Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mrmilan
Errõl meg nem is beszélve...

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

DJ Skyline
azt elfelejtettétek, hogy ebayen van a hírdetés 😊 lesz ez még több is szerintem majd 6 nap múlva, mivel ugye licit

mrmilan
De ennyiért nem lesz meg.
Írtam lejjebb, hogy kikötõbe szállítás, hajó, konténerbérlés, európai dokkolás, vám, hazaszállítás, lepapírozás "kutyafasza".
Szerintem 5 guriga legyen a zsebedben hozzá.

Lunatic83
már azt hittem ilyen jó felbontáson tolod a játékot 😉

Xbox Live: Lunatic HUN

Sok volt az elõrendelés, a melósok alig bírták a tempót.<#eplus2>

TDU2: HUNPalika WOT : Stelelmaster67

milk41
én meg lefoglaltam egy merdzsót vagy egy jaguárt már 2hónapja és még semmi hír...

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Szasza20
Tankoljad <#nyes>

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

Pepsi Twist
nekem volt mikor 1 hetet vártam 😄 a ferrárimra 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Változó. Nekem volt már olyan hogy öt perc múlva kaptam az üzenetet, de olyan is, hogy három nap múlva. A 250 GTO esetében elég volt tíz perc várakozás.

TDU2: HUNPalika WOT : Stelelmaster67

Zomil
bazz sztem rohatt olcso...

imádom!

a kedvenc autom a camaro sorozat 😛

elgondolkadtató, h el kéne adni a 4-es golfot 😊 ha tényleg ennyiért meg lehet venni jó állapotban

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

cicai
keveslem😄

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

mrmilan
Azt nem értem, hogy keveselli, vagy sokallja?

holecsko10

TDU,ETS2 Nick: holecsko

mrmilan
csak ha mondjuk Usa-ból hazahozatnád, hajó, konténer, vám, papírok, lenne úgy 4,5millióba a cucc, vagy még többe.

mrmilan
Nyugodtan hidd csak el.

mrmilan
Szerintem is a High Stakes, és az általad említett Porsche-s rész a legjjobb a sorozatban.
Az Undergrounddal elindult egy ócska, divatmajmolós, "árkád" baromság, amit ez a legutóbbi rész (olyan szar, hogy nem is emlékszem a nevére) tetézett be.

Nem warez és a radialeng sem segít rajta, viszont csak online mode-ba
csinálja ezt!

Gigabyte EP45T-DS3R,Intel Q9400 2.66 Ghz ,4GB Kingmax DDR3 1600Mhz,Asus HD4890 1GB,Asus Xonar DX Audio,Cooler Master HAF932,Asus VW246H, Cooler Master GX650,Logitech G25

Hello.
Nektek mennyi idõ alatt jelzi a játék ha olyan gépet akartok venni ami nincs épp a szalonban?Én már vagy 3 napja jelöltem be a ferrari 250gto-t és semmi hír😞

cicai
3.060.000millio magyar HUF?😄
nemhiszel😄

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

mrmilan
Te Dante, apám, mintha csak én írtam volna!<#vigyor>

holecsko10
Itt az én kis kedvencem.
1969 Camaro Z28 best car
Ára: $18,800.00

Imádom<#vigyor2>

TDU,ETS2 Nick: holecsko

cicai
LOL😄

Dante73
Ezért "imádkozok" hogy ne tudják megvenni aTake Two-t.
Igaz, 2009-ben jönne a GTA5, minden platformra, de olyan is lenne....

http://www.freetvmaci.info/

Zomil
warez?

ha nem, radialeng törlés

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

sziasztok
Olyan gondom van hogy mióta fenn van a Carpack azóta ha megyek egy géppel
pár percen belûl hirtelen meg áll a kocsi, vagy lefagy a játék!!!
találkozott már valaki hasonlóval?? Elõre is köszi

Gigabyte EP45T-DS3R,Intel Q9400 2.66 Ghz ,4GB Kingmax DDR3 1600Mhz,Asus HD4890 1GB,Asus Xonar DX Audio,Cooler Master HAF932,Asus VW246H, Cooler Master GX650,Logitech G25

Zomil
az a baj, h ea mint játékkészitõ és kiadó is nulla 😞

össz-vissz 2játékot érdemes megemliteni, amit ea fog kiadni mostanában, egyik a mass effect amit a bioware heggeszt és pl. nekik már nem nagyon mernek beszolni az ea-sok, a másik a Spore amit a maxis készit és ezeknek szintén nem mer pofázni az ea

minden más esetben, leginkább ök irányitanak, és ök is tolják el a játékokat a nemtörödömséggel 😞

Dante73
Az EA sajnos futószalagos technikával dolgozik. Márpedig futószalagon nem lehet igazán JÓ játékot készíteni! Egy JÓ játék, igenis müvészeti alkotás! És ez az üzletpolitika sajnos terjed. Igaz, pl atari ezért ment csõdbe...
Vegyük örök kedvencem, jelen topik témáját, a TDU-t!
A játékban vannak autómosók; ergó eredeti ötlet szerint a kocsik piszkolódnak, moshatók. Valahogy mégis kimaradt a kész játékból. Ablakok piszkolódnak, viszont az ablaktörlõ nem müködik, viszont az oldalablakok leengedhetõk...
Vagy más. Vannak kutak. Benzin mégsem fogy, pedig a hangulathoz adott volna, nem keveset! (pl egy ugrásnál kiszámolja a távolságot, veszi az optimális fogyasztást, és annyival kevesebb benzined van. Ha elfogy, letesz ott, ahol elfogyott volna, lehet kérni a telefonos segítséget...)
Belsõ kijelzõk. Miért nem müködik, ha digitális? Vagy miért csak külsõ nézetben mutatja, mennyi km van a kocsiban? Mekkora hangulati elem lenne a sárgán villogó lámpa a müszerfalon, ha fogytán a nafta?
Reklámtáblák.
Nincsenek online reklámok, pedig ez is tervben volt. Azt elhiszem, hogy nem egyszerü értékesíteni, bár coca-cola, meki, kfc, egyebek, nem hiszem, hogy ne fizetnének, de ha más nem is, hány atari termék jelent meg? Azokat "ingyen" lehetett volna reklámozni, a játékon belül!
De semmi....
Lehet a konzolosokra fogni a dolgot, és bár némi igazság volna benne, nicsen értelme. Ezek csak a rossz, nemtörõdöm üzletpolitika tünetei.
Nemtudom, mekkora értékesítési többlet származott volna ebbõl a 4 dologból, de gondolom, több, mint amennyibe kerülnének, arról ne is beszéljünk, hogy mi játékosok mennyivel boldogabbak lennénk, mennyi atari cuccot vettünk volna pluszban, hiszen látnánk az odafigyelést, törödést a játékosokkal....
De sajnos egyre általánosabb a "jó ez a kis suttyóknak" hozáálás. Aztán isznak még egy pohárral, és ráfogják a nyuszira. (értsd; kiadnak még egy vackot, és jöhet a sírás; warez)
Szánalom!

http://www.freetvmaci.info/

Nah, megvan az eredeti... 😄 És csak a baj van vele... 😄 Azt írja ellenõrizzem a kapcsolatot... :S És hiába nyitok portot, tûzfalat kikapcs, még mindig ez a gond... Ötlet valakinek? Szeretnék már netre menni! 😄

Asus Crosshair IV Formula,Phenom II 965 BE,4GB OCZ BD,Asus 4850&HIS 4850 CF,WD320GB+2X1TBWD+2TBWD,Cheiftec 750W,TT Shark,HannsG HH251HP,A4tech X750BF :PPP

[HUN]FaTaL

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Nekem: NFS1SE, NFS2SE, NFS4HS ezek a kedvenceim. Ja és persze a TDU😄 Csak a Diablot adják ki😊

Zomil
nekem örök kedvenc marad az nfs4 high stakes és a porsche2000

ezt a 2 részt sosem fogja felülmulni az ea, föleg a mostani üzletpolitikával 😞

[HUN]FaTaL
Mekkora game volt az😊 Meg az 1 is😄

fery02
OFF
Nem tudom, de mind a hangulata, mind a zenéje így együtt kísértetiesen emlékeztet az NFS 2 SE-re.
ON

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Lunatic83
no para, lealkudom azt az egy millát, szóval küldheted a zsetont
bankszámlaszámom
1199600x-xxxxxxxx

😉

HAHA 😊 De az 49 millas nem is 48 igy mar nincs ra keretem sorry 😄

Lunatic83
Hello, penzugyi valsagban vagyok, aki megteheti van fenn egy 48 millas Lamborghini Murciélago es segitsen 😊 Koszonom elore is!!! 😉

Hello, penzugyi valsagban vagyok, aki megteheti van fenn egy 6 millas Pontiac firebird es segitsen 😊 Koszonom elore is!!!

DJ Skyline
szerintem jól néz ki a fara is, tetszik hogy ilyen rács van a hátsólámpák elõtt

Nathan66
az elje gyönyörû de a háta ...

Lunatic83
mivel ma se tudok felmenni a szigetre, így unatkoztam, így készítettem egy videót...

itt megnézheted....

ez még csak 3gp-s videó mobiltelefonokra... 3.7 MB , mert nem pixelháború...
youtube-ra majd holnap töltöm fel...

JuanG
<#eljen>...jó lenne ilyen hang is a játékba 😊...pont ezért nincs ferkám most a garázsban 😄D

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
na én ilyen videót nem csináltam volna...eléggé olyan gagyi "halálos iramban" típusú 😛P...és ami fáj a vége...a GTB-ben ott az F1-es traction control 😞(

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

[HUN]FaTaL
mehülye vagy^^

Pepsi Twist
nekem nem jön be...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

[HUN]FaTaL
http://youtube.com/watch?v=xTsQEinS234

Az a hang basszus!! Nagyon fasza😊 Be kéne rakni a játékba😄

Carlos
Köszi skacok a mókázást, nagyon jó volt!
Remélem lesz még ilyen kis rohangálás!
Jó8.

Þór vígi þessi rúnar

Shongi
Nem tudom láttátok e már ezt a videót, de nekem nagyon bejött.
Ferrari

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Gaben17
klubtagok,nem ad be titeket,lehet hogy megvagytok 8an😞 vagy nemtom,nah m1 próbálkozom

Spirit of Perfomance Koenigsegg

[HUN]FaTaL
Gondolom warezzal játszottál korábban. Kódot átírtad?