Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

milk41
nézd a procid hõmérsékletét!!!ha alaphelyzetben 41°C fölé megy akkor vegyél vissza!

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Pepsi Twist
húha 😄 csak meg ne fõzd 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

[HUN]FaTaL
Nah 280mhz-val meghajtottam a procit és városban kevesebbet akad😊

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Premieret nem szeretem, bár a cs3at még nem láttam.

Tinky
MI TÖRTÉNT A http://www.testdriveunlimited.com -al?

Na akkor nekiállok a versenyek kiválasztásához, és ezekhez a kocsi kiválasztáshoz.
10 versenyt fogok kiválasztani (online).
És a versenyeken jelentkezõk szám fogja meghatározni a létszámot.
Amint összeál a versenyek meg a szabályzat, akkor meghirdetem a jelentkezést a kupára.

TDU Nick: tinky713hun TDU Club: HUNStreetRacers Notorius Lassanhajtó és kórosan trafic törő.

[HUN]FaTaL
Ulead mediastudiot használtam video vágásra régebben, vegas annyira nem tetszett😊 Múviméker egy fos.

PrisonMan
Régebben megnéztem, hogy mi is ez a Sony Vegas, de feladtam, elég bonyolult. Vagy esetleg van egy olyan jó oldal, ami leírja magyarul, hogy hogy kell ezeket a programokat használni?

milk41
videó vágásra,szerkesztése Sony Vegas,Adobe After Effects!!!
a winfos múvi méker csak elrontja az egészet!

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

[HUN]FaTaL
codecfüggõ, xvidet használj az elég jól tömörít

PrisonMan
THX mindkettõtöknek! <#wink>
Ezzel a VirtualDub-bal milyen szinten lehet letömöríteni? Ha pl Fraps-szel lesz majd egy 1-2 GB-s videóm azt mennyire tömöríti majd le?

Norbi1990
Videofelvevõ:FRAPSGamecam
Szerkesztõ:Windows Movie Maker 😊)
Lunatic83
Fraps - felvétel
VirtualDub - a videók tömörítésére, mert a Fraps nem tömöríti egybõl a videót, szóval GB-ra készülj....
Win$MovieMaker - videó vágás, egyszerû, és alapból fent van a gépen

Xbox Live: Lunatic HUN

PrisonMan
Nem tudtok olyan programot, amivel fel lehet venni a játékot miközben játszol? /gameplay/ És olyan programot, amivel vágni is lehet, kivágni az unalmasabb/rosszabb részeket, meg zenét tenni az egész alá?
Ha magyar lenne a program/ok akkor az maga lenne a tökély, de angol is jó lesz, csak viszonylag egyszerû legyen használni. <#help> Nagyon köszi!!

Norbi1990
Valaki megtudná mondani annak a forumnak a címét ahol vannak a modok meg mindenféle cuccok?
mrmilan
Fasza lett<#eljen>

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

érdekes probléma, még sose hallottam. lehet h nemis a megfelelõ autóra rakod a felnit? vagy az is elõfordulhat h aki csinálta a felnit véletlenül elméretezte kicsit...nem kéne ilyennek lennie...amit leszedsz és felülíratsz az általában jó méretû...

Mikor és hol lesz a tali? engem is érdekelne, meg h mivel..maffia? 300C, A6 és társai?<#vigyor2>

TDU Nick : [HUN]Log1 1995 Audi A4 1.8T 20v 150Le

Attila889
ha bemegyek egy klubba ott hogyan tudok klubbot alakitani? 😄
Egy leendõ klubból hogyan tudok kilépni? 😊

Öhm gondolom fekete kocsival =P
Én akkor egyÚj Cadillacel megyek.

Nohab
Még nagyon nincs olyan kocsim, de ha most megvették a motorjaimat, akkor lesz rá pénz.
Ott leszek.

Nohab
Benne vagyok, bár a vesztesek nyugalmával indulok 😄
trogerzsiger
Bocsesz hogy eltüntem, csak kivágott a gép egy hibaözivel, utána tdu lefagyott :@ szal már nem mentem vissza.. De mit szólnátok egy mafia cruisehoz? Az sg Tdu kupát támogatom én is!<#eljen>

Én is jelentkezek<#wave>
DJ Skyline
elnézést, véletlenül rányomtam a mehet gombra :| korán van még
szóval. lecseréltem egy kisebb felnire, de mint írtam a játékban sokkal nagyobb mint az autó. kell még valamire figyelni azon kívül hogy legyen kisebb?

DJ Skyline
aki cserélt már felnit az elmondaná hogyan kell?
igazából tudom, de a végeredmény az, hogy a felni 90x nagyobb mint az autó. azt írta a turorial írója, hogy a felni legyen kisebb mint az eredeti. (file méretben)

V43 1105

<#integet2>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Milán nem volt rosz! 😊
Itt van róla a videó, még meleg!
Srácok bocs, szóval nem én voltam, olvastam az alfaamore fórumban, és onnan ollóztam.
egy maradandó élménybe volt részed akkor

TDU 2 nick: SpeedHUN

ritka pillanatok egyike. meg kell betsülni ... 😊

TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p

Egy kicsit OFF, DE EGY IGAZI KRÚZ LEÍRÁSA : (ALFA156 2.0 TS VS Boxster)

Áááááahh, de jót nyomtunk egy Boxsterrel! ;-) /most értem haza/
Az egész úgy kezdõdött, hogy Esztergomból hazafelé /a szlov. oldalon/ kb. félúton elmentem egy bal oldalon álló, menetre kész /világított/ Porsche mellet. A falu után egy kis cikázás után már a hátsó lökösömet "nyaldosta". Nekem már éppen kezdett elmenni az életkedvem, olyan zsibbadt voltam a 40 - 90 -es sebességektõl /egész nap mindent betartottam!! :-//, tehát eléggé üdítõleg hatott rám ez a "kihívás". Egy darabig jött utánam kb. 1 méterre /:-)/, aztán döntésre akarta vinni a dolgot - komoly hangorkánnal elhúzott. Bevallom én csak erre vártam a hosszú adrenalin ínséges idõ után. Elõtte tankoltam, reggel fejezték be az elsõ + hátsó futómû gatyába rázását, ezt is le kellett már tesztelni...:-) Szóval elszabadult a pokol, sebeség korlátozás ide, büntetések oda, leszállt a "vörös köd" ééééés padló, 7000, padló 7000, padló...:-D Eléggé meglepõdtem, hogy a kezdeti elõnyébõl nem sok maradt, gondolom, õ sem erre számított.
Keresztezõdés /országúti/, na gondoltam, eddig tartott a meglepi, de nem igazán így lett, megint nyomtunk egy keményet, itt is eleinte nem túl határozottan kezdett távolodni, de utána meg már fékeznem kellett, nehogy "rámásszak", aztán 160 körül "megállapodott". Gondoltam, elég volt neki mára, nekem meg kevésnek tûnt a 160 /tök egyenes út/, ezért "tovább léptem". Most õ várt erre.:-) Gondolom, kíváncsi lehetett hátul a feliratra, hogy milyen motorral is "kekeckedek"...:-)) Megnézte és elkezdte tolni, aztán gondolom, már elég nagy lehetett a huzat "náluk", mert kb. 220-nál elkezdett lemaradni. Megint azt hittem, hogy ennyi volt, de megint tévedtem. Újabb falu, na itt "megmutatta", olyan VW gruppe-osan. Elsiklott mellettem /szó szerint - a lehetõ legközelebb/, aztán kb. 120 - 130-al faluban hussss, már ott sem volt... /Pedig erre igazán nem lett volna szükség - szerintem :-)/ A falu után már "nagyobb léptekkel" mentem és egyszer csak megint elõttem volt. Jött a kanyargós szakasz. Lehetett látni, hogy õ is nagy élvezettel szeli az íveket és nem jelentenek neki gondot, de nem ismerte ezt a szakaszt, mert elég gyakran feleslegesen fékezgetett, addig, amíg megint ki kellett kerülnöm, természetesen csak a saját érdekében, hogy ne fussak rá.;-) Na, itt egy újabb teszt alá vett, megint elkezdte nyomni. A további kanyarokat én is nagyon élveztem az új futómûvel, õ sem tágított 5 - 10 m-nél távolabbra. Újabb keresztezõdés /az utolsó/, kanyarodás a fõútra. Õ is balra jött. Na, gondoltam, szép volt, jó volt, de itt most nagy égés lesz...:-/ Azért még öszeszedtem magam, megpróbálom a lehetetlent. 1 - 2 - 3... Talán ott szúrta el, hogy túl nagy gázzal indult a kanyarban a hátsókerekessel, mert egy jó kis csikorgós csúszással indított, le is maradt pár méterre, aztán korrigálta és megint végig nyomta a "csomagtartómban". A városban vissza vettem 60 - 40, stb. Igazi úriember lehetett , mert itt már nem "mutatta meg", szépen jött utánam egy jó darabon, aztán két apró villantással letért, természetesen én is üdvözöltem, mert ritka jó kis futam volt...;-)
Nohab
Ez volt az elsõ talirendezésem, elnézhetõ 😄
Azért nem ártana legközelebb egy pontos helymeghatározás. Én is véletlenül találtam rátok. Amúgy jó kis menet volt Köszi.

TDU2: HUNPalika WOT : Stelelmaster67

Igen, gyors voltam.<#buck>

Nohab
Bocsi, hogy nem volt pontos helymeghatározás, de végülis megtaláltatok. Egy árva egyéb helyrõl jött ember nem láttunk arra. Remek találkahely. Köszi a krúzt!
[HUN]FaTaL
Na megyek vissza, srácok bocsi de nem RS4el hanem DB9 coupé😄

mrmilan
Na Raga testvér, egy véletlen összefutásból a szigeten, ismét egy ATOMNAGY krúz lett!
Mocskosul jót mentünk.
Ez a Countach egy Isten.
Jó kis 80's konstrukció, hamisítatlan olasz, az egyik nemes korszakból.
Nem beszélve arról, hogy a modern technika, gondolok itt a te Enzod-ra, remekül kiegészítette.
Ütõs kis 300km volt ez.
A két szigetkör már nem jött össze, de másfél megvolt asszem.
Volt egy-két húzós elõzés, de az egyik sikertelen esetnél meg is haltam kicsit 😊
Szóval Öcsém, jól megkergettük a lovakat.

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

Lunatic83
a T-Online enyhén felbaxta az agyam, ma 300km/h alatt nem láttok engem, na csá, a szigeten! 😉

JuanG
Fatal, Nohab: kösz!!!

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

[HUN]FaTaL
Martin😄

Lunatic83
<#worship>

drot
töröltem a radialt és most megy thx na szval vki vhol taálkozni és autókázni?😄

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

Ja, és egy Aston Martimmal mennék.

Jaja, egy pontos helymeghatározást...
[HUN]FaTaL
Töröld a radialt.

De mégis hol van az a hely?

drot
váá próbáltam bemeni netre minden jó bemegyek házban kocsit választok és amikor kimennék free rideba írja h loading és saving és itt lefagy nem reagál semmire nemtom mi a baja :S eddig még ilyet nem csinált egybkent nem akar vki krúzolni?

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

Nohab
Okok, csak gyertek 😊
Ascari KZ1. Ne menjünk túl gyorsan...
Nohab
Mehetünk akármivel, tudok vele lassan menni. 😊