107666
-
Jah amúgy szerintem is jobb force feedback-el !!!
Remélem hogy cd image-el fog menni, mert ha nem
Remélem ha csak visszaküldöm a dvd olvasót kicserélik, mert már tököm kivan vele :@
-
Maxx #68190 Somdav verd agyon zsírosláncal ahogy egy cimbim mondaná :), köszi a kormány tanácsokat, akkor sztem elcserélem haverral, bár a zaját meg kell majd még szoknom :D -
Hoppá mégse, ez a fosch nem olvas be semmit :@ mindjárt szétütöm :@ -
Ez olyan, mintha újra kellene tanulnod járni. Teljesen más stílusod lesz így, majd figyeld meg! Én még soha sem kapcsoltam ki a Force Feedback-et a kormányon, mindent azzal tolok. Talán nélküle nem is tudnék vezetni!
-
Hát nem befosott a cd-m
Szedhetek le image-t
-
Maxx #68186 Akkor azt hiszem cserélünk, ha már nem kell semmit ráfizetnem, sztem megéri :D Csak az a furi hogy a sima kormánynak semmi ellenállása nincs, míg a forcosnak van akkor is ha kikapcsolod a force-ot, mert a motort ugy azért tekergeted . De majd akkor csak megszokom, csak idegbajos voltam tegnap amikor először kipróbáltam hogy ennyire nem megy :D -
Áááá! Nagyon jó ám az FF! Annyira érezni, hogy mikor csúszik meg az autó (még nem is érzékeled a képernyőn, hogy csúszik a vas, de már érzed a kormányon, hogy a tapadást némileg elvesztette), sokkal könnyebb megfogni. Még érzed azt, hogy 300-nál milyen bevenni egy kanyart, meg milyen 50-el. Van különbség. Én csak javasolni tudom, de ahogy neked kényelmesebb. Én egy éve nyomom FF-es kormánnyal, és minden játékban javultak az időim, amiket az előző kormányommal is nyomtam. -
- A-s krúz (kishoffi, chucky, ArtMooney)
vagy
- Enzo vs. Koenigsegg (ToMeE, ladics:]..... )
Csak színesebb a mezőny így.. amúgy Pagani
Maxx, szokjad meg, így az "igazi"! :) -
Maxx #68183 Igen egy ilyet probálgattam tegnap, nekem ebből a sárga van a anem forcos és azt már kezdtem megszokni, haver meg nem használja a kormányt és mondta ha gondolom cserélhetünk ö nem szereti a force-ot, csak nem tudom meg tudnám e szokni :) -
- A-s krúz (kishoffi, chucky)
vagy
- Enzo vs. Koenigsegg (ToMeE, ladics:]..... )
amugy mikor ki mi hol? -
- A-s krúz (kishoffi, chucky)
vagy
- Enzo vs. Koenigsegg (ToMeE, ..... ) -
- A-s krúz (chucky)
de ruffal megyek :DD -
de a RUF az b kat:) -
- A-s krúz (kishoffi)
vagy
Akkor szavazz, ahogy ToMeE tette:
Ha A-s krúzt akarsz:
- A-s krúz (ide írd a neved)
vagy
szerintem legyen A-s egyrész mert egyk autó se ön be igazán másrészt meg ha valaki mint én nem szereti az enzo-t vagy a koenigsegget akkor az A-sra többen jönnének (szerintem) -
- A-s krúz
vagy
Najóvanámmá! Akkor döntsük el, mi legyen.
Két lehetőség:
- A-s krúz
vagy
- Enzo vs. Koenigsegg
Lehet szavazni! -
Ha én RUFfal megyek az gáz? -
Lehet Enzo vs. Koenigsegg. Koenigsegg lassan vált sebességet, ezért lassabb kanyargós részeken, nem? Vagy tévedek? Lehet... -
Szabi1991 #68171 én így értettem.. :D
sajna csak teló volt nálam, és szarul volt megvilágítva -.-"
-
-
Most olvasom, akkor csapatunk az Enzok-kal???? Vagy A-s krúz lesz??? Vagy esetleg Enzo vs. Koenigsegg??? -
Én általában csak a hátsó rendszámtábláját szoktam látni, mellé még soha sem tudtam érni...
-
Szabi1991 #68167 képről nézve fura, de amikor melletted van o.0 -
Ahogy mondod!
-
ajjdejóóóóóó, akkor 7végén csapatunk!
-
Jó a sima A-s krúz is, szerintem mindenki hozza a saját "bejáratott" A-s kocsiját! :) -
én srácok tudjátok... Koenigsegg az isten! Annyit tehetek az ügy érdekében, hogy lefújom sárgára, hogy hasonlítson az Enzo-ra
Na jó, ha ezno krúz lesz, akkor egye-bassza, bár nem rajongok érte. A hangot én köszönöm nem kérem, nem vagyok olyan moddolós fajta 
Akkor 7végén Enzo krúz? Vagy sima A-krúz? Még jobbat mondok, Enzo vs Koenig krúz :) -
Jól van, akkor már csak ToMeE bácsit kell rábeszélni a krúzra, de szerintem menni fog. Akkor legyen A-s krúz, mindegy melyik verdával (nekem csak Enzo van A-ból
).
DaB2man, Fitti, persze a hangot majd küldöm MSN-en! -
B2man #68161 Esetleg én is +kap6nám?
-
Én meg amióta veled száguldoztunk én is csak nyomom a gázt! Tehát én simán benne vagyok az Enzo Cruise-ban. De akkor kérném hozzán én is a hangot!!! -
Nem-nem ToMeE! Most pörgős időszakban vagyok, most valami durva kéne. A változatosság kedvéért Enzo Ferrari-val tolom hétvégén (amióta Moodovin-től kaptam új hangot hozzá, teljesen beleszerelmesedtem, egy hét alatt közel 1.000 km-et tettem bele). Az a gond, hogy az Enzo-val egyszerűen nem tudom betartani a szabályokat!
De tényleg, én nem tudom mi lett velem! Biztos a hideg, meg minden... Régebben (ja, mondjuk múlt héten
) még simán a szabályos krúzokat kedveltem, nyugiba eldriftelgettünk, szépen, "szabályosan" közlekedtünk, és imádtam. De most egyszerűen megőrültem, kész vagyok teljesen! Mindig eltervezem, hogy bepattanok a kis Enzoba, aztán járom a várost nyugiban, 150-180-as sebességgel. Aztán ahogy fészkelődök a székemben, hogy kényelmesebben üljek, mindig véletlenül kicsit megnyomom a gázpedált. Na tessék, egyből 240, onnan meg ki a fene veszi vissza? Egy Maseratiba simán be tudnám tartani, de ebben a szörnyetegben... Ő változtatott szörnyeteggé!!!
Nem bírok magammal! És az a durva, hogy mostanában nem is sörözök a krúzok alatt, mert nincs időm 300-nál emelgetni az üveget! Áááááá! Megőrülteeeeem....
-
Köszönöm a válaszokat!
-
Nekem is tetszik!!! Hát nem is tudom ki csinálta... 
Én benne vagyok egy jó kis krúz-ban, de az időt még majd pontosítjuk!
Tegnap MMark-ban meglestem a G25-öt élőben. Hát nem vagyok tőle elragadtatva. Nem tetszett. De ott volt az enyém is meg a MOMO-d is! :D Nem rossz a MOMO! -
lehet offline profile bol onlinetz, és online bol is offlinet csinálni... régebben volt egy leírás, nemtudom hol -
egyébként lehet.... de én még nem csináltam sose
(amúgy beírod a google-ba és az első találat ez, tessék már gondolkodni kérdés előtt plz
)
ITT VAN, TESSÉK OLVASNI (angol) -
Sajnos nem lehet! -
Hali! Elkezdtem újra a gamet de offline! Volna vmi mód rá hogy ezt az offlinet online-ra kapcsolni? A játék menübe már nem tudtam megadni az ID-t! Esetleg tud erről vki vmit? -
Qrvajó ez a logo hejj, ki csinálta? 
Valamit kéne nyomatni hétvégén, mondjuk szombat este, vagy vasárnap. Jó kis 350Z krúz esetleg? :)
Lenne egy G25 38.000ért, csak el kéne adnom a MOMO-t. Valaki vegye meeeeeeg!!!! :)