ír ide.. Vagy offline játszol? -
#102927 Na akit érdekel: Új hq fa textúrák
Lényegében lecseréltem az összes fa textúrát új, jó minőségű textúrákra. A picasa-s linken vannak nagyobb képek. 1-et figyelemfelkeltőnek ide is berakok :p
Ha vki szeretné berakni a játékába és esetleg nem megy neki readme-ban leírtak ellenére sem az írjon! jah és csináljatok backup-ot! :) -
#102926 Ja, azóta rájöttem, hogy nem tudom kiszedni, így hát marad a próbálkozás ha játszani akarok. -
#102924 A szeró folyamatosan össze-vissza működik de leginkább nem működik.
bboyatty: Azt a kis kockát nem tudod kiszedni, az azér van ott mert mutattja hogy melyik profilod online-offline. Azon nem tudsz módosítani, a játék nem ad rá lehetőséget, hogy állíthasd online-ról offline se offline-ról online-ra. -
#102923 Szerintem az lesz, hogy player limites a szerver.Beléptem és nem ment a szeró, aztán rá 20 percre megpróbáltam és beengedett. Lehet 12 ember a limit, mert mindig azt írja fent.
(Valakinek nincs egy fölösleges mega pack kódja?) -
#102922 akarhanyszor leptem be mostansag nekem is csak annyit mutatott ott, szal biztosan fake. -
#102921 Kemény 12 játékos..... -
#102920 5perce kb megpróbáltam belépni, elsőre beengedett és a playereket is mutatja, remélem egy darabig így marad(örökre).
-
#102919 Akadt két darab kérdésem.
Ha a képen bejelölt kis kockát kiszedem akkor tudok offline gurulni?És ha igen, akkor ha még valaha lesz szerver (amit sajnos nem hiszek) vissza tudom majd tenni online-ra a profilom?
-
#102918 Nagyon ritkán, azt mondják az emberek itt de nekem még nem sikerült elkapni, hogy menjen. Pedig jólesne már gurulni egyet, akár magamban is. -
RYO21 #102917 Akkor most van szerver vagy nincs? Mert sikerült szereznem dvd olvasót, úgyhogy most felbírom telepíteni a játékot. -
#102916 Nekem is mindig azt írta, sőt még a régi acc-omat se fogadta el... Most újratelepítettem az op.rendszert is, játék fel, és továbbra is failed connect.. de legalább az acc-omat elfogadja már :) minden rosszba van valami jó...