Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akik írták, hogy benne vannak dobok nekik privit a hamachi szobáról az se baj, ha többen leszünk meg oldjuk
Akik jelezték, hogy jönnek, azok hozzanak magukkal még egy embert a klub-ol tehát min.2-en legyenek minden klubból
Sirpi: tényleg nagyon jó lett a pálya és én felajánlok a nyertesnek 10 milliót
Luna: köszi, nem kell meghajolni, mert elég tré idõt mentem lazán dönthetõ mindegy ki fogja nyerni én nagyon, élvezem
TDU 2 nick: SpeedHUN
TDU: Sirpi77
sorry de megelõztelek, most töltöttem fel a másik oldalát - igaz én csak egy Lambora adtam engedélyt ...
a versenyt pedig jó 5letnek tartom, 2 futam, két idõ...
Xbox Live: Lunatic HUN
Nem azt mondom h nem lehet túlszárnyalni, de így is már árt az egészségemnek 😉
EZÉRT...
feltöltöttem a pálya másik oldalát, közkívánatra alap Lamborghinivel lehet csak menni, átlagos forgalom, 50 pont hibalehetõséggel...
a challenge neve:
Autópálya - sg.hu
még 3 napig elérhetõ! Sok sikert...
Xbox Live: Lunatic HUN
Elõször is üdv mindenkinek! (Sirpi77 néven játszom a TDU-ban)
Örülök, hogy ilyen sikert aratott a pályám, és oké, igazatok van, hogy nem kellett volna carpack-es autóra korlátozni a dolgot. Közben már megcsináltam a pályát visszafelé (ott bármilyen lambóval lehet indulni), és ha ez lejár, akkor fel is fogom tenni (a 100-as driving gauge-t átírtam 50-re, bár aki nyerni akar, az úgyse ütközhet).
Viszont arra gondoltam, hogy úgy lenne kerek a történet, ha ezt a pályát még1x feltenném tetszõleges lambóra, és a két pályából egy kis verseny is összejöhetne, ahol a két idõeredmény összege számítana.
Szóval péntek este (fél 10 körül) felkerülne a visszafelé pálya 3 napra, és hétfõ este a most aktív, a fent jelzett módosításokkal, és két screenshottal lehetne beszállni a versenybe. Ha valaki (akinek több pénze van, mint nekem) fel akar valami nyereményt is ajánlani a dicsõségen kívül, nem állok az útjába 😊
TDU: Sirpi77
TDU Nick:Stil_HUN
TDU Nick:Stil_HUN
TDU,ETS2 Nick: holecsko
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Segítségre lenne szükségem. Hogy lehet valakit felvenni online-ba barátlistába?Az A betüt irja de ha ott van mellettem nem csinál semmi hiába nyomogatom.:S Válaszotokat elõre is köszönöm.
TDU 1,2 nick: Tumpinho88
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Szerintem tehetünk 1 próbát , de hogy derült ki hogy lanba kell??
Lehetne úgy hogy speed a ti klánotok az enyém ellen , csak lépjen be 1-2 ember hozzám , délután megtaláltak a játékba , de keresni fogog mindenkit.
Addig is Üdv.
TDU Nick: vagamoHUN TDU Club: HUNStreetRacers TDU Favorite Car: mindegy csak menjen :)
TDU Nick: vagamoHUN TDU Club: HUNStreetRacers TDU Favorite Car: mindegy csak menjen :)
Szeretnék meg kérni 3 embert, 1-et az USA-ITALY CARS FAN club-ól és 2 emberkét egy másik klub-ól hogy 18 órakor ráérnének, kísérletet tennénk a klubok közti versenyre ugye csak lan-ba lehet, de feltalálták a hamachit ezért meg kérnék õket, akik ráérnek, hogy töltsék, le a szobát késõbb adom, ha lesz jelentkezõ
Elõre köszönöm a segítségeteket
Üdv Speed

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
http://goo.gl/gd6Zi5
Krisz!Remélem jó kocsit vettem meg.Találtam egy feketét 1.5-ért.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
No mindegy, holnap úgy is korán megyek, szombaton jövök. 😄
TDU nick: Trimo92
Hát nem gyönyörû?
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Este 21.30-kor ne feleddjétek Lambo tali!

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
Bár én jobban szerettem volna magam megalkotni a dolgokat, reménykedve benne, h majd vki tud tanácsokkal szolgálni ehhez...legalább a rendszámozáshoz kérnék egy kis helpet😊
TDU Nick : [HUN]Log1 1995 Audi A4 1.8T 20v 150Le
<#vigyor>#vigyor>
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Fórumtársunk megpróbált rábeszélni az F40 megvételére
Vannak még normális ruszkik is a TDU-ban

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Ez a fehér ez csak egy külön.
Nem baj 10 perc és kész a gép.Utána szedem a NET 2.0-át meg a Fireworkot plusz az Invitelt.
Öhm kell még valami ahoz hogy netem legyen?Asszem ennyi. <#lookaround>#lookaround>

Tegnap páran félreértettétek hol gondoltam a Lambo talit. 😞 De remélem a mai király lesz. Akkor ott találkozunk!
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27