107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Norby646
    Igen tényleg, ez igaz, úgyhogy ha nincs megapack akk ne rakjátok fel. Atty jó hogy szóltál!
  • Norby646
    Na itt is van a kocsi:

Letöltés

Ez pedig a link a fényezés feloldáshoz: TDU BlingBling mod
  • bboyatty
    Ha emlékezetem nem csak akkor az 1,68b csak mega packes játékhoz jó. Ugye? Mert ha tévednék akkor én feltenném.
  • Norby646
    ati: Lehet félreértettem, de ha a lámpás dolgot a gt500-on láttad és arra írtad hogy le lehetne e szedni a ford-ról az eső lámpákat, akk az nekem szól, mert én modoltam a gt500-at. Ezesetben természetesen le tudom szedni. :)

A festés: 2 mód is van rá, az 1ik az hogy felrakod a bling bling modot a másik pedig hog telepíted az 1.68b patchot ami tartalmazza azt is. Természetesen a patch nem hivatalos tehát igazából nem is patch hanem egy mod "pack". :) Ha kell link adok, a fordot meg megcsinálom szívesen.
  • bboyatty
    Mai krúzokról pár kép.

• bboyatty
    Amúgy meg harag nélkül, google a barátod.
  • becsiati
    Vedd meg, mert amit letöltöl azzal soha sem fogsz játszani online!
  • ben2004
    Sziasztok! Adnátok 1 letöltési linket ahonnan gyorsan lejön? Előre is köszi!
  • becsiati
    Benci
    A mustang -ról is le tudnád venni a 2 első lámpát?
    Meg azt megpróbálnád E megcsinálni, hogy azokat a kocsikat amiket nem lehet festeni, azt rendesen festeni lehessen?
    Gondolok itt pl:ENZO, Maserati MC 12, Alfa 8C,DTM Merci...
    Ezeket nem lehet festeni még a luxus festöbe sem....
    Ha jutol vamire majd írjál már majd nekem!
    Hello
  • 0Diaz0
    Van ebbe is igazság..
  • becsiati
    Várjuk a többieket is!
  • becsiati
    AHA a ház előtt!
  • Norby646
    Most lépek be. É-i golfpálya?
  • becsiati
    Én ott vagyok!
    Te merre vagy?
  • Norby646
    Na én megyek. De csak 1 óra max kb.
  • becsiati
    Szasztok skacok!
    Nem jön valaki egy kis krúzra?
    Az északi golfpályánál leszek!
    Én persze a szokásossal megyek az az ENZO FERRARI val...:D :D
    Na várok mindenkit aki akar az jöjjön!
  • Bronx South
    Passz. A cruise képek, és a szervezett összejövetelek erre a topikra voltak jellemzőek mindig. Oda meg nagyrészt olyan emberek irkálnak akik a cruise fogalmát is csak pár hónapja ismerik, mert az online feature-k kihaltak, vagy ellepték a cheaterek.

Amúgy meg a szervezett cruiseok engem (se) nagyon érdekelnek, főleg ha kresz cruise. Megvan a főként külföldiekből álló társaságom akikhez friend listen keresztül tudok csatlakozni, így volt ez itt is, így van ott is, azt ennyi. Magyarokkal meg nem igazán szeretek gurulni, kevés van akit preferálok.
  • Bronx South
    Módolással kapcsolatban szerintem írjál privát üzenetet neki, ő vágja a témát minden mértékben.
  • bboyatty
    Na 5 perc múlva a golfpályánál. Ok?
  • bency
    Akkor 3kor merre?
  • bboyatty
    Itteni idő szerint. Ok akkor én Ford GT-vel jövök.
  • karesz1000
    heló leszdtem egy mitsubishi-t és jött vele kerék pack is és azt hová kell betenni? mármint a kerék mosokat hová kell? mert ennek kincs olyan exe.fájla. előre köszi a segítséget. bency-bocs az előbbiért
  • bency
    3tól itteni vagy magyar idő szerint?:P Én gondoltam hogy Aston DB7 el megyek,vagy Corvette :S Nem tudom :P
  • bboyatty
    Picit későbbre gondoltam...:P
    Csak érdekelt, hogy van-e kedved. 3-tól vagyok szabad, addig találd ki az útvonalat meg, hogy mivel gyűrjük az aszfaltot.
  • bency
    20perc múlva a Nissan szalonnál?
  • bboyatty
    Ma valami krúz?
  • bboyatty
    Most te miről beszélsz? TDU Centrálról regisztrálás nélkül is lehet tölteni, akad 1-2 amit nem lehet de nagy részét simán le lehet tölteni.
    Próbálkozz még, ha nem sikerül akkor marad az öreg barát, Google. Sok sikert.
  • karesz1000
    csak annyi vele a baj hogy oda regizni kell én meg nem akarok. szóval nem tudsz egy másik oldalt? előre köszönöm
  • bboyatty
    ITT van egy raklap mod.
  • karesz1000
    Heló tudom van a játékban kawasaki de nincs hozzá valamien mod? hogy kawasaki ninja 250?mert nekem az kelene vagy valami hasonló:( meg nem tudtok egy olyan oldalt amiről lehet ien modokat leszedni? előre köszönöm
  • bboyatty
    Csak úgy egy kép régről.
    [IMG][/IMG]
  • Bronx South
    Az Off topik bezárásra került pár hónappal ezelőtt mivel a játékot már nem árulják sehol, lényeg hogy azoknak ne legyen kibaszás a fórum akiknek nincs meg eredetiben (de esetleg hozzá szeretnének jutni) a játék. Írhat ide warezos is, viszont az ott kiírt feltételeket betartva.

Továbbá "karesz1000" neked meg azt tudnám ajánlani, hogy fáradj be az Off topikba légyszíves, és utána gyere vissza. Nem utolsó sorban tanulj meg írni, olvass egy kis fórum etikettet, és utána véss egy betűt is nem csak ide, hanem általában véve egy fórumra.

A fórum etikettet amúgy mindenkinek ajánlom, egy fórum nem chatelésre való. Ez nem lebaszás, a jobb összhang érdekében írtam.

#103152 - 58, #103161 - 63, #103166, #103171, #103177 - 79 delete.
  • 0Diaz0
    Valaki most egy krúzt?!
  • Norby646
    Jók lettek a képek, grafikától függetlenül! :) Én is feldobom majd a képeket, csak meg kell csinálni előbb. :)
  • bboyatty
    Íme!

• bboyatty
    Tényleg kívánja az ismétlést, ez olyan volt.
    Köszi még egyszer. Mindjárt feltöltöm a képeket, nem nagy durranás ilyen grafika mellett de a lényeg látszik.
  • Norby646
    Na köszönet attynak a krúzért. Nagyon fasza volt, remélem megismételjük! :) És még1x boldog szülinapot!
  • Entex
    Jobb lenne ha ezeket a kérdéseket az off topikban tennéd fel. Feltételezem nem eredeti a játékod.
  • Norby646
    Oks.jövök 350z-vel :DD
  • bboyatty
    Na nem érem el sehol a Bencit szóval édes kettesben megyünk. 5 perc múlva a golfpályánál vagyok.