107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Falkon
    Ezt nem hiszem hogy nekem !
  • somdav95
    Máshol is széthúzza a képet, szóval ezért nem értem A monitorom elvileg jó, szóval lehet hogy valamit kéne állítani a driver-be :S
  • Falkon
    És a hud-okat hol kell kikapcsolni?
  • Falkon
    Ez szabályos krúz lesz?
    Mert én mennék , ha lehet .
  • orszagtom
    ja tényleg, említetted már, csak elfelejtettem. Akkor nem tudom, csak VGA driver beállításoknál lehet a baj szvsz. Más játékban 1680x1050 megy? Mert ha ott sem, akkor meg 10000% hogy drivernél kell állítgatni rajta.
  • somdav95
    A monitorom ilyen szóval elvileg engedni kéne hogy beállíthassam az 1680x1050-et... De gyakorlatba ez nem nagyon jön össze
  • Fitti83
    Minek kell nekem dolgozni!!! Pont én nem tudok ott lenni! Majd ha nem esett szét a banda, akkor 12.45 fele érkezem. 15-ig ráérek. Addig is jó krúzolást nektek!
  • orszagtom
    bocs, de szélesvásznú a monitorod? :D
    Ha VGA driver beállításoknál van olyan (mint nekem a laptopon), hogy méretarány megtartása vagy valami ilyesmi, szerintem ott kellene keresgélni. Egyébként a képpel semmi gond nincs sztem, nem torz meg ilyesmi....

• Falkon
    Jó mikulást mindenkinek !
  • B2man
    Ezt nem teljesen értem. Az 1280*1024 az sima 4:3 (igazából 5:4) monitorhoz van, az 1680*1050 az wide-széles képernyőjű monitorhoz. Neked 16/10-es monitorod van, ergo széles képernyősnek kéne lennie. Másrészt hogy engedi beállítani? Ha TV-n játszok nekem csak a szélest (1360*768) beállítást engedi.
  • somdav95
    Na szóval, ha 1280x1024-nél nagyobbra veszem a felbontást folyamatosan széthúzza a képet, és valamiért így néz ki 1680x1050-be, ezért kérdezném hogy nincs valami ötletetek ami megoldaná a problémát?? Videó kártya driver-ből a legújabb van fent, szóval nem az a ludas...
  • somdav95
    Igen, van néhány beállítás a képekhez!
    Mindenkinek csokikkal teli mikulást kívánok!
  • B2man
    Nem emléxem pontosan, de a fényképező menüben a beállításnál ki lehet választani a napszakot. A-D-ig asszem, így lehet világosítani a képen.
  • HUNMemphis
    Köszi szépen mindektőtöknek!
    Holnap reggel utánanézek ezeknek.Aludjatok jól.
  • [HUN]FaTaL
    Kaptál emailt, elvileg ott kell aktiválni az accot.
  • ladics
    nincs engedélyed belépni arra a honlapra ennek egy vagy két oka van_:
    1. őőő valami olyasmi hogy lépjél be az accodba azt ott valamit tőltsé ki..de mit nem tom
    2.activáltad már még 1xer az accod?:] emailod
    remélem segítedtem
  • HUNMemphis
    Haj igen a D krúz...Hát...Nah majd meglátjuk.
    Halljátok szavam![#vigyor3
    Ma regisztráltam erre a TDU Centrálra.Találtam a GT-hez pöpec hátsó lámpát.A problem annyi hogy kiír valamit ha le akarom tőlteni.Előfordulhat hogy a regisztációt követően el kell telnie pár napnak és utána lehet tőltögetni módokat?
    Megpróbálom bemásolni a szöveget.

Ime: Memphisboy, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
    2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
  • Misi az ezredes
    Bakker ne gúnyolódjon ma délután derült ki h WIN bekattant és nem tudok TDUzni pedig 1 hete még jó volt :S így egész este telepíteni tölteni és miegymást fogok csinálni :S addig is jó krúzolást holnap reggel remélem már fúl jó gépem lesz :D
  • somdav95
    Nem gúnyolódni
  • ladics
    ja hiányzol már a népnek:]
  • somdav95

Felőlem oké, úgyis régen krúzoltunk egy jót ketten! Holnap megdumáljuk majd, mert most már hulla vagyok!
  • Martinez01
    cs!megvan a game!! valaki egy krúzt?
  • Szabi1991
    [center]
  • HUNMemphis
    Jó hát nem tehet róla.Max egy kicsit ellátogat a options/video/brightnes-hez és húz rajta két rublikát.
    Jó képek.Most hogy hétvége van lövök párat én is az uncsi GT-mről.
    Som kéne a hétvégén gurulni egyet.Egy laza szigetkörre gondoltam.Persze ha minden rendben lesz nálad. MSN-en majd átbeszéljük a dolgokat.
  • somdav95
    Hát azon kívül hogy alig látunk belőle valamit, nagyon faszák
  • ladics
    oks majd megteszem de amugy jók?:]
  • [HUN]FaTaL
    irfanview és shift+U
  • Atti12
    brightness-et meg a contrastot húzd feljebb.
  • ladics
    oké,de akkor mond meg mit csináljak hohgy ne legyen az?:D
  • somdav95
    Túl sötétek a képek !
  • ladics
    Pár kép az estére és boldog Mikulást nem tuti hogy holnap leszek barátnőm itt lesz:]

Happy Cristmas!
  • ladics
    ej sajnos ebbe az időben utazni nem lehet:/ Pestről Dunaújvárosba mág jó de visszafele...ugye szakad+sötét van :/[oda 160km/h-val mentünk ] vissza volt hol 200:P de aztán M0-ás busz árokba 11km-eres sor:D (M5-ös fele)aztán M5-ös is áll szal állórafékezve áldogálva várakozva...nem lehet ugye ráfordulni az M5-sre ezért is áll az M0-ás..na de itthon vok éppségben..szal kocsikázás?:´]
  • Atti12
    csak én látom úgy hogy a 24 fps lassabb sokkal? :S Nemtom nekem nagyon feltűnő. Vagy az én fps mérőm rossz cs be :D. Mert 30 fps alatt nem tudok játszani.
  • Norbi1990
    Lotus Esprit-el 340km/h-t sikerült kinyomnom belőle de már tiltott a motor :D

Ez meg a gyorsulása.

Nem tudtam, hogy ilyen jól gyorsul ez :)
  • somdav95
    Holnap estig megy a verseny, szóval még gyűjtögethetsz Bár elég szép kis kilóméter eredmény ez ! :) Nekem 14240 km van a sagaris-omba, de a saját "versenyemen" csak nem fogok indulni
  • Lunatic83
    na jó kezdem a sort... csak h letörjem minden 500 km-el próbálkozó kedvét....... :P

tdu össz.: 42248 km, ebből 30620 km autóval....

bár esélyem Se, mert nem vagyok túl aktív játékos, de majd talán belinkelnek egy-két képet a profik is...
  • somdav95
    Fogott egy Uzi-t azt nosza neki
  • Lunatic83
    végigvitted? és nehéz volt megölni a főellenséget?
  • somdav95
    Hát persze :) De hajó, repülő, helikopter, rakéta űrhajó már kizárva xD
  • somdav95
    Végigvitted a játékot? Megvan az Ace? Van több össze kötött géped otthon? Hát igen, meg venni kétezerért jó hogy megéri... :)