Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU Nick : [HUN]Log1 1995 Audi A4 1.8T 20v 150Le
TDU 1,2 nick: Tumpinho88
Xbox Live: Lunatic HUN
TDU 2 nick: SpeedHUN
itt van a szépségem egyre jobban kezdem kedvelni a lambo murci roadstert is
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
én mentem egy 4:59-es idöt csak hibáztam igy kaptam büntit amit nem tudok hol szereztem
TDU2: HUNPalika WOT : Stelelmaster67
TDU nick: Trimo92
Ma délután 13:30-kor Nissan 350Z-s találkozót szervezek a Volkswagen márkareskedésnél.
Cél: a teljes sziget körbeautózása és egy kis hülyülés.
Aki benne van az jöjjön 13:30-ra a Volkswagen kereskedéshez.14:00-ig ott várok mindenkit szeretettel!
Üdv: Pepsi-Max
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
de itt az eredménye habár ugy is megdöntitek de akkor is de ennek örülök högy végre én vezetek egyszer

kell a 3 gyõzelem,most egy másikban is levertem az eddigi legjobbat(nem mondom meg,melyikben,nehogy valaki elhalássza<#duhos2>#duhos2>)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Ma délután 13:30-kor Nissan 350Z-s találkozót szervezek a Volkswagen márkareskedésnél.
Cél: a teljes sziget körbeautózása és egy kis hülyülés.
Aki benne van az jöjjön 13:30-ra a Volkswagen kereskedéshez.14:00-ig ott várok mindenkit szeretettel!
az elején 4 másodpercet rá lehet verni, de az utolsó szakaszokon eléggé begyorsul, így csak 5.12.71 lett az idõm <#rinya>#rinya>
de ha addig élek is leverem azt az idõt... 😉
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
nekem sincs olyan
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
http://goo.gl/gd6Zi5
És a végén egy romantikus helyen Luna-val XDDD

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
Sirpi üzeni:
Nemrég összefutottam pár magyar sráccal, fõként olyanokkal, akiket még nem nagyon láttam, és jó kis versenyeket nyomtunk, a hosszú alagutas hegyi autópálya egyik végébõl a másikba, kb. 5-ször. Ennek emlékére került fel a Murci Roadster Highway drive-in verseny, 3 napig fog élni. 24km, 100-as driving gauge, közepes forgalom (bocs, de anélkül nem poén).
Lehet próbálkozni, kb. 5 perc alatt lehet végigérni. Ja, és többen az sg-rõl voltak, és érdekelte õket a pálya.
Lambo meg király autó, irányítani is lehet és még megy is, mint a mérgezett egér.