107666
-
Bemész a boltba és megveszed a játékot. -
Helioszkft #70528
Srácok tudnátok nekem abban segíteni hogy most kezdtem a játékot!A GPS elvezet az első versenyhez és miután kiválasztom a single player modot akkor ezt adja be!De semmi tovább mi a hiba vagy mit kell átállítanom!A segíítséget elöre is köszönöm! -
ultrapulse #70527 Nem tudtok vmi jóféle packot ami lecseréli az autók hangját ? Főleg az izomautókét, mert azok ritka szarok :D -
Köszi, elég jó lett ez így hirtelen :) -
Maxx #70525 LOL Rossz 2 sz :D -
Maxx #70524 Rosz hirem van, nem fog megjelenni ugyanis az atari csak digital download verzióban adta ki. Vagyis korongon üzletben sosem fogod megkapni. Csak internetes vásárlással juthatsz hozzá, de többen megvettük már nem kell aggódni, nyugodtan megveheted neten az atari oldalán. -
Azért kösz.
Sharks: arra várhatsz... -
Szabi1991 #70522 csak nem a lockolás ? :-) -
Thx, hálám a sírig üldöz... 
-
Thx a választ, de neten tuti nem rendelek, megvárom még lesz nálunk is... -
-
Nincs. -
Én nem arról beszélek aki véletlenül a féktáv miatt csúszik belém.Hanem arról aki szándékosan belém száll.
Sőt még nyomja is tovább a gézt...Hát hallom hogy pörög a motorja!!!
Nevano te meg lehetnél bátrabb is.Használd a "Válasz erre" gombot.
De inkább jobb ha megkímélsz a bölcsességeidtől.A legkevésbé van rá szükségem.
De már kitaláltam a megoldást.A megfelelő emberek értesülnek róla. -
Arra van megoldás, hogy online is legyenek rendőrök? -
Maxx #70515 Csak szebb így mint a Toyo felirat :) Majd csinálok jobbat, csak hirtelen ennyi telt:) -
a te felnid nem lenne hozzá jó? -
Sajna csak ilyet leletem a játékban Ford GR-1 -
Át lehet tenni, de nem sok értelme van, én is csak kíváncsiságból néztem meg párat. Nem passzol hozzá a hang, hiába nevezed át azt is.. más fordulatot produkál. Belsőnézet felejtős, mert vagy túl- közel,hátra, le, fel rak, szóval élvezhetetlen. De próbáld ki és meglátod.. :) -
jobbik esetben, pedig erre van az isolálás
(nehogymár én ne játszak miattuk, amikor szinte alig jutok el odáig, hogy játszak vele....)
-
Szabi1991 #70510 nem a legjobb ez a felni :)
-
Ja, nyomok, egy m betűt és átteszem magam, egy olyan layerre ahol nincsenek balfaszok... A probléma ott kezdődik, hogy ők találnak meg engem, nem én őket... -
kérdésem lenne, hogy van ez az hogy ez...na szal:D 1 másik autó skinét átlehet pakolni másik autóra?:D pl ruf-ot[porshe] enzora? -
Egyetértek, de Én a TDU-ra értettem. -
:D Köszi szépen! -
Maxx #70505 nektek sem megy a szerver vagy csak nállam nem koser valami? failed to connect... :( -
de figyelj nem a vezetési gyakorlatával volt a gond! álltam a fűbe és direkt odajött neki lökött a fának meg ilyenek
-
Új kedvenc verdám :) -
Igen ő lenne az igazi.
-
Maxx #70501 Art a no dvd-ért cserébe tess:) tedd be fóromlogonak :)
-
deszíp O.O -
Szabi1991 #70499 csak nem ilyenre ? :)
-
Maxx #70498 ohh köszi Art :)isten vagy -
csak nem tudom hogyan kell betenni! :D:D -
Test Drive Unlimited [MULTI7] No-DVD/Fixed Image lap alján.. File Archive [43 KB] ez kell, be tudod mountolni daemon toolsba és nem kell a dvd. -
Valaki át tudná nekem festeni ezt a felnit feketére. Itt a felni
-
Maxx #70494 visszavonom 2 x elindult harmadszorra nem:( hí valaki esetleg talál olyat ami carpackal is mükszik dobjon egy privet. -
köszi! nekem tetszik ez a kocsi!
-
Maxx #70492 TDU hoz no dvd exe, ha valakinek kell, engem sokszor zavar hogy az eredeti dvd-vel is szarakszik. Lehet nem újdonság, de nekem egyik sem működött eddig rendesen. ezzel gond nélkül fut a tdu lemez nélkül, csak cseréld ki a játék könyvtárában található exe-vel és ennyi. Biztonsági másolat Murphy miatt javasolt, nekem mükszik.
TDU no dvd exe -
Engem is idegesítenek az ilyenek, de törölni sz'tem nem érdemes őket, mert bárki hibázhat. A másik meg, hogy egy gombnyomással újra az úton vagy. A törésről meg csak annyit, hogy olyan játékokba, mint pl. GRID, vagy FlatOut kell, hogy legyen következménye, ha nem sikerül bevenni egy kanyart, vagy belészállok vmibe (ez FO-ra nem vonatkozik :D) de TDU-ban ekkora távolságoknál elg frusztráló lenne, ha azért kéne javítást fizetned, vagy új kocsit venned, mert hülye az AI, vagy v'ki véletlen (vagy direkt) beléd csúszik. De most képzelj el egy GTA-t, h belemész tankkal 1 kocsiba és nincs semmi következménye. -
Ha az ilyen **CENSORED** emberek zavarnak akkor miért játszol? én sem szeretem azt ha nekem jönnek de ez egy játék előfordul hogy valaki nem tud úgy vezetni mint te. Ezért nem kell egyből kiverni a balhét és trágár szavakkal illetni senkit köszi.
Tehát ha nem tetszik a játék vagy zavar hogy más nem úgy játszik ahogy te akkor nyomsz egy Esc-t és kilépsz ennyi...