Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Surname: vezetékneved
email address, confirm email: no comment
card number: kártyaszám, a kártya elején van 4x4 jegybõl áll (nekem)
expiration date: szintén a kártya elején van ez a lejárati dátum (nálam 07/09 )
verification code: a kártya hátulján van az aláírás mögött 3 szám, egybõl az aláirás után. Fehér alapon.
Fatal köszi az alapot nem kell ujra leirnom 😄
TDU Nick: tinky713hun TDU Club: HUNStreetRacers Notorius Lassanhajtó és kórosan trafic törő.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Megvettem... Pedig naon nem akartam most... de meg vettem....
Drága kiss pénzemet erre áldoztam....<#zavart2>#zavart2>
Nem tudtátok meg állni hogy ne vagizzatok a ruf jaitokkal...
ÁÁÁÁÁ
Tessékk elszégyelni magatokat...
ui.: és otp junior max -al vettem meg <#vigyor>#vigyor>
uui.: ááá a drága pénzem <#falbav>#falbav>
TDU Nick: tinky713hun TDU Club: HUNStreetRacers Notorius Lassanhajtó és kórosan trafic törő.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
First Name: keresztneved
Surname: vezetékneved
email address, confirm email: no comment
card number: kártyaszám, a kártya elején van 4x4 jegybõl áll (nekem)
expiration date: szintén a kártya elején van ez a lejárati dátum
verification code: a kártya hátulján van az aláírás mögött 3 vagy 4 szám (néhány kártyánál az elején van de ott is 3 vagy 4 jegyû)
ennyi😊
http://goo.gl/gd6Zi5
meg vagy te huzatva 😄D
a neten sokmindent lehet.
tõled függetlenül is.
😄D
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Velem hiába kötekedsz, mostantól fogva levegõnek nézlek, ha valami konkrét problémád van akkor priviben megbeszélünk egy személyes találkozót és letárgyaljuk a dolgot. Majd meglátjuk, hogy élõben is akkora pofád van-e mint anonymként a neten.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Ezt kéne
KÖSZÖNÖM!!!!!
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
ISTENEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
Most gondolok bele...majd mikor veszem az új gépet nemlessz egy darabig gépem.Mer ennek az ára megy abba.
Eladom ezt és kb egy hét mire jön amaz.
NEMAKAROM!<#sir>#sir>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
http://9gag.com/gag/5135249
Vagy Lada Samara, ugye Fatal? <#vigyor4>#vigyor4><#vigyor4>#vigyor4>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
De mosmá mind1.