Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Na akkor nekiállok a versenyek kiválasztásához, és ezekhez a kocsi kiválasztáshoz.
10 versenyt fogok kiválasztani (online).
És a versenyeken jelentkezõk szám fogja meghatározni a létszámot.
Amint összeál a versenyek meg a szabályzat, akkor meghirdetem a jelentkezést a kupára.
TDU Nick: tinky713hun TDU Club: HUNStreetRacers Notorius Lassanhajtó és kórosan trafic törő.
http://goo.gl/gd6Zi5
a winfos múvi méker csak elrontja az egészet!
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Ezzel a VirtualDub-bal milyen szinten lehet letömöríteni? Ha pl Fraps-szel lesz majd egy 1-2 GB-s videóm azt mennyire tömöríti majd le?
VirtualDub - a videók tömörítésére, mert a Fraps nem tömöríti egybõl a videót, szóval GB-ra készülj....
Win$MovieMaker - videó vágás, egyszerû, és alapból fent van a gépen
Xbox Live: Lunatic HUN
Ha magyar lenne a program/ok akkor az maga lenne a tökély, de angol is jó lesz, csak viszonylag egyszerû legyen használni. <#help>#help> Nagyon köszi!!
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
Mikor és hol lesz a tali? engem is érdekelne, meg h mivel..maffia? 300C, A6 és társai?<#vigyor2>#vigyor2>
TDU Nick : [HUN]Log1 1995 Audi A4 1.8T 20v 150Le
Egy leendõ klubból hogyan tudok kilépni? 😊
Én akkor egyÚj Cadillacel megyek.
szóval. lecseréltem egy kisebb felnire, de mint írtam a játékban sokkal nagyobb mint az autó. kell még valamire figyelni azon kívül hogy legyen kisebb?
igazából tudom, de a végeredmény az, hogy a felni 90x nagyobb mint az autó. azt írta a turorial írója, hogy a felni legyen kisebb mint az eredeti. (file méretben)
<#integet2>#integet2>
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Itt van róla a videó, még meleg!
TDU 2 nick: SpeedHUN
TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p
Áááááahh, de jót nyomtunk egy Boxsterrel! ;-) /most értem haza/
Az egész úgy kezdõdött, hogy Esztergomból hazafelé /a szlov. oldalon/ kb. félúton elmentem egy bal oldalon álló, menetre kész /világított/ Porsche mellet. A falu után egy kis cikázás után már a hátsó lökösömet "nyaldosta". Nekem már éppen kezdett elmenni az életkedvem, olyan zsibbadt voltam a 40 - 90 -es sebességektõl /egész nap mindent betartottam!! :-//, tehát eléggé üdítõleg hatott rám ez a "kihívás". Egy darabig jött utánam kb. 1 méterre /:-)/, aztán döntésre akarta vinni a dolgot - komoly hangorkánnal elhúzott. Bevallom én csak erre vártam a hosszú adrenalin ínséges idõ után. Elõtte tankoltam, reggel fejezték be az elsõ + hátsó futómû gatyába rázását, ezt is le kellett már tesztelni...:-) Szóval elszabadult a pokol, sebeség korlátozás ide, büntetések oda, leszállt a "vörös köd" ééééés padló, 7000, padló 7000, padló...:-D Eléggé meglepõdtem, hogy a kezdeti elõnyébõl nem sok maradt, gondolom, õ sem erre számított.
Keresztezõdés /országúti/, na gondoltam, eddig tartott a meglepi, de nem igazán így lett, megint nyomtunk egy keményet, itt is eleinte nem túl határozottan kezdett távolodni, de utána meg már fékeznem kellett, nehogy "rámásszak", aztán 160 körül "megállapodott". Gondoltam, elég volt neki mára, nekem meg kevésnek tûnt a 160 /tök egyenes út/, ezért "tovább léptem". Most õ várt erre.:-) Gondolom, kíváncsi lehetett hátul a feliratra, hogy milyen motorral is "kekeckedek"...:-)) Megnézte és elkezdte tolni, aztán gondolom, már elég nagy lehetett a huzat "náluk", mert kb. 220-nál elkezdett lemaradni. Megint azt hittem, hogy ennyi volt, de megint tévedtem. Újabb falu, na itt "megmutatta", olyan VW gruppe-osan. Elsiklott mellettem /szó szerint - a lehetõ legközelebb/, aztán kb. 120 - 130-al faluban hussss, már ott sem volt... /Pedig erre igazán nem lett volna szükség - szerintem :-)/ A falu után már "nagyobb léptekkel" mentem és egyszer csak megint elõttem volt. Jött a kanyargós szakasz. Lehetett látni, hogy õ is nagy élvezettel szeli az íveket és nem jelentenek neki gondot, de nem ismerte ezt a szakaszt, mert elég gyakran feleslegesen fékezgetett, addig, amíg megint ki kellett kerülnöm, természetesen csak a saját érdekében, hogy ne fussak rá.;-) Na, itt egy újabb teszt alá vett, megint elkezdte nyomni. A további kanyarokat én is nagyon élveztem az új futómûvel, õ sem tágított 5 - 10 m-nél távolabbra. Újabb keresztezõdés /az utolsó/, kanyarodás a fõútra. Õ is balra jött. Na, gondoltam, szép volt, jó volt, de itt most nagy égés lesz...:-/ Azért még öszeszedtem magam, megpróbálom a lehetetlent. 1 - 2 - 3... Talán ott szúrta el, hogy túl nagy gázzal indult a kanyarban a hátsókerekessel, mert egy jó kis csikorgós csúszással indított, le is maradt pár méterre, aztán korrigálta és megint végig nyomta a "csomagtartómban". A városban vissza vettem 60 - 40, stb. Igazi úriember lehetett , mert itt már nem "mutatta meg", szépen jött utánam egy jó darabon, aztán két apró villantással letért, természetesen én is üdvözöltem, mert ritka jó kis futam volt...;-)
TDU2: HUNPalika WOT : Stelelmaster67
Mocskosul jót mentünk.
Ez a Countach egy Isten.
Jó kis 80's konstrukció, hamisítatlan olasz, az egyik nemes korszakból.
Nem beszélve arról, hogy a modern technika, gondolok itt a te Enzod-ra, remekül kiegészítette.
Ütõs kis 300km volt ez.
A két szigetkör már nem jött össze, de másfél megvolt asszem.
Volt egy-két húzós elõzés, de az egyik sikertelen esetnél meg is haltam kicsit 😊
Szóval Öcsém, jól megkergettük a lovakat.
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
Xbox Live: Lunatic HUN
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"