Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocs a múltkoriért mi is egy kicsit idegesek voltunk ugye a pack miatt és akkor nem tudtunk gondolkozni szerintem mindenki nevébe mondom, hogy bocsi, ha valaki másképp gondolja, az írja le
TDU 2 nick: SpeedHUN
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Ez az állandó túlterheltség.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
Egy másik alkalommal a GameSpyos progi csinálta meg.
Amúgy akinek ilyen pirosak a nevek nem adja be filterrel a fent levõ játékosokat sem.
(Jah és amikor tele volt a klubunk akkor is piros volt a listám.)
Néha ha csak egyedül kruuzolok, 100nál betolom 6ba és néha már hoppá már 270_D_D_D
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
offline játékban is azt kell tenned amit online játékban
de az online annyiban tér el, h értelmet kap a klub és az étterem, ha szabadon kocsikázol a szigeten, akkor láthatsz online játékosokat is, de egyszerre csak 8 autót, a többit csak a térképen látod - továbbá elérhetõek online versenyek
kb, ennyi
igazából azért jobb az online , annak ellenére h = offline játékkal, (mint minden más játéknál is ) ,mert a gép egy idõ után kiismerhetõ, unalmas, nem csinál váratlan, õrült dolgokat... s nem mellékesen beszélgethetsz az online játékosokkal és nem csak a monitort bámulodértelmetlenül...
Xbox Live: Lunatic HUN
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
én a Ferrari-mal 300-al alig bírok menni😮
Mármint most a gép irányítja a kocsikat a városban, ha viszont online profilt csinálok magamnak akkor ti megjelentek játék közben amikor én játszok ?
És közben vihetem a versenyeket ? Vagy hogy van ?
...::::::...
de elõfordulhat hogy elõbb de azis hogy késõbb.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
A pályán van vagy 4 magyar<#buck>#buck>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
De nem vállalok talit amig nincs meg az új gépem.
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
most vettem egy logitech formula force EX kormányt, most probálgatom és hát nemtudom mi lehet vele/mivel van a probléma de elég késõn reagál a játék.
esetleg erre valami megoldás?
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

http://goo.gl/gd6Zi5
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
Egyébként, mivel más klub n volt online, így kipróbálni nem tudtuk. De addig eljutottunk, hogy várakozzunk másik klubra. Nekem úgy tünt, csak azonos épületben levõk lehetnek, de ki tudja?
Össze kellene hozni, egy másik klubbal a találkozót...
http://www.freetvmaci.info/
Mivel az a klubon belüli verseny! Mi használtuk is.
Az INTER-club kéne.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Engem állandó jellegel ledobál a szerver. Ugyanis el-el megy a netem. Így sajnos, míg meg nem javítják, nem leszek.
Viszont.
Nagy nehezen bementünk G-bor-al az intra-club részre, és ÚGY TÛNIK MÁR MEGY A KLUBBOK KÖZTI VERSENY!
De sajnos csak épületen belüli klubbal. Nekem legalábbis azt írta, hogy vaiting another club members, vagy valami hasonlót, igaz, G-bort nem láttam akkor, viszont, mig nem volt bent, addig egész mást irt...
Tehát LEHETSÉGES már müxik a dolog!!!
http://www.freetvmaci.info/
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Szóval vettem új gépet de Test Drive U. mentés nincs a régi gépem megvan még és mi van hogyha onnan átrakom a mentést, akkor mûködni fog???
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
kösz az infot. mindjár kiprobálom
nah szal documents and settings\all users\test drive unlimited\
töröld a cdkey.txt és az addon.txt fájlokat
http://goo.gl/gd6Zi5
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt