107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • somdav95
    Mekkora kép! Egyre jobb vagy ps-be :)
  • ronaldo86
    nagyon szépen köszi!!!!
  • Gaben17
    szép lett
  • HUNMemphis
    Éljen Hawaii ;)
  • HUNMemphis
    De de csak közbe egy képen is dolgozom.Nagyon szépen köszönöm.Tetszik.
  • Szabi1991
    nem tetszik a logó amit küldtem ? -.-
  • HUNMemphis
    Szomorú. Jobbulást neki.
  • bency
    Nekem is volt ilyen,de nincs mit tenni,en mindig mas felet szedtem le a netrol,de a vegen sikerult egy olyat amelyk ment
  • Szabi1991
    o.0
  • popzu
    jaja álitolag szájba könyökölték izombol véletlen és agyrázkodást kapotttt :S meg vérzet a szája is én csak anyit látam hogy vite el a mentö me évfolyamtársam.....
  • Toyo
    Helló,
    C:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Vehicules : ide másolod/felülírod pl. : Gall_SE.bnk, Gall_SE_I.bnk

C:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Vehicules\Rim : ide a felnit, kiválasztod melyik tipus.. pl. : Lamborg mappába a Gall_Cpe_F_02.bnk

C:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Sound\Vehicules : ez a hang pl. : Gall_SE_audio.bnk

Az eredeti fájlokról jó ha csinálsz egy biztonsági mentést.. Ja és kell a magic map Bnk1, kicsit visszább mész megtalálod.
  • Szabi1991
  • milk4
  • popzu
    pfff Mathiasserol annyit ogy ugy volt hogy ma kruzol velem erre ma vitte el a sulibol a mentö mert agyrázkodást kapott.......
  • Misi az ezredes
    Én mindig is kormánnyal nyomtam :) és még senki nem panaszkodott rám pedig ano én is sokat löktem ki ^^

amikor kezdő voltam :/
  • Roger6
    Hát, akkor veled van a baj, nem a bill-esekkel! /csak hülyéskedik, nem kell komolyan venni/
  • cicai
    én meg életemben billel játszottam HC-ban és Hyperben. Sose panaszkodtak rám.....
  • ronaldo86
    hello..h lehet betenni az autókat a játékba?
  • milk4
    Ez igaz,aki akar az tud.Anno Mathiasse bill-el tolta és volt hogy jobban vezetett mint én.
  • Johnny 19
    Ez olyan hülyeség. Már bocsánat hogy nem témába vág de lentebb olvastam hogy Billentyűzettel képtelenség menni, meg a sok kis köcsög billentyűzetes nem bír meg állni. Hát érdekes én nekem amíg nem volt HC-m addig DA-off al mentem billentyűzeten. És mindig tartottam a lépést a többiekkel. Most meg HC-ba, és DA: hypersportba nyomom pedálokkal és billentyűzet irányítással. Ezt egy jópáran tudják is bizonyítani. Csak ennyit akartam.
    Bocs az off-ért. Mostmár jobb a lelki ismeretemnek.
  • [HUN]FaTaL
    BMW M3 E46 v1.1
  • lybrahu
    Jó volt! :) főleg a közös repülés!

Volt azért 1 kis drift is:

• Toyo
    A carpack-osat..
  • ultrapulse
    Még egy kérdés: Melyik Magic-Map verziót másoljam be, ha telepítve van a carpack, de nincs aktiválva ?
  • ultrapulse
    Toyo és Moodovin, thx :)
  • Misi az ezredes
    Sajna akkor nem tudom mit csinálj : / Esetleg felveszed msn-en Xfire-n azokat az embereket akikkel mindenféle képen szeretnél játszani megbeszéltek egy talit és egyből lezárjátok a layert.
  • Toyo
    Itt is van pár hang..
  • Contrecast
    ezt az M3-ast betudnád linkelni?
  • Moodovin
    Itt nézz körül.
  • Sharks
    Csatlakozom, már másodszor vittem végig az egyjátékos részt és tényleg super, de valóban megér 2000-et, h legyen többjátékos módod, meg maga az egyjátékos is megérne simán ennyit, azért ne legyünk pofátlanok... én megértem azt, h 10 rongyért nem vesz meg senki egy játékot, de egy ilyen játék, amibe ennyi munka van és tényleg jó, ezt már pofátlanság ennyiért nem megvenni (mármint annak, aki inkább letölti a vásárlás helyett)!
  • Sharks
    Thx, neked is Fatal... van vkinek kölcsön egy dombornyomott bankkártyája??? Esetleg még arra tudna nekem vki választ adni, h a többjátékos feladatok között van egy olyan, h: nyerj meg 2 egyedi versenyt Drive-In-ben... na most én már nyertem ott 2 versenyt, de mégsem jelölte, lehet, h én rontottam el vmit?
  • [HUN]FaTaL
    Offline is jó ez a játék, de 2k-t bőven (bőven-bőven :D) megér, azon kívül online sokkál nagyobb az élmény :)
  • Helioszkft
    Aha értem köszönöm szépen a választ akkor ennek a sorsa delete!:(
  • ultrapulse
    Lehetne, csak nem túl sokat, és a játékélmény is rendesen csorbul a warezverzióban, én már csak tom :)
  • [HUN]FaTaL
    Pack soha nem lesz dobozos formában.
  • Helioszkft
    Oké-oké akkor azt fogom tenni irány a media markt!Akkor tulajdonképpen én igy nem is tudok semmit csinálni a játékkal?
  • ultrapulse
    Háth nekem ilyet nem csinált a tört verzsön sem :D
    Mindenesetre 2 rugót rohadtul megér, szal nem kell faszarágóskodni XD

Izomautókra vki esetleg hangcserét ? :D
  • HUNMemphis
    Majdnem.
    De te kapsz levelet.
  • Szabi1991
    elmész és megveszed... 2 ezer FT..
  • Helioszkft
    jah csak ennyi