107666
-
Mekkora kép! Egyre jobb vagy ps-be :) -
ronaldo86 #70568 nagyon szépen köszi!!!! -
szép lett
-
Éljen Hawaii ;)
-
De de csak közbe egy képen is dolgozom.Nagyon szépen köszönöm.Tetszik.
-
Szabi1991 #70564 nem tetszik a logó amit küldtem ? -.- -
Szomorú. Jobbulást neki.
-
Nekem is volt ilyen,de nincs mit tenni,en mindig mas felet szedtem le a netrol,de a vegen sikerult egy olyat amelyk ment -
Szabi1991 #70561 o.0 -
jaja álitolag szájba könyökölték izombol véletlen és agyrázkodást kapotttt :S meg vérzet a szája is én csak anyit látam hogy vite el a mentö me évfolyamtársam..... -
Helló,
C:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Vehicules : ide másolod/felülírod pl. : Gall_SE.bnk, Gall_SE_I.bnk
C:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Vehicules\Rim : ide a felnit, kiválasztod melyik tipus.. pl. : Lamborg mappába a Gall_Cpe_F_02.bnk
C:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Sound\Vehicules : ez a hang pl. : Gall_SE_audio.bnk
Az eredeti fájlokról jó ha csinálsz egy biztonsági mentést.. Ja és kell a magic map Bnk1, kicsit visszább mész megtalálod. -
Szabi1991 #70558
-

-
pfff Mathiasserol annyit ogy ugy volt hogy ma kruzol velem erre ma vitte el a sulibol a mentö mert agyrázkodást kapott.......
-
Én mindig is kormánnyal nyomtam :) és még senki nem panaszkodott rám pedig ano én is sokat löktem ki ^^
amikor kezdő voltam :/ -
Hát, akkor veled van a baj, nem a bill-esekkel!
/csak hülyéskedik, nem kell komolyan venni/
-
én meg életemben billel játszottam HC-ban és Hyperben. Sose panaszkodtak rám..... -
ronaldo86 #70552 hello..h lehet betenni az autókat a játékba? -
Ez igaz,aki akar az tud.Anno Mathiasse bill-el tolta és volt hogy jobban vezetett mint én. -
Ez olyan hülyeség. Már bocsánat hogy nem témába vág de lentebb olvastam hogy Billentyűzettel képtelenség menni, meg a sok kis köcsög billentyűzetes nem bír meg állni. Hát érdekes én nekem amíg nem volt HC-m addig DA-off al mentem billentyűzeten. És mindig tartottam a lépést a többiekkel. Most meg HC-ba, és DA: hypersportba nyomom pedálokkal és billentyűzet irányítással. Ezt egy jópáran tudják is bizonyítani. Csak ennyit akartam.
Bocs az off-ért. Mostmár jobb a lelki ismeretemnek. -
BMW M3 E46 v1.1 -
Jó volt! :) főleg a közös repülés!
Volt azért 1 kis drift is:
-
A carpack-osat.. -
ultrapulse #70546 Még egy kérdés: Melyik Magic-Map verziót másoljam be, ha telepítve van a carpack, de nincs aktiválva ? -
ultrapulse #70545 Toyo és Moodovin, thx :) -
Sajna akkor nem tudom mit csinálj : / Esetleg felveszed msn-en Xfire-n azokat az embereket akikkel mindenféle képen szeretnél játszani megbeszéltek egy talit és egyből lezárjátok a layert. -
Itt is van pár hang.. -
ezt az M3-ast betudnád linkelni? -
Itt nézz körül. -
Csatlakozom, már másodszor vittem végig az egyjátékos részt és tényleg super, de valóban megér 2000-et, h legyen többjátékos módod, meg maga az egyjátékos is megérne simán ennyit, azért ne legyünk pofátlanok... én megértem azt, h 10 rongyért nem vesz meg senki egy játékot, de egy ilyen játék, amibe ennyi munka van és tényleg jó, ezt már pofátlanság ennyiért nem megvenni (mármint annak, aki inkább letölti a vásárlás helyett)! -
Thx, neked is Fatal... van vkinek kölcsön egy dombornyomott bankkártyája???
Esetleg még arra tudna nekem vki választ adni, h a többjátékos feladatok között van egy olyan, h: nyerj meg 2 egyedi versenyt Drive-In-ben... na most én már nyertem ott 2 versenyt, de mégsem jelölte, lehet, h én rontottam el vmit?
-
Offline is jó ez a játék, de 2k-t bőven (bőven-bőven :D) megér, azon kívül online sokkál nagyobb az élmény :) -
Helioszkft #70537 Aha értem köszönöm szépen a választ akkor ennek a sorsa delete!:(
-
ultrapulse #70536 Lehetne, csak nem túl sokat, és a játékélmény is rendesen csorbul a warezverzióban, én már csak tom :) -
Pack soha nem lesz dobozos formában. -
Helioszkft #70534 Oké-oké akkor azt fogom tenni irány a media markt!Akkor tulajdonképpen én igy nem is tudok semmit csinálni a játékkal?
-
ultrapulse #70533 Háth nekem ilyet nem csinált a tört verzsön sem :D
Mindenesetre 2 rugót rohadtul megér, szal nem kell faszarágóskodni XD
Izomautókra vki esetleg hangcserét ? :D -
Majdnem.
De te kapsz levelet.
-
Szabi1991 #70531 elmész és megveszed... 2 ezer FT.. -
Helioszkft #70530 jah csak ennyi