107666
-
motor is szóba jöhet?
-
én már végigvitem és megérte még megvenni is. -
Amelyikbe a legtöbb kilómétert gyűjtötted :) -
Milyen autóval? -
-
Várom a kilóméter órákról a képeket az autókkal együtt holnap estig!!! Utána a nyertessel privátba megbeszéljük a többit ! :) -
bocsi hogy el mentem de kidobot a winfos bocsi egy kép
-
Szabi1991 #67364 kár hogy az alfába ilyen szar helyen van a GPS :/
de legalább van jó kis tetőablak :))
-
Uraim meg van a gépem, és mikor átregisztráltam a netet erre a gépre a laptopról, kiderült hogy a upc-nál úgydöntöttek hogy átkötik a netem 10 megásra (pedig úgy volt hogy anyám előtte bemegy, de ezek átkötötték maguktól xD ) !!!! Semmit nem töröltek, zakatol szépen minden, mindjárt megyek játszani csak eszek valamit 
-
Fene egye meg valami baja van a gépnek tehát WIN resi lesz full gép formattal (Mert ráfér) :D -
Szabi1991 #67361 [center]
-
tsre vki? -
Há na, legalább lesz gépem, informatikai boltba tippelgettek ennyit ( na jó a hdd az én ötletem volt ) 
-
ts.vignet.hu:8888
pw:nincsen
Nevano RO_oM -
nincs -
ts pass
-
szabi ts.vignet.hu:8888
nevanoval ott vagyunk:] -
Szabi1991 #67354 megyek pár km-t... TDU.hu TS-én megtaláltok (87.229.102.70:8877) :D -

-
ajj srácok amenstruációmnak vége normális leszek:] -
B2man #67351 Azért neked se 1szerű az élet.
HDD-alaplap- végül opt. meghajtó?
-
Megjött a gépem ( ott van az irodába
) Nem is az alaplap volt a hibás xD Kicserélték a dvd meghajtót és valamiért megjavult az egész gép
Na az a lényeg hogy legalább megvan, nem tudom hogy mikorra lesz itthon, de legalább működőképes, szóval mehetek tdu-zni már ma este :P
-
Aham! Ha bármikor elakadnál, vagy kérdeznél valamit egész nyugodtan privátban is! -
pisuka #67348 Nagyon jók lettek a képek:)A reptér állat volt, bár nekifutottam párszor!
-
Hát költözés miatt hanyagoltam kicsit a jelenlétet... Sajnos a kilométer gyűjtögetés is elmaradt... 
-
Jéé hát téged is látni !!
Látom a pagani az örök kocsi !
-
Pisukával kicsit gurulgattunk:
Aztán benéztünk a reptérre is, ahol majdnem elgázolt minket egy böhöm nagy gép:
-
Okok, fps dolog részemről lezárva :)
Hát jóaz kellaz, extra hc rulez (mondjuk én még csak hallomásból tudom, hogy milyen
)! Fitti bácsi délig melózik, kaja után majd csatlakozik remélem!
Plakátot linkelem is, jó hogy szóba hoztad a talit!
-
Ebben teljesen igazad van, én sem veszem vissza a grafikát, hogy legyen 80 fps-em. A TDU-nál nem fontos a sok fps. Főleg a lövöldözős játékoknál számít, hogy 60 vagy afelett legyen az fps, hogy pontosan tudj célra tartani. TDU-ban nekem is 30-50 között mozog, de tökéletesen elég. Ha HDR-t is benyomom, akkor néha lemegy 20-ra, ott már zavar a dolog, mert hozzászoktam a sok fps-hez (mármint a 30-50 közöttihez), azért annyi kell. Egyébként a videón azt nézd meg jól, amikor a szüke labda megy a képernyőn, fent 60 fps, lent 24. A képernyő közepén van egy piros pont, azt nézd, és látni fogod, hogy a 24 fps-es videó "szaggat". Ott a legfeltűnőbb. Valóban 60 felett már mindegy, ott már tényleg nem érzékel többet a szem, vagy nem tud különbséget tenni. Na, csak ennyit akartam.
Holnap Extra HC ezerrel?
-
A válasz öhh igen
Na majd valamit kreálok vele ha hazajön a gépem :)
-
Asztali felbontásban viszi az 1680x1050-et csak a játékban nem?
- Ha a válasz igen, nem tudok segíteni :)
- Ha a válasz nem (az érdekes, de) akkor a megoldás (ati v nvidia-tól függően) saját felbontás hozzáadása, úgymint 1680x1050 @ 60Hz, ugyanis ha jól tévedek a TDU a windows-os felbontásokat ajánlja fel neked. -
Mármint az 1680x1050-et nem tudom valamiért beállítani -
Valami ötlet arra hogy miért lehet az hogy nem tudom rendesen beállítani a felbontást mert széthúzza a képet?? A monitorom Samsung 223BW 22", elvileg támogatnia kéne a felbontást, szóval nem tudom hogy mi baja lehet. Valaki ha tudja, vagy tippje van az leírhatná :) -
Sorry, nem cs-zek, kizárólag 1.6-tal
De az a videó tökéletesen bizonyítja azt, hogy miért játszom 1680x1050-be minden fullon a TDU-t ahelyett, hogy visszavenném, és lenne a 40-50 fps helyett 100: én lehet hogy vak vagyok, de rohadtul nem látom hogy ANNYIVAL "lassabb" lenne a 25, hogy megérje visszavenni a felbontást.
Én továbbra is azt mondom: amíg nekem egy játék elmegy 25 fps-el, addig nekem az tökéletesen megfelel!
És most nem kötekedni akarok, csak vitatkozunk egy kicsit, amúgy haveri alapon; megjegyzem ez az én véleményem, és aki mást gondol, az kapja be... izé... minden joga hozzá, és tiszteletben tartom
-
De gondolom nem csak a warez változattal, hanem a legálisan megvásárolt full verzió is lehet
-
AdyBaby #67336 Hali!
Bocs a sok kérdésért, de hiába nézem, nem találom...A manuális váltást hol tudom beállítani? Lájtos menetben nagyon zavar, hogy állandóan korrigál az automata, pedig nem akarok gyorsulni mint állat...
Természetesen a Driving Aid offra van állítva. -
Az utolsó off ezzel a témával kapcsolatban.
24 fps vs 60 fps VIDEÓ. -
Ez így nem teljesen igaz ToMeE, 24 képkockától képes az agy folyamatosnak érzékelni a mozgást, de azért van különbség 30 és 100 fps között, és érzékeled is. Legegyszerűbb módja, hogy lásd a különbséget: Counter Strike:Source elindít, conosle-ba beírod, hogy max_fps 25, játszol vele, aztán beírod max_fps 100. Baromi sok különbség van a kettó között. Majd próbáld ki!
-
Igen gondolom csak mesélték :) -
AdyBaby #67332 ...csak néha szaggat egy nagyot...De azt alacsonyabb beállításoknál is...:S