107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • somdav95
    Jah amúgy szerintem is jobb force feedback-el !!!
    Remélem hogy cd image-el fog menni, mert ha nem Remélem ha csak visszaküldöm a dvd olvasót kicserélik, mert már tököm kivan vele :@
  • Maxx
    Somdav verd agyon zsírosláncal ahogy egy cimbim mondaná :), köszi a kormány tanácsokat, akkor sztem elcserélem haverral, bár a zaját meg kell majd még szoknom :D
  • somdav95
    Hoppá mégse, ez a fosch nem olvas be semmit :@ mindjárt szétütöm :@
  • Roger6
    Ez olyan, mintha újra kellene tanulnod járni. Teljesen más stílusod lesz így, majd figyeld meg! Én még soha sem kapcsoltam ki a Force Feedback-et a kormányon, mindent azzal tolok. Talán nélküle nem is tudnék vezetni!
  • somdav95
    Hát nem befosott a cd-m Szedhetek le image-t
  • Maxx
    Akkor azt hiszem cserélünk, ha már nem kell semmit ráfizetnem, sztem megéri :D Csak az a furi hogy a sima kormánynak semmi ellenállása nincs, míg a forcosnak van akkor is ha kikapcsolod a force-ot, mert a motort ugy azért tekergeted . De majd akkor csak megszokom, csak idegbajos voltam tegnap amikor először kipróbáltam hogy ennyire nem megy :D
  • Roger6
    Áááá! Nagyon jó ám az FF! Annyira érezni, hogy mikor csúszik meg az autó (még nem is érzékeled a képernyőn, hogy csúszik a vas, de már érzed a kormányon, hogy a tapadást némileg elvesztette), sokkal könnyebb megfogni. Még érzed azt, hogy 300-nál milyen bevenni egy kanyart, meg milyen 50-el. Van különbség. Én csak javasolni tudom, de ahogy neked kényelmesebb. Én egy éve nyomom FF-es kormánnyal, és minden játékban javultak az időim, amiket az előző kormányommal is nyomtam.
  • Toyo
    - A-s krúz (kishoffi, chucky, ArtMooney)
    vagy
    - Enzo vs. Koenigsegg (ToMeE, ladics:]..... )

Csak színesebb a mezőny így.. amúgy Pagani

Maxx, szokjad meg, így az "igazi"! :)
  • Maxx
    Igen egy ilyet probálgattam tegnap, nekem ebből a sárga van a anem forcos és azt már kezdtem megszokni, haver meg nem használja a kormányt és mondta ha gondolom cserélhetünk ö nem szereti a force-ot, csak nem tudom meg tudnám e szokni :)
  • ladics
    - A-s krúz (kishoffi, chucky)
    vagy
    - Enzo vs. Koenigsegg (ToMeE, ladics:]..... )
    amugy mikor ki mi hol?
  • Hoffi
    - A-s krúz (kishoffi, chucky)
    vagy
    - Enzo vs. Koenigsegg (ToMeE, ..... )
  • ChuckyHUN
    - A-s krúz (chucky)
    de ruffal megyek :DD
  • ChuckyHUN
    de a RUF az b kat:)
  • Hoffi
    - A-s krúz (kishoffi)
    vagy
  • Roger6
    Akkor szavazz, ahogy ToMeE tette:

Ha A-s krúzt akarsz:
    - A-s krúz (ide írd a neved)
    vagy
  • Hoffi
    szerintem legyen A-s egyrész mert egyk autó se ön be igazán másrészt meg ha valaki mint én nem szereti az enzo-t vagy a koenigsegget akkor az A-sra többen jönnének (szerintem)
  • orszagtom
    - A-s krúz
    vagy
  • Roger6
    Najóvanámmá! Akkor döntsük el, mi legyen.
    Két lehetőség:

- A-s krúz
    vagy
    - Enzo vs. Koenigsegg

Lehet szavazni!
  • ChuckyHUN
    Ha én RUFfal megyek az gáz?
  • Roger6
    Lehet Enzo vs. Koenigsegg. Koenigsegg lassan vált sebességet, ezért lassabb kanyargós részeken, nem? Vagy tévedek? Lehet...
  • Szabi1991
    én így értettem.. :D

sajna csak teló volt nálam, és szarul volt megvilágítva -.-"

• ladics
  • Fitti83
    Most olvasom, akkor csapatunk az Enzok-kal???? Vagy A-s krúz lesz??? Vagy esetleg Enzo vs. Koenigsegg???
  • Roger6
    Én általában csak a hátsó rendszámtábláját szoktam látni, mellé még soha sem tudtam érni...
  • Szabi1991
    képről nézve fura, de amikor melletted van o.0
  • Roger6
    Ahogy mondod!
  • orszagtom
    ajjdejóóóóóó, akkor 7végén csapatunk!

• Roger6
    Jó a sima A-s krúz is, szerintem mindenki hozza a saját "bejáratott" A-s kocsiját! :)
  • orszagtom
    én srácok tudjátok... Koenigsegg az isten! Annyit tehetek az ügy érdekében, hogy lefújom sárgára, hogy hasonlítson az Enzo-ra Na jó, ha ezno krúz lesz, akkor egye-bassza, bár nem rajongok érte. A hangot én köszönöm nem kérem, nem vagyok olyan moddolós fajta

Akkor 7végén Enzo krúz? Vagy sima A-krúz? Még jobbat mondok, Enzo vs Koenig krúz :)
  • Roger6
    Jól van, akkor már csak ToMeE bácsit kell rábeszélni a krúzra, de szerintem menni fog. Akkor legyen A-s krúz, mindegy melyik verdával (nekem csak Enzo van A-ból ).

DaB2man, Fitti, persze a hangot majd küldöm MSN-en!
  • B2man
    Esetleg én is +kap6nám?
  • Fitti83
    Én meg amióta veled száguldoztunk én is csak nyomom a gázt! Tehát én simán benne vagyok az Enzo Cruise-ban. De akkor kérném hozzán én is a hangot!!!
  • Roger6
    Nem-nem ToMeE! Most pörgős időszakban vagyok, most valami durva kéne. A változatosság kedvéért Enzo Ferrari-val tolom hétvégén (amióta Moodovin-től kaptam új hangot hozzá, teljesen beleszerelmesedtem, egy hét alatt közel 1.000 km-et tettem bele). Az a gond, hogy az Enzo-val egyszerűen nem tudom betartani a szabályokat! De tényleg, én nem tudom mi lett velem! Biztos a hideg, meg minden... Régebben (ja, mondjuk múlt héten ) még simán a szabályos krúzokat kedveltem, nyugiba eldriftelgettünk, szépen, "szabályosan" közlekedtünk, és imádtam. De most egyszerűen megőrültem, kész vagyok teljesen! Mindig eltervezem, hogy bepattanok a kis Enzoba, aztán járom a várost nyugiban, 150-180-as sebességgel. Aztán ahogy fészkelődök a székemben, hogy kényelmesebben üljek, mindig véletlenül kicsit megnyomom a gázpedált. Na tessék, egyből 240, onnan meg ki a fene veszi vissza? Egy Maseratiba simán be tudnám tartani, de ebben a szörnyetegben... Ő változtatott szörnyeteggé!!! Nem bírok magammal! És az a durva, hogy mostanában nem is sörözök a krúzok alatt, mert nincs időm 300-nál emelgetni az üveget! Áááááá! Megőrülteeeeem....
  • Béla9248
    Köszönöm a válaszokat!
  • Fitti83
    Nekem is tetszik!!! Hát nem is tudom ki csinálta...
    Én benne vagyok egy jó kis krúz-ban, de az időt még majd pontosítjuk!
    Tegnap MMark-ban meglestem a G25-öt élőben. Hát nem vagyok tőle elragadtatva. Nem tetszett. De ott volt az enyém is meg a MOMO-d is! :D Nem rossz a MOMO!
  • ChuckyHUN
    lehet offline profile bol onlinetz, és online bol is offlinet csinálni... régebben volt egy leírás, nemtudom hol
  • orszagtom
    egyébként lehet.... de én még nem csináltam sose
    (amúgy beírod a google-ba és az első találat ez, tessék már gondolkodni kérdés előtt plz )

ITT VAN, TESSÉK OLVASNI (angol)
  • laci 700
    Sajnos nem lehet!
  • Béla9248
    Hali! Elkezdtem újra a gamet de offline! Volna vmi mód rá hogy ezt az offlinet online-ra kapcsolni? A játék menübe már nem tudtam megadni az ID-t! Esetleg tud erről vki vmit?
  • orszagtom
    Qrvajó ez a logo hejj, ki csinálta?
    Valamit kéne nyomatni hétvégén, mondjuk szombat este, vagy vasárnap. Jó kis 350Z krúz esetleg? :)

Lenne egy G25 38.000ért, csak el kéne adnom a MOMO-t. Valaki vegye meeeeeeg!!!! :)