Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU2 nick: PM75
http://goo.gl/gd6Zi5
TDU2: HUNPalika WOT : Stelelmaster67
TDU2 nick: PM75
A sok büdös csaló meg élvezkedjen, a nem "munkával" elért eredményén.
Egyébként nem azért játszik az ember, mert örömet okoz neki?
Ja, bocs, egyeseket a csalás, mások átverése elégít ki.
Szánalmas baszki.<#gun>#gun>
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy
Kereken 400 szélárnyékban 😉. És az a vége is.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
2 napig én is úgy nyomultam -.-
de ha nem veszed meg a kiegészítést, akkor is felteheted, és ha nem adsz meg szériál számot, akkor felenged, látod is a többiek extra autóit, csak te nem vehetsz, mert akkor kidob a szerver..
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
~3000 FT a autócsomag
sokkal stabilabb a szerver 😊
Most tervezem megvenni a játékot 4000 HUF cd galaxisba?
Utána megvehetem 15 euroért a car packot?
(ha valamit rosszul írok javítsatok ki pls)
Igazából hamarabb, csak azért nem vettem meg mert mindig csak azt olvastam itt hogy offline a server, mostmár jobb a helyzet e téren?
(RT12)
Õszíntén szólva kevés olyan autó van amit igazán élvezet vezetni.Aminek nincs valami pici hibája, hátúlütõje.Semmilyen autó nem tökéletes, de a RUF Rt 12 Közelebb áll mint bármelyik autó is állt valaha.
Amikor megvettem sokat hezitáltam mert nem tudtam dönteni hogy Rturbo vagy Rt 12 legyen.Nos hamar eldöntöttem.Ez az utó fantasztikus.260-al lehet HC-be olyan kanyarokat venni, hogy csak lestem mennyire jó a fekvése.373KM/H a max amit kitudtam belõle szedni.A gyórsulással még kicsit küzdök ott a legjobb eredményem 3.20mp volt.
Ami nagyon tetszik benne azaz, hogy rugózik a kocsi.Olyan mint az életben.720Nm-es nyomatéknál már illik bemozgatni a rugókat.<#hehe>#hehe>
Szóval áhhhh.Élvezet vezetni.A hangja a legdurvább.4000-7000-ig.Szív a túrbó mint az állat érzed ahogy szakítja szét a motorteret de mégis egybemarad.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
ui.: amugy az oszlop és 300km/h házasságábol született.
TDU Nick: tinky713hun TDU Club: HUNStreetRacers Notorius Lassanhajtó és kórosan trafic törő.

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
Uninstallaltam, visszatettem, feltettem a megapack nelkuli pecset, nem ment. Csinaltam uj profilt, azzal se ment. Feltettem a megapack-et, igy sem megy. Most mi a rak van? Felgyujtom az egesz ataris brigadot ha nem tudom megoldani, az mar hetszentseg. Az slrr-rel nem szoptam ennyit anno 100 add-on kocsival es 30 felnivel mint ezzel a jatekkal. A masik poen, hogy vagy 2 honapja regeltem a community-s forumon, azota nem tudok irni, mert azt mondja, hogy nincs hozza jogom. Akkor hogy a rakba oldjam meg a problemamat? Na most mar tenyleg felgyujtok valamit, vagy lopok egy magnumos ferrarit. Fokuszban benne leszek hamarosan, majd nezzetek...
www.nfinityesports.eu www.live-for-speed.hu
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
egyszer majd csak észhez térnek.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
És soha ne hanyagold a banner olvasását!!
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Aszem már nem fáj a szivem <#puszi>#puszi>

TDU Nick: tinky713hun TDU Club: HUNStreetRacers Notorius Lassanhajtó és kórosan trafic törő.
De itt a példa legyen jó a game és megveszi a nép örömest.
Csak az a qrva lagg ne lenne<#falbav>#falbav>
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt