Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
jó bolt,egy csomó játékom tõlük van
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
azt csatizok hozzátok srácok😄
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
TDU 2 nick: SpeedHUN
Toshiba L300-2C5
Xbox Live: Lunatic HUN
Mennék már veletek😄
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Elvileg holnap, vagy azután én is csatlakozom az online táborba. 😊 A kérdésem annyi, hogy elég a cd-keyt átírnom, illetve a carpack-os txt-t törölni (és az bezavar e, hogy a régi offline profilomban már vásároltam a pack-os autókból)? Ill a crack-elt exe miatt is lehetnek gondok (mert ha nem muszáj, nem akarom reintstallálni)? Továbbá: mivel új profilt kell kezdenem :S; ha a szerver ledob, attól még tudok azzal a profilommal versenyezgetni offline (és nem szakad miatta félbe a verseny, ha mondjuk aközben dob le)?
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
Ha ma lesz krúz én is mennék...Addig szerzek valami jó autót.
(JakeWyler80 account)
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
nekem is csak 6× ra lépett be
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Majd ma este írok privit.
Most már én is vagyok, úgyhogy összefuthatunk egy krúzra bármikor, persze munkaidõn kívül, ha lesz idõm.
Hétvégém nyomtam küldetéseket, úgyhogy gyûlik a lóvé meg az autók száma.
Viszont Raga nem nagyon írt mostanában...
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
TDU2: HUNPalika WOT : Stelelmaster67
😞
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Megvettem a játékot, de amikor mennék játszani, kiírja, hogy "failed to connect tesr drive unlimited...", SMC routerem van, tudna valaki segíteni?:S
Szerkeszteni is tudom valahogy ezt a listát? Arra gondolok, hogy ha esetleg üres (valahogy elveszett a lista), beírom azok nicknevét akiket már régebben felvettem.
Bocs, ha hülyeséget kérdeztem.
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
és itt látod a listát.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Lásd #49278.
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
TDU2: HUNPalika WOT : Stelelmaster67
Mellesleg mint azt elöttem is írták "laptop nem játékra való" 😊
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.