107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • milk4
    Bemész a boltba és megveszed a játékot.
  • Helioszkft

Srácok tudnátok nekem abban segíteni hogy most kezdtem a játékot!A GPS elvezet az első versenyhez és miután kiválasztom a single player modot akkor ezt adja be!De semmi tovább mi a hiba vagy mit kell átállítanom!A segíítséget elöre is köszönöm!
  • ultrapulse
    Nem tudtok vmi jóféle packot ami lecseréli az autók hangját ? Főleg az izomautókét, mert azok ritka szarok :D
  • Toyo
    Köszi, elég jó lett ez így hirtelen :)
  • Maxx
    LOL Rossz 2 sz :D
  • Maxx
    Rosz hirem van, nem fog megjelenni ugyanis az atari csak digital download verzióban adta ki. Vagyis korongon üzletben sosem fogod megkapni. Csak internetes vásárlással juthatsz hozzá, de többen megvettük már nem kell aggódni, nyugodtan megveheted neten az atari oldalán.
  • burjanmate
    Azért kösz.
    Sharks: arra várhatsz...
  • Szabi1991
    csak nem a lockolás ? :-)
  • Sharks
    Thx, hálám a sírig üldöz...
  • Sharks
    Thx a választ, de neten tuti nem rendelek, megvárom még lesz nálunk is...
  • ladics
  • [HUN]FaTaL
    Nincs.
  • HUNMemphis
    Én nem arról beszélek aki véletlenül a féktáv miatt csúszik belém.Hanem arról aki szándékosan belém száll.
    Sőt még nyomja is tovább a gézt...Hát hallom hogy pörög a motorja!!!

Nevano te meg lehetnél bátrabb is.Használd a "Válasz erre" gombot.
    De inkább jobb ha megkímélsz a bölcsességeidtől.A legkevésbé van rá szükségem.

De már kitaláltam a megoldást.A megfelelő emberek értesülnek róla.
  • burjanmate
    Arra van megoldás, hogy online is legyenek rendőrök?
  • Maxx
    Csak szebb így mint a Toyo felirat :) Majd csinálok jobbat, csak hirtelen ennyi telt:)
  • ladics
    a te felnid nem lenne hozzá jó?
  • holecsko10
    Sajna csak ilyet leletem a játékban Ford GR-1
  • Toyo
    Át lehet tenni, de nem sok értelme van, én is csak kíváncsiságból néztem meg párat. Nem passzol hozzá a hang, hiába nevezed át azt is.. más fordulatot produkál. Belsőnézet felejtős, mert vagy túl- közel,hátra, le, fel rak, szóval élvezhetetlen. De próbáld ki és meglátod.. :)
  • Nathan66
    jobbik esetben, pedig erre van az isolálás (nehogymár én ne játszak miattuk, amikor szinte alig jutok el odáig, hogy játszak vele....)
  • Szabi1991
    nem a legjobb ez a felni :)
  • Nathan66
    Ja, nyomok, egy m betűt és átteszem magam, egy olyan layerre ahol nincsenek balfaszok... A probléma ott kezdődik, hogy ők találnak meg engem, nem én őket...
  • ladics
    kérdésem lenne, hogy van ez az hogy ez...na szal:D 1 másik autó skinét átlehet pakolni másik autóra?:D pl ruf-ot[porshe] enzora?
  • Nathan66
    Egyetértek, de Én a TDU-ra értettem.
  • Toyo
    :D Köszi szépen!
  • Maxx
    nektek sem megy a szerver vagy csak nállam nem koser valami? failed to connect... :(
  • Hoffi
    de figyelj nem a vezetési gyakorlatával volt a gond! álltam a fűbe és direkt odajött neki lökött a fának meg ilyenek
  • [HUN]FaTaL

Új kedvenc verdám :)
  • holecsko10
    Igen ő lenne az igazi.
  • Maxx
    Art a no dvd-ért cserébe tess:) tedd be fóromlogonak :)
  • ladics
    deszíp O.O
  • Szabi1991
    csak nem ilyenre ? :)
  • Maxx
    ohh köszi Art :)isten vagy
  • Contrecast
    csak nem tudom hogyan kell betenni! :D:D
  • Toyo
    Test Drive Unlimited [MULTI7] No-DVD/Fixed Image lap alján.. File Archive [43 KB] ez kell, be tudod mountolni daemon toolsba és nem kell a dvd.
  • holecsko10
    Valaki át tudná nekem festeni ezt a felnit feketére. Itt a felni

• Maxx
    visszavonom 2 x elindult harmadszorra nem:( hí valaki esetleg talál olyat ami carpackal is mükszik dobjon egy privet.
  • Contrecast
    köszi! nekem tetszik ez a kocsi!
  • Maxx
    TDU hoz no dvd exe, ha valakinek kell, engem sokszor zavar hogy az eredeti dvd-vel is szarakszik. Lehet nem újdonság, de nekem egyik sem működött eddig rendesen. ezzel gond nélkül fut a tdu lemez nélkül, csak cseréld ki a játék könyvtárában található exe-vel és ennyi. Biztonsági másolat Murphy miatt javasolt, nekem mükszik.
    TDU no dvd exe
  • burjanmate
    Engem is idegesítenek az ilyenek, de törölni sz'tem nem érdemes őket, mert bárki hibázhat. A másik meg, hogy egy gombnyomással újra az úton vagy. A törésről meg csak annyit, hogy olyan játékokba, mint pl. GRID, vagy FlatOut kell, hogy legyen következménye, ha nem sikerül bevenni egy kanyart, vagy belészállok vmibe (ez FO-ra nem vonatkozik :D) de TDU-ban ekkora távolságoknál elg frusztráló lenne, ha azért kéne javítást fizetned, vagy új kocsit venned, mert hülye az AI, vagy v'ki véletlen (vagy direkt) beléd csúszik. De most képzelj el egy GTA-t, h belemész tankkal 1 kocsiba és nincs semmi következménye.
  • Misi az ezredes
    Ha az ilyen **CENSORED** emberek zavarnak akkor miért játszol? én sem szeretem azt ha nekem jönnek de ez egy játék előfordul hogy valaki nem tud úgy vezetni mint te. Ezért nem kell egyből kiverni a balhét és trágár szavakkal illetni senkit köszi.

Tehát ha nem tetszik a játék vagy zavar hogy más nem úgy játszik ahogy te akkor nyomsz egy Esc-t és kilépsz ennyi...