Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát reggel találkoztam egy ace szintû bandával 6-an voltak és meg kérdeztem tõlük, hogy sikerült és õk mondtak, hogy hamachival adtak egy oldalt is, amit én már ezer éve ismerek, de még sose néztem körbe rajta most azt is meg tetem és így

Akik írták, hogy benne vannak dobok nekik privit a hamachi szobáról az se baj, ha többen leszünk meg oldjuk

Akik jelezték, hogy jönnek, azok hozzanak magukkal még egy embert a klub-ol tehát min.2-en legyenek minden klubból

Sirpi: tényleg nagyon jó lett a pálya és én felajánlok a nyertesnek 10 milliót

Luna: köszi, nem kell meghajolni, mert elég tré idõt mentem lazán dönthetõ mindegy ki fogja nyerni én nagyon, élvezem

TDU 2 nick: SpeedHUN

Oké, semmi gond, hogy megelõztél, akkor legyen ez a hivatalos verseny elsõ állomása, aztán hátha nyeremény is akad majd útközben <#vigyor0>

TDU: Sirpi77

Lunatic83
Sirpi - szerintem tökéletes volt a pálya <#finom>, már 2000 km fölött járok az adott Lamboval 😛

sorry de megelõztelek, most töltöttem fel a másik oldalát - igaz én csak egy Lambora adtam engedélyt ...

a versenyt pedig jó 5letnek tartom, 2 futam, két idõ...

Xbox Live: Lunatic HUN

Lunatic83
Speedlimit meghajolok elõtted, a Lambo Challenge-t te nyerted! <#worship>
Nem azt mondom h nem lehet túlszárnyalni, de így is már árt az egészségemnek 😉

EZÉRT...

feltöltöttem a pálya másik oldalát, közkívánatra alap Lamborghinivel lehet csak menni, átlagos forgalom, 50 pont hibalehetõséggel...

a challenge neve:

Autópálya - sg.hu

még 3 napig elérhetõ! Sok sikert...

Xbox Live: Lunatic HUN

Na, akkor megint megpróbálok írni (talán már lejárt a kezdeti 24 órás inaktív idõszak).

Elõször is üdv mindenkinek! (Sirpi77 néven játszom a TDU-ban)

Örülök, hogy ilyen sikert aratott a pályám, és oké, igazatok van, hogy nem kellett volna carpack-es autóra korlátozni a dolgot. Közben már megcsináltam a pályát visszafelé (ott bármilyen lambóval lehet indulni), és ha ez lejár, akkor fel is fogom tenni (a 100-as driving gauge-t átírtam 50-re, bár aki nyerni akar, az úgyse ütközhet).

Viszont arra gondoltam, hogy úgy lenne kerek a történet, ha ezt a pályát még1x feltenném tetszõleges lambóra, és a két pályából egy kis verseny is összejöhetne, ahol a két idõeredmény összege számítana.

Szóval péntek este (fél 10 körül) felkerülne a visszafelé pálya 3 napra, és hétfõ este a most aktív, a fent jelzett módosításokkal, és két screenshottal lehetne beszállni a versenybe. Ha valaki (akinek több pénze van, mint nekem) fel akar valami nyereményt is ajánlani a dicsõségen kívül, nem állok az útjába 😊

TDU: Sirpi77

Valakinek van kedve kicsit krúzolni? G-kat; DNY-i világítótorony. Kb. 13:30-ig várok. (Tegnap este megint nem értem haza idõben... 😊 )

Na mentem fel kicsit száguldozni aki akar jöjjön 😉

TDU Nick:Stil_HUN

Hi all

TDU Nick:Stil_HUN

holecsko10
Szia hogy tudnád meg csinálni, hogy lanba játszunk hisz nincs LAN mód a tdu hoz. Legalábis én nem tudok róla. Csak akkor lehet Hamachi-val játszani lanon ha van a játéknak LAN része pl: Counter-Strike

TDU,ETS2 Nick: holecsko

cicai
F betü

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Helló mindenki!
Segítségre lenne szükségem. Hogy lehet valakit felvenni online-ba barátlistába?Az A betüt irja de ha ott van mellettem nem csinál semmi hiába nyomogatom.:S Válaszotokat elõre is köszönöm.

TDU 1,2 nick: Tumpinho88

bertino
és TDUban ki fogja dobni a hamachi-s LANos szobát... ? 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Hali

Szerintem tehetünk 1 próbát , de hogy derült ki hogy lanba kell??
Lehetne úgy hogy speed a ti klánotok az enyém ellen , csak lépjen be 1-2 ember hozzám , délután megtaláltak a játékba , de keresni fogog mindenkit.
Addig is Üdv.
A régi magyarítás nem lett megcsinálva a carpackhoz???

TDU Nick: vagamoHUN TDU Club: HUNStreetRacers TDU Favorite Car: mindegy csak menjen :)

Benne vagyok! 1 próbát megér!!!

HUNStreertRacers

TDU Nick: vagamoHUN TDU Club: HUNStreetRacers TDU Favorite Car: mindegy csak menjen :)

Jó reggelt

Szeretnék meg kérni 3 embert, 1-et az USA-ITALY CARS FAN club-ól és 2 emberkét egy másik klub-ól hogy 18 órakor ráérnének, kísérletet tennénk a klubok közti versenyre ugye csak lan-ba lehet, de feltalálták a hamachit ezért meg kérnék õket, akik ráérnek, hogy töltsék, le a szobát késõbb adom, ha lesz jelentkezõ

Elõre köszönöm a segítségeteket

Üdv Speed

Szasza20
A Mai Lambó találkozóról, szószerint madártávlatban 😄

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

[HUN]FaTaL
Most keddig nem leszek😞 Jó krúzolást😊

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Bocs srácok, sokat ütköztem elkapott a rendõr, pénzem meg nem volt úgyhogy kidobott a krúz közepén, utána meg nem adott be titeket! Azért jól esett a mai csapatás😊 Lassan 1000km lesz a lamboban😄 (most 712)

A lambó tali még mindig tart. 😄 Egy kép:

Pepsi Twist
😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

HUNMemphis
Nah végre jó a TDU-m!Ma egészen aktív volt a magyar társaság!Ennek örülök!
Krisz!Remélem jó kocsit vettem meg.Találtam egy feketét 1.5-ért.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Szar helyet sikerült választanom, és még a net is elszállt, ez nekem ma nem jött össze.
No mindegy, holnap úgy is korán megyek, szombaton jövök. 😄

TDU nick: Trimo92

[HUN]FaTaL
Tele a layer? Nem tesz össze senkiveL😞

[HUN]FaTaL
hehe^^

[HUN]FaTaL
A térkép szélén, egy háznál lévõ világítótoronynál vagyunk ahova föld út vezet. 😄

Hétvégén beszaladok az 576ba mivel egerben most nyílt még csak meg az1. pláza aztán most már rohadtulmegfogom venni😊
[HUN]FaTaL
Gallardo rulez mondtam már😄

[HUN]FaTaL
Hol lesz a Lambo tali? Nem találom a térképen és a bookmark amit kaptam nemjó:/

Hát nem gyönyörû?
Ezeket a fekete felniket honnanszedted pls áruld el nékem!
Csumi all---nagy Kérésem lenne----ma vettem meg gyáriba a game-ét---a faq-ba leírtak alapján nem tok multiba felmenni----pedig azért vettem meg---PLS HELP VKI segítsen nekem---írja le lépésrõl-lépésre-----HELPHELPHELPHELP
hát a ruszkik már csinálják de nem tudom mikora lesz kész ja amugy tényleg jó lett a dék lápája a gallardonak

Én ma vettemegyet de sztem a Scaglietti után (a sajátos stílusával) az F40 nálam a legjobb Ferrari..
te csináltad meg, vagy vhonnan leszedted? ha az utóbbi, küldenél linket?

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Fitti83
Egy kis SLR összejövetel! 😊
Este 21.30-kor ne feleddjétek Lambo tali!

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

Szóval akkor ennyit a moddingról...és ezeket a cuccokat honnan lehet leszedni?

Bár én jobban szerettem volna magam megalkotni a dolgokat, reménykedve benne, h majd vki tud tanácsokkal szolgálni ehhez...legalább a rendszámozáshoz kérnék egy kis helpet😊

TDU Nick : [HUN]Log1 1995 Audi A4 1.8T 20v 150Le

Pepsi Twist
Látom pörög a tápig!

<#vigyor>

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Tiger99
Üdv!
Ki jön most kocsikázni egyet?

Xbox live nick:Joni99Vi

Szeretem amikor szinte nem is lehet gyorsan haladni autószállításnál...

Fórumtársunk megpróbált rábeszélni az F40 megvételére

Vannak még normális ruszkik is a TDU-ban

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

[HUN]FaTaL
Végre jó a féklámpája a lambonak hehe 😊 Nem tud valaki LightFixet a Lexus IS350hez?😊

HUNMemphis
Hát akinek tellik rá!<#mf1>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Nekem egy kék van.
Ez a fehér ez csak egy külön.

Attila889
én is mennék a lambo talria csak nekem az túl késõn van...mert én 10-kor már megyek...nem lehetne 9-re tenni az idõpontot? 😊

HUNMemphis
Nah ennyit a fehér RUF-om ról!<#hehe>Majd lesz másik!
Nem baj 10 perc és kész a gép.Utána szedem a NET 2.0-át meg a Fireworkot plusz az Invitelt.
Öhm kell még valami ahoz hogy netem legyen?Asszem ennyi. <#lookaround>

Nero-al.

Nincsmit =)

Fitti83
Megyek én is a Lambo talira! 😊
Tegnap páran félreértettétek hol gondoltam a Lambo talit. 😞 De remélem a mai király lesz. Akkor ott találkozunk!

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

Köszi Dani!
haha <#buck><#idiota>