107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • burjanmate
    A nem játékos 7köznapi vezetők.
  • somdav95
    drón?? Nem értem mire gondolsz..
  • burjanmate
    Hi! A drónokat ki lehet cserélni vmi elviselhetőbb külsejűre? És van vmi orvoslás az mi bugokra (pl.: 2 napja láttam 1kocsit, ami előre-hárta ment kb. 10 másodpercig, 2 hete láttam 1 lowrider tűzoltóautót, ma meg ahogy kimentem a házból és ráfordultam az útra, rám esett 1 terepjáró - még jó, h nincs törés)
  • Hoffi
    juppi xD
  • ChuckyHUN
    aztaszégyent... kb 1 hónapja TDUztam, gondoltam előveszem, de látom kicsit szét van csuszva a communitiy:\
    majd 1 hónap mulva megint megnézem..
  • somdav95
    Fantasztikus, gratulálok, mert másokkal nem lehet elbeszélgetni néha 5-6 hózzászólásba, csak TDU, minden mennyiségben.... Ilyen konzervatívnak neveltek, vagy csak folyton ilyen hangulatod van?Akkor mostantól az lesz hogy kiírják hogy krúz. Meg képek. Grat :)
  • ladics
    XDdiktatúra...bye 1 időre:]
  • Misi az ezredes
    JA picit bugos :/ én hegyekben még szeptemberben találkoztam jópár bugocskával de azt hiszem egy ekkora kidolgozott felületen az a 20-30 bug (1.:nem olyan feltünő, sem zavaró; 2.: gombnyomással ki lehet belőle jönni; 3.: szerintem nagyon poénos ^^

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Ladics ha nem tetszik, hogy egyes emberek miatt a forum rongálódik és én egyetlen felelősségteljes jogommal, amivel tudom formálni a topic tartalmát, hogy ne 180 üzenetes butaságokból hanem 40-50 üzenet TDU-zásról szóljon és esetenként kúltúrált módon megfogalmazott egyéb üzenet is bekerülhessen.

De itt ezt nem lehet!!! Mivel képtelenek vagytok rá. Ezért van ez... (OFF-olás = 1 büntetőpont; moderátorok segítségével be lesz tartatva) De ha nem fajulnak el az OFFolások mint pl. nemrégiben ez a hajas akkor nem fogok kiosztatni senkinek mert az nektek sem és nekem sem jó.

Tehát mindenkit aki eddig lázadó stílust használt az most inkább segítse a munkám.

(Kérdéseket ide lehet küldeni ha valami gondotok van )
  • BB7
    Amint hazajön Nevano a dokiól, ez törölve lesz! :D [#70940-re ment!]

De krúzolnék, de alig van időm! :/ TDU-ra is alig jut idő! Pfff! Kemény az élet!

Kérdés: Csak egyes helyeken bugos a föld/aszfalt? Vagy mindig random vannak a bugok?
  • Immigrants
    Sziasztok!Gyertek honululuhoz a nagy kráter tetejére a házhoz 4:30-kór.bármilyen kocsival jöhettek.Majd münk össze-vissza.
    FIGYELEM:ha nem jön időre senki 15 perc múlva elindulok.Közbe lehet csatalkozni
  • kvmark
    de bementem egy club ba és csak azt írta hogy ki mehetek xD
  • [HUN]FaTaL
    valameyik klubhelységben lol...
  • kvmark
    Segítenétek hogyN lehet club ot alpítani vagy hol lehet venni ?????
  • kvmark
    játékba HSC.M4rK
  • Tomika001
    Egy kicsit süpedös a föld.
  • link14
    Mi a neved a játékba és merre vagy? nem találod a v.g-t mert akkor mondj te egy helyet
  • kvmark
    okés megbeszéltük akkor oksa
  • link14
    oké megyek fel az meg veszem utána ha akarsz krúzolhatunk egy kicsit mondjuk dél nyugati világító toronynál ha nem tudod hol van akkor mondj te egy helyet
  • kvmark
    Ez egy b kategoriás amg akkor megveszed 212 kilométer és akkor 9 milla 111 ezer oksa
  • kvmark
    oksa pilla és rakom oksa
  • link14
    Rakd fel 9 millió 111 ezerért és meg veszem és mondjuk rakjál bele még 2 km hogy 212 km legyen és akkor biztos megtalálom ugye a B-s amg merciröl beszélünk most?
  • Roger6
    Szerintem lesz itt vevő rá, nekem nincs pénzem. Megvan a kis Maserati Gransport-om, meg ami kell, én már csak km-eket gyűjtök, semmi újat nem veszek. Azon is gondolkodtam már, hogy minden kategóriából egyetlen autót tartok csak meg és egy házat, a többi dolgot eladom. Talán majd egyszer.
  • kvmark
    ezüst színű amg , 210 km er van benne és 2 milláért megveszed ???
  • Misi az ezredes
    és te is jobban járnál ha nem 1 millióért tennéd fel hanem 6-7-ért xD

futok dokihoz majd re
  • Roger6
    Talán ha leírnád, hogy milyen színű, hány km van benne, egyszerűbb lenne megtalálni a kocsit...
  • kvmark
    sziasztok felraktam egy amg mercit 1 milláért
    valaki megvenné mert szükség van a pénzre mert éppen veszem a kocsikat hogy meglegyen
    a HC mod kérlek titeket :_(((
  • Toyo
    Valahogy meg lehet oldani tuti..
    link1
    link2
    Itt kérdezz rá szerintem.. :)
  • holecsko10
    Itt egy kép róla.

• holecsko10
    Sziasztok, találtam egy programot a neve FFShifter és úgy tudom, hogy ezzel be lehet állítani úgy egy joystickot hogy sebességváltónak ismerje fel. Nekem egy Logitech Extreme™ 3D Pro botkormányom van. Ezt hogy kell átalakítani úgy, hogy sebességváltó legyen belőle? Természetesen a program is lássa a botkormányt.

Köszönöm előre is a szíves türelmeteket és segítségeteket.
  • Fitti83
    Itt meg a bugos föld!Kicsit eltemettem az RTurbo-t!

• lybrahu
    A bugos aszfalt!
    Holecsko és szerénységem...

• Toyo
    Kösz mindenkinek!

• attis95
    és a Race Driver:Grid fut a gépemen az elöbbi adatok alapján
  • Misi az ezredes
    Töröltem az OFF-okat de a következőért nem érdekel kicsoda mennyit nyávog keményen adatni fogom a büntetőpontot...

Legfőképpen ezeknek szól : BB7 ; somdav95 ;

(szó szó ladics jó fiú volt ^^)
  • [HUN]FaTaL
    Sosem szokott expert/champion lenni, max a hc mód, de pl. én sosem krúzolok hcban. Pénzre meg nem kell cheat, felraksz valami autót drágán mondjuk egy A3-ast és valaki megveszi tőled közülünk, így lesz pénzed és tudsz venni akármilyen autót amivel el tudsz jönni a krúzokra.
  • Falconer
    Csak azért, mert online cruzok kritériuma szokott lenni Expert/Champion level vagy ilyesmi, aztán már multiznék, singlet már eléggé unom. Meg kocsikat is beszerezni.... Arra/pénzre van vmi cheat?
  • [HUN]FaTaL
    Állítólag van megoldás rá hogy át lehessen vinni, de én pl. elölről kezdtem. Kit érdekel hány km-t kell vezetni (amúgy a champion szint elérésének egyáltalán nem feltétele) mikor az egész játék lényegében a krúzolásból áll.
  • attis95
    köszi és nkd is falconer akk v veszek a gépemre jobbat vagy lent játszom :(
  • Falconer
    Itt nézd meg. Mindenféle játék rajta van.

ui:
    Valaki pls #70875-re válszt! Mert ha sz**ni kell vele megint, akkor nem fogom megvenni :/
  • Atti12
    Videokártya miatt nem fog elindulni :( Ilyen volt régen nekem is és nem ment.