107666
-
FRAPS a legjobb szvsz, www.fraps.com -
Vásárláskor kaptál 1mail-t ami tartalmazza a kódot, ha már kitörölted akkor nincs tippem. -
Üdv
azt az fps mérőt hogy lehet beállítani vagy valamilyen programmal kell? amúgy jók lettek a képek!
Előre is köszi! -
Sajnos nem tudok segíteni mert nincs megapackom :S -
tehát volt egy külön serialja annak is. remek, de hogy hova tehettem.... nincs valami oldal ahol visszalehetne nézni a serialt (e-mail/jelszó alapján)? -
Gondolom a megvásárolt packnak a kódját beírod telepítéskor és működni fog :) de csak tipp :P -
a megapack telepítésénél miként lehet aktiválni hogy legálisan működjön onlineban is? régebben megvettem, de csak a telepítő van meg... Vagy csak a letöltésért kellett anno fizetni? -
Most egy tali? feljössz TS? ip "ts.vignet.hu:8888" -
a klubbod helye holvan?Hogy a játékba is beléphessek oda :) -
Me? lol itt a sárga sárga nem halvány színű és a zöld is zöld hmm.. :/ -
Szabi1991 #67241 nem :/ -
Nah szebb a színe?
-
Nagyon sötétek a képek :S -
pár kép a privát [véletlenek folyamán bekövetkezett] krúzról:]
-
Szép a logód gg :) -
nulláról -
értem, köszi -
Offline profile-t nem válthatsz át online-ra -
Offline profil menthető onlineba vagy mindenféleképpen nulláról kell kezdeni? -
másik totyik zárva?:OOO -
Üdv
hogy lehet visszajátszani a dolgokat?:D
mármint úgy hogy megyek a pályán és azt utána hogy tudom visszanézni? -
Mármint a driftes gyerek
-
Bunkó -
Kösz, én is így érzem.. mondjuk csak a felfestés miatt is. De találkoztam már szembejövővel csak ezért kérdeztem, hogy nehogy én legyek bunkó..
Mondjuk érdekes, ha bookmark közül választod ki a pályát, fordítva rak le..
Ez a srác is így tolja.. -
De! -
Az Oahu Raceway, a versenypályán.. melyik a helyes kötelező irány?
Ahogy befordulsz, balra, nem? -
AdyBaby #67225 Húúúú!
Ha el tudok menni, akkor mehetek másik kocsival? Cobra még nincs...:( Melyik kategória az? A kivételével minden van. Fölhúzva maxra. :) -
én jövök! -
ma 18:00-kor AC Cobra Cruise
találkozási pont: Triump HQ -
Köszi! Csak most néztem meg az oldalt! 
Hétvégén jó lenne egy fasza krúz! -
hjawazze, ide járunk megint, de kezd alakulni, ahogy észrevettem egyre kevesebb a szemetelő, aki gondolkodás nélkül irogat. -
Másik topikot bezárták????
-
Hát igen, laptoppal én sem élvezném ennyire a vezetést! Tegnap csak a Maseratiba belevágtunk 400 valahány km-t! Hétvégére csinálunk egy hasonlót, ha ráér a banda, aztán toljuk neki kicsit, de csak ésszel, ahogy tegnap! :) -
AdyBaby #67218 Orszagtom!
Bocs, nem reagáltam. Köszi a Momo ajánlatot, de nem kell. Kinéztem egyelőre egy gagyibb SpeedLinkes kormányt. Kiváncsi vagyok meddig bírja. Kinézetre jó. :P
Ezek a krúzok kezdenek nagyon érdekelni...:) Remélem egyszer tudok csatlakozni... -
Megesz a penész, hogy miből maradtam ki. P*csába hogy nincs még itt a gépem! DE! Este jön a júpíszí, remélem minden okés lesz a bekötéssel, így egy probléma letudva. Jövő héten meg hozom a gépet, aztán remélhetőleg én is teljes valómban csatlakozom hozzátok!
Szépek a képet, GRAT! Kár, hogy nem voltam, de nem az igazi laptoppal + voda nettel, sajnálom :(( -
zsír képek holnaptól én is szigeten leszek :) -
Egy nagyon ütős krúzt mentünk ma!!! 5 órán kresztül mentünk!!! ez durva volt! Köszönöm Grabowszki és Moodovin! Az elején TomeE barátunk is ott volt, de ő sajnos kimaradt a jóból. Lesz mit mesélnünk!:D
TomeE-val találkoztunk:
Aztán megjöttek a többiek és váltottunk Skyline-ra!
És a hármas, akik nagyon sok kilométert lenyomtak:
-
Én is köszöntem Uraim, tényleg nagyon jól siketült a krúz, remélem ToMeE legközelebb már te is velünk tartasz! Hétvégére szervezünk valami hasonlót!
-
Egy eszméletlenül jól sikerült cruise eredménye:
(Fitti, Grabowszki köszönet érte!)
-
EVO X-et nemtudom letölteni..valaki feltudja nekem tölteni máshova?
Evo 8 vagy 9 nincs?
Itt a X linkje,de nekem nem tölti le,vagy nemtudom hogy kell? :D
EVO X?