Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

trogerzsiger
Nõvéremék is panaszkodnak hogy folyton elmegy a 9. kerben, Vasárnapra legyen már egy tali, vagy egy maffia cruise vagy egy szabályos kocsikázás! De holnap gépet kikapcsolni mert shutdown day!

Atti12
hmm pesten ilyen szar lenne a digi? Itt debrecenben tökéletes. nekem is ez van, sávszél szinte mindig megvan, egyszer volt hogy elromlott a modem, de másnap jöttek és kicserélték. Azóta ez van. Vagyis volt. Mert nemrégiben kivolt írva hogy Hétfõtöl Péntekig elviszik a modemeket. Akkor hétfõn jöttek és el is vitték 😊 Azóta 15/15 megás netem van ^^

milk41
na most meg állandóan kifagy a játék mikor a házból akarok kimenni,gyorsan nyomok egy radialenget

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

milk41
na sorry,csak a tesóm vagy 2órát beszélt a pasijával skypeon...:@@

Szasza20
Nemsokára jövök én is

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

én ott vagyok..

Akkor fél 10 Folcvágennél?? Mindenki benne van?
reaper5687

Ez volt a mai <#buck><#szeret>
Attila889
eredeti a játék....ezt a játékot nem lehet kihagyni eredeti gamma nélkül 😄
De akkor is kéne egy kis multi help :S

HUNMemphis
Elvileg igen.Megnéztem.Kivételek A Windows blokkolja a bejövõ hálózati kapcsolatokat, köztük a lent kijelölt bla bla bla.
Szóval ki vannak pipálva a dolgok.Pölö CoD4 vagy a PB.
Öcsém gépére feltettem.Ott egybõl elindult mindennel.Picsába mondom magamban megint szopok.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

[HUN]FaTaL
- Meg kell nyomni a gombot és törli a Radialt, célszerû minden indítás elõtt.
- Az nem a repülõtér mellett van, az egy másik versenypálya, majd linkelek képet.
- Progi kell hozzá, azt hiszem BNK editor a neve.
- Vedd meg a játékot különben nem megy a multi.

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Örülünk hogy megosztottad ezt velünk. Viszlát!

Attila889
Lenne egy jó pár kérdésem és nagyon örülnék ha válaszolnátok is rá:
-Ez a radialeng-et ha elinditom XP-ben akkor simán haggyam úgy és nem kell azt törölni ugye?
-Ford Islandot hol találom?Az a versenypálya a repüléter melett nem?
-A játékot hogy lehet módolni vagy mivel lehet?...mert láttam itt ilyen Shell-es benzinkútakat meg MOL bétát,meg stb.....
-Mikor belépek és mondjuk az eggyik nevemre kattintok amin van GameSpy ID akkor elkezd csatlakozni az Ataris szerverre...jó sokáig tölts és utána kiírja hogy failed....ez miért van?Egyébknét valaki tudna nekem segíteni ebben az online-os dologban priviben mert nagyon-nagyon szeretnék veletek krúzolni meg minden 😊

[HUN]FaTaL
Freetrack az progi azt hiszem és webcamon keresztül oldja meg amit a trackir.

Dante73
És olyant hol lehet szerezni, és mennyiért?

http://www.freetvmaci.info/

én mek...remélem..😄

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

milk41
én régen freetracket használtam csak megette az fps-emet és low-on pedig nekem nem élvezet a tdu

milk41
fél10-kor tali a VW-nél!csak amcsi és britt kocsikkal gyertek!

Ez de fasza lehet.ez.

Nem jó irányítani azokat a kocsikat, amiknél van egy marha nagy "turbolyuk".. Gyorsulnak minden fokozatban nagyon, de a váltásoknál egy kurva nagy szünet van, és ez elõzéskor nem jó. Koenigvalag és társai ilyenek. Meg aztán nem kormánnyal tolom.
Talizhatnánk valamerre...
gviski
Egy mai talira én is benevezenék

Virtual SimRacing

Marha vicces! Egyébként én is.<#idiota>
gviski
Én fent voltam észak-nyugaton a reptér mellet és a Koenigsegg CCR-t tesztelgetem egyenlõre 446km/h volt a topom :-)

Virtual SimRacing

Én is. 😄 Lesz ma tali?

HTS s3rg1nh00
én itt ülök a székemben a monitor elõtt.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Sziasztok! Merre vagytok?
ChuckyHUN
Valamit nagyon félreérthettél 😊
Annyi volt, hogy azt kérdeztem, hogynem-e lehet megoldani...

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

helytakarékos parkolás 😄D

Pepsi Twist
igen... fizetsz de nem kapsz érte semmit...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Dante73
Ezt inkább felháborodásnak nevezném, nem sírásnak, de a lényeg ugyanaz. 1 alkalommal kijött a szerelõ, lecserélte az elosztókat, azóta telefonálgatok 72 óránként, és bejelentem a hibát. Komolyan mondom, ez már vicc. Esküszöm, aludni nem tudok, félóránként rápislantok a modemre, égnek e rajta a megfelelõ lámpák... Nem azért, mert nem vagyok meg net nélkül, hanem mert bosszant a dolog.

gviski
Hali!
Valaki PÜ-be leírná nekem hogy a forgalmat hogy tudom kiszedni, majd újra beiktatni, valamit ki akarok probálni de ahoz nem kén forgalom...

Virtual SimRacing

Pepsi Twist
menny a fogyasztó védelemhez sírni... addig nem fognak tenni semmit...

Dante73
Nem értem pontosan...
Nem müködik sem a régi mentéseddel, sem akkor ha új profilt hozol létre?
Régivel próbáld ki, de arra vigyázz, hogy a serial ua legyen, mint amivel a mentés készült. Ha úgy csatizik, akkor valami az új nick-eddel nem stimmel, (mondjuk a 6. lenne) ha úgysem megy, akkor valami kapcsolati gebasz van nálad, bezavar egy vírusírtó, tûzfal, vagy hasonló...
Esetleg rossz a modem-ed. (nálam olyan volt nyáron, hogy állandóan ledobott, és nem csatlakozott vissza, valamint volt 1, azaz egy veboldal, ami nem jött be. Cserélték a modemet, és az oldal a következõ pillanattól bejött. Kérdeztem a szerelõt, különbözõ guru-kat, senki sem érti... A modemem pedig ujra rossz, egy hónapja várom a szerelõt, aki kint volt 1x, de nem volt hajlandó modemet cserélni. Azthiszem ebbõl hétfõn fogyasztóvédelem lessz, eddig csak 12x jelentettem be a hibát, de a digi kft szarik a fejemre...)

BaliBoy
Köszi. Ezért nem találtam. 😊)

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

mindenki felkel menjen TS-re !

sztem a legjobb tali hely, jobbra fent a térképen, a beugrós világítótorony 😊)

[HUN]FaTaL
Tûzfalon kiengedted a TDU-t?

hali!
akinek bárminemû ötlete van arra hogy tudunk 1 helyen 8an lenni azok akik megbeszéltek 1 talit az szóljon mert nehéz a vidi készítés bárhova mentünk voltak mindenütt külföldiek és nem volt teljes a létszám pls help
HUNMemphis
Még mindig nem jó.Leszedtem feltettem de semmi.Valaminek még kell lennie.De mi kell még?Nem igaz hogy találom mi a hiba.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Norbi1990
Nekem az a Pause menü.
akkor keres meg a Controlsba, hogy mi neked a Pause gomb.
BaliBoy
P betûre nem csinál az ég világon semmit se. <#szomoru1>

Norbi1990
P betû és ott Photo Mode
Pepsi Twist
.net 2.0

BaliBoy
Ez egy kicsit ciki, de már annyira régen játszottam ezzel a játékkal, hogy elfelejtettem, hogy lehet behozni a "képkészítõs" menüt? Már végig nyomogattam az összes bill-t, menüt átfésültem, de nem találom. <#vigyor0>

HUNMemphis
Ne fájjon.Az a baj hogy van internet és mégsem csatlakozok ahoz akurva TDU serverhez.Amikor a profilt létrehozom akkor is azt írja fent a bal sarokban hogy TDU Servers is unavaliable.
Hól és mit kéne beállítanom ahoz hogy lássa vagy mittomén tudjak kapcsolódni egy távoli szerverhez?

Szasza20
Én is este bírok jönni! Olyan 10 fele!

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

milk41
én csak azért nem jövök mert félek h megint kifagy a gépem,majd inkább este jövök krúzra amikor inkább csak az öregebbek,nyugodtabbak játszanak

tyû... 2en vagyunk ott összesen ? :S

ott várok rátok.. jöhettek TS-re is.....