Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
De akkor is kéne egy kis multi help :S
Szóval ki vannak pipálva a dolgok.Pölö CoD4 vagy a PB.
Öcsém gépére feltettem.Ott egybõl elindult mindennel.Picsába mondom magamban megint szopok.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
- Az nem a repülõtér mellett van, az egy másik versenypálya, majd linkelek képet.
- Progi kell hozzá, azt hiszem BNK editor a neve.
- Vedd meg a játékot különben nem megy a multi.
http://goo.gl/gd6Zi5
-Ez a radialeng-et ha elinditom XP-ben akkor simán haggyam úgy és nem kell azt törölni ugye?
-Ford Islandot hol találom?Az a versenypálya a repüléter melett nem?
-A játékot hogy lehet módolni vagy mivel lehet?...mert láttam itt ilyen Shell-es benzinkútakat meg MOL bétát,meg stb.....
-Mikor belépek és mondjuk az eggyik nevemre kattintok amin van GameSpy ID akkor elkezd csatlakozni az Ataris szerverre...jó sokáig tölts és utána kiírja hogy failed....ez miért van?Egyébknét valaki tudna nekem segíteni ebben az online-os dologban priviben mert nagyon-nagyon szeretnék veletek krúzolni meg minden 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Ez de fasza lehet.ez.
Talizhatnánk valamerre...
Virtual SimRacing
Annyi volt, hogy azt kérdeztem, hogynem-e lehet megoldani...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
http://www.freetvmaci.info/
Valaki PÜ-be leírná nekem hogy a forgalmat hogy tudom kiszedni, majd újra beiktatni, valamit ki akarok probálni de ahoz nem kén forgalom...
Virtual SimRacing
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Nem müködik sem a régi mentéseddel, sem akkor ha új profilt hozol létre?
Régivel próbáld ki, de arra vigyázz, hogy a serial ua legyen, mint amivel a mentés készült. Ha úgy csatizik, akkor valami az új nick-eddel nem stimmel, (mondjuk a 6. lenne) ha úgysem megy, akkor valami kapcsolati gebasz van nálad, bezavar egy vírusírtó, tûzfal, vagy hasonló...
Esetleg rossz a modem-ed. (nálam olyan volt nyáron, hogy állandóan ledobott, és nem csatlakozott vissza, valamint volt 1, azaz egy veboldal, ami nem jött be. Cserélték a modemet, és az oldal a következõ pillanattól bejött. Kérdeztem a szerelõt, különbözõ guru-kat, senki sem érti... A modemem pedig ujra rossz, egy hónapja várom a szerelõt, aki kint volt 1x, de nem volt hajlandó modemet cserélni. Azthiszem ebbõl hétfõn fogyasztóvédelem lessz, eddig csak 12x jelentettem be a hibát, de a digi kft szarik a fejemre...)
http://www.freetvmaci.info/
sztem a legjobb tali hely, jobbra fent a térképen, a beugrós világítótorony 😊)
akinek bárminemû ötlete van arra hogy tudunk 1 helyen 8an lenni azok akik megbeszéltek 1 talit az szóljon mert nehéz a vidi készítés bárhova mentünk voltak mindenütt külföldiek és nem volt teljes a létszám pls help
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Hól és mit kéne beállítanom ahoz hogy lássa vagy mittomén tudjak kapcsolódni egy távoli szerverhez?

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500