Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
volt itt az sgn egy beta driver nvidiához
meg tudnátok adni aa oldal cimét
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
-Verification code
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Igazság szerint, a kártyacserét hanyagolom 1-2 hónapig, mivel csak ennél "hibás" a hang. Ezért meg 10-15 ropit nem adok ki, pláne, hogy egyrészt most vettem pakkot, másrészt nem összeraktam, hanem rakattam a gépet, tehát nem nyúlhatok bele. Mielött megyek nyaralni, beviszem szervízbe, oszt akkor. Nincs kedvem 2-3 napig gép nélkül lenni, pláne most, hogy van pakkom...<#idiota>#idiota>
Más. Talira bárki jöhet, akinek kedve van. HC - nem HC, verda, tagság mindegy. Egy kérésem van. Ne száguldozzunk a talin. Hosszú egyenesben el lehet engedni a járgányt, de egyébként tartsuk a max 220-250-es tempót. Az mindenkinek, minden géppel megy. Így nem marad le senki.
http://www.freetvmaci.info/

TDU2 nick: PM75
http://goo.gl/gd6Zi5
Simán feletepitem valami Cd-kóddal csak nem veszek autót?
Csak látni szeretném az autókat?
Nem pedig ezt akarom látni.
Elöre is köszi az infót <#puszis>#puszis>
TDU Nick: tinky713hun TDU Club: HUNStreetRacers Notorius Lassanhajtó és kórosan trafic törő.
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
sztem még azt se tudod, mi az, hogy konzol 😄
inkább azután mondj ilyen baromságokat, hogy ismered az illetékes dolgot, amirõl habogsz, mert így csak lejáratod magad.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Honnan veszik ezt az emberek???
Csak elárulnám neked hogy boxra még a net elérésen felül is kell fizetni az online játékért, a játékok min. 50%-al drágábbak és a pack is majdnem 2x annyiba van nekik.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Ja és bugos a belsõ visszapillantója, eléggé pixelhalom ami látszik benne.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
lehet téma volt és van de a torrent oldalakon kirakták a karpakkot. gondoltam szolok .de nints kedvem olvasgatni...pás
TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p
Akkor ebben azok a dolgok vannak egyben, amiket kisebb egységcsomagokban csepegtettek konzolra?
Na majd holnap kipróbálom, úgyis már 3 hónapja nem vettem elõ a játékot.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Holnap 5 óra elött pár percel? Ha neked jó, akkor az inter menüponton belül találkozunk. (holnapra +nézem pontosan)
Utánna, 5kor egy klubtali? Tali a klub kertjében, lasabb járgányokkal. Asszem, én a 308-asommal megyek, aki tud, kárpekkes verdával jöjjön, de egyébként bármivel lehet jönni. Célt majd kigondolom addig!
Dante.
Játék elejérõl lépésenként azért felépülget...
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
Amugy ha kell TS a klubnak szóljá azt adom a hozzáférést, valamint a fórum is ott áll már a klubnak, már csak irni kéne bele :-)
Virtual SimRacing
Más.
Vettem egy RUF-ot! A hangja valamio szörnyû! Az addig oké, hogy csak hátrafordulva hangos, és nem zavar. Viszont, másnál is csinál úgy, mintha egy régi rádiót tekergetnék, és túl gyorsan tekerném át a csatornákon? Magyarán be-be zörög! Valami szõrnyû. Kicsit segít, ha az ablakot leengedem, de nem az igazi. Az 5.1-es fülesemet meg ezért nem teszem sztereóra, nem azért vettem, különben is, úgy az igazi, ha "térben" hall az ember...
Viszont maga a gép állat. Arra emlékeztet, mikor kipróbáltam egy régi 500-as SEL mercit. Megyek, nyomom a gázt, (késõ éjjel, a kocsi automata) gondolom, megyek kb 130-140 körül, egyszercsak látom, hogy nagyon jön egy busz... Mintha tolatna a sávomban... Rálépek a fékre, még mindig, kicsit keményebben, semmi... Na ba+ hogy állok meg? Lenézek az órára, 170... Még mindig. Pedig már nyomtam a féket egy ideje, mint az õrült... mehettem 220-al, kb, és észre sem vettem. Na ez pont ezt az érzést adja vissza. HATALMAS!!! Csak a hangja lenne jobb...
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Te mondod .. <#hehe>#hehe>
és szarul vezetsz! 😄
Eisen81, ismét bebizonyitotta, hogy egy idióta .. <#gonosz1>#gonosz1>
az f40-t nem lehet se a cient se vala melyik srt6-ot meg még pár autot a holden meg még sorolhatnám
TDU 2 nick: SpeedHUN
www.tduaddons.com
- Megveszed a packot
- Letörlöd a mentésed és visszateszed a régit amikor még nem volt packos autód és nem veszel olyat (ha nem volt mentésed akkor beszoptad)
http://goo.gl/gd6Zi5
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt