Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szegény daneszt kiközösítettétek, vagy mi? 😉
Xbox Live: Lunatic HUN
KÉPEK:
és hogy danesz se maradjon ki😊

Spirit of Perfomance Koenigsegg
és összes auto meglesz vagy versenyezni kell érte meg minden?Oo
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
Megrendeltem a TDU-t 😊 me eddig csak warezes volt...na mind1
szal kéne majd lehet hogy 1 kis help😄
ladics12 xfire aki tudna majd segíteni az vegyen fel thx😊
1-2munaknapon belül postázzák.vagy 1 hét talán😄thx
ja még1 hogy leszedtem a car packot warezról és azt ha felteszem akkor az jó is lesz?vagyis nem kéri majd a cd/dvd-t meg ilyenek?😊
=)
Késõbb majd fixáljuk az idõpontot, legyünk minnél többen 😊
most rakom fel a vistára a SP1-et, remélem nem vágja haza a rendszert... 😉
2. ezeket nem kell hirdetni, 30 perc alatt simán elviszik majd õket (kiv. a nissant)
1:FORD GR-1 CONCEPT ÁRA: 9,850,000 EGYEDI SZÍNÛ(KÉK-ZÖLD) ÉS EGY SINCS ELADÁSON
2:CHRYSLER ME-FOUR-TWELWE ÁRA: 9,860,000 EGYEDI(KÉK-ZÖLD) SZÍNÛ ÉS EZ A LEGOLCSÓBB.
MÉG A NISSAN IS ELADÓ!
amugy is tetszik 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
de azt nem fogom eladni 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ha hazaviszed a kurvákat, azért is ad
ha megnyered a versenyeket azért is, ha az idõmérõket ....stb
TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy
bár szerencsés vagyok, a countach csak 100E 😉
nem akarlak megbántani, de nem a máltai szeretetszolgálatnál dolgozunk, egy "ismeretlennek" ekkora szívességet senki nem fog tenni... szerintem.
mert ha legalább itt lennél egy ideje, rendszeresen írnál a fórumra, s elérhetõ lennél a szigeten, egy klub tagja lennél, simán, de így....
Ott vagyok a legelsõ versenyek között, de még nem láttam ellenfeleket, más játékosokat. Innentõl mit kell majd csinálni? A kis füzet a DVD mellé azért nem segített annyira az online játékmódban.
Csak azért, mert rámentem a Player(s) menüpontra, de a térkép hótüres volt: térképem
Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
NISSAN 350Z COUPE FEHÉR KM-ÓRA: 10 ÁRA: 9,850,000
ez az utolsó. azér kel a pénz mer meglett a pack és meg akarok venni minden verdát. Elõre is köszi.
a térkép jobb alsó részén
térkép
I/12 -nél van
Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.
és már csak ~200 km hiányzik, szóval este bármilyen találkozó is lesz, mennék rá 😉
Total Commanderben néztem, már raktam volna be a Print Screen-es képet, hogy TÉNYLEG nincs ott, de azért megnézem a Sajátgépben is, erre ott van 😊
Figyelem!!! Figyelem!!!
Találkozót szervezünk 14:00-ra az Alfa szalonhoz E és D kategóriás autokkal megjelenés csak HC-ba (Hardcore Mod) célunk nincs csak egy laza autozgatás ebéd után
Üdvözlet tali szervezõk
TDU 2 nick: SpeedHUN
TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.