Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mente et Malleo
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Þór vígi þessi rúnar
kb. 10 perce kinyitom az ablakot, csak hogy kinézzek. 1 perc után egy gyönyörû narancssárga Lamborghini Diablo húz el az utcán elõtt a fõúton. Lestem nagyot, fõleg mert mifelénk nem negyon szoktak ilyen kocsik járni. Ha hozzáteszem hogy nem városi vagyok, hanem egy 1700 lelkes faluban lakom, akkor érthetõ miért is nem sûrûn járnak ehhez hasonéó drágaságok mifelénk.
ON
Mente et Malleo
Melyek a classic car szalonok? Hogy tudom õket megismerni?
Þór vígi þessi rúnar
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Hol tudom megvenni az 512-es Ferrarit? Nem találtam semelyik szalonban...
Þór vígi þessi rúnar
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Most töltöm lefelé a MegaPack-et (ki is fizettem <#ravasz1>#ravasz1>). Megjött a mél is a szériaszámmal. Hogy csináljam/mit csináljak, hogy ne rontsam el a dolgot?
Þór vígi þessi rúnar
TDU Nick: olika99 PC: ASUS P4V8X-MX, Pentium 4 3,2Ghz Prescott Core Hyper-Threading, Sapphire Radeon X1650 Pro 512MB, 1,5Gb DDR ram, Windows XP SP2 Mac: G4 Mac Mini: Mac OS X Leopard

RAGA! Ha hamar végzek a fogorvossal megoprobálok megint megjelenni találkozódon, persze ha beférek ;-)
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
McLaren M Eleven B:

Nemegyszer, a kis warezosnak állt feljebb, mikor a fejlécre hivatkoztunk, hogy neki nem jön be, nemlátta, egyebek. Ha oda van rakva, ahová írsz, pofa kell a dologhoz, nem lehet a nem láttam-ra hivatkozni. Szerintem, nem 1 hsz-t meggátolt volna, de Ti tudjátok...
http://www.freetvmaci.info/
Spirit of Perfomance Koenigsegg
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Xbox Live: Lunatic HUN
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
én ilyet
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Tudnátok segíteni? Kb. 2hónapja nem indítottam el a tdu-t és most nem tud csatlakozni a szerverhez!
Failed to connet to the Test Drive server. Pleas check your network status and try again!
Elõre is köszönöm!
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
Ugyanott fagy ki? Mert ha igen, az pech, akkor sérült a "térképed" ujra kell rakni, ha az sem segít, akkor egy "virágbolti" verziót szerzel, telepíted, eredeti exe-t neki, és a serialodhoz nem nyulsz. Ha akkor is fagy, akkor passz.
Ha nem ugyanott fagy, hanem ugyanannyi idõ után kb, akkor ne húzd a procit, / vga-t, vagy tegyél be erõsebb hûtést. (amúgy sem szereti a játék a húzott dolgokat) Ha ez sem segít, akkor marad a driver-csere, stb...
Több tippem egyenlõre nincs.
http://www.freetvmaci.info/