107666
-
No ez jó lesz:)
-
Meg fogot találni mert csak 5 km van benne. -
Fekete.
És tuning nincs rajta. -
link14 #71570 meg veszem milyen színű? tuning van? és rakd fel mondjuk 5 millio 111 ezerért úgy biztos megtalálom -
hát én nemtudtam rendesen beállítani a g25 FFB-ét,leráz mindent az asztalról
-
Valaki nem venné meg a Dodge Viper-emet?
5 km van benne.
Az ára: 5.000.000 -
Egy kis OFF!
Lada VFTS szim.
Igaz még BETA de igéretesnek tűnik! Nagyon jó a kezelhetősége! Megéri kipróbálni!
Bocs az OFFért! -
Immigrants #71566 Helló!! A hardcore módhoz mi kell?És nehezebb úgy a játék?
-
Ribizlee #71565 BB7:biztos h nem a monitor hibaja.. mert mas jateknal nem nagyon csinalja ezt csak a regebbieknel...:)
carloelsa: 17es monitorom van... egy Intel Pentium D 3.00Ghz es egy GF 8800GT jah meg 2GB DDR2 -
Tess. -
jóreggelt
ha valakinek van kedve gurulni fent megtalál -
A többiek (én) buliztak!
.....és berúgtak....
Azért hiányzott a kocsikázás! Remélem ma összefutunk!
-
stevyxix #71561 Nem kell lemondanod, majd keresnek ha akarnak valamit. Ez nem jelent semmit szóval nyugodtan nézelődj máshol, nekem hétfőn jön a cdgalaxistól. -
Hi! Ma láttam egy ilyent (AUDI R8): Van ez a játékban? Csak mert nagyon bejövős! Háló!
-
eddig az történt, hogy a neten megrendeltem (576) a játékot. rá egy napra jön a telefon, hogy valóban megrendeltem-e a játékot, ha igen akkor várnom kéne mert még egy ideig eltart mire megkapják az árut. természetesen azonnal szólnak, ha megjött a cd. mondtam nekik, hogy oké, mivel azt gondoltam, hogy ez max még 2-3 nap lesz. 20-án reggel rendeltem meg, de mivel az árkádba úgy is dolgom van, holnap bemegyek és ha nincs még mindig játék, akkor lehetőség szerint lemondom és keresek egy másik boltot. azt hittem kicsit dinamikusabban működik... -
stevyxix #71558 Hát az tényleg lemaradt, gondolta fene, köszi. -
Azért mert írd elé hogy http:// -
stevyxix #71556 Valamiért előrekja a www.sg.hu címet azért nem jó...
www.gamespyid.com
tessék ebbe már nem rak bele semmit. -
stevyxix #71555 De ha előrendeled akkor lebeszélheted mikor mész érte és akkor nem kell potyára menned. Átvételhez pedig személyes átvételt jelölsz, nem jobb?
A link tényleg rossz volt bocs, tessék.
Játékon belül nem lehet rá regelni, írja hogy ez a gamespyid kell hozzá.
Írhatna valaki akinek működik vagy tudja mit kell csinálni, mert így nem jutok előrébb. -
Én nem szeretek rendelni.Személyesen megyek el ha kell valami.Az a legtutibb.Ott helyben elintézni a dolgokat.A linket meg nem nyitja meg a böngészőm.Mi lenne ez Game Spy?Mert ha igen akkor azt a játékon belül kell elintézned és nem külsőleg.Ha nem eről van szó akkor bocsesz. -
stevyxix #71553 Valaki mondja már meg, itt regeltem, de ezt a belépőt nem fogadja el a játékban. Nem itt kell regelni? Vagy mi a gond? -
stevyxix #71552 Attól függ mit beszéltél velük.
Nálam olyan is volt, hogy felhívott egy nő miután a webshopba leadtam a rendelést, mindenre rákérdezett, majd mondta mikor fog érkezni a futárral. Várok-várok, már 1 hét telt el a rendelés óta és 4 napja várok a futárra, de semmi. Felhívom őket mi van? Erre a gyerek értetlenül, ez a rendelés el se indult. Hát mondom király. Vele is leegyeztettem és mondta, hogy küldik. Ez alkalommal meg is jött, de egyik TDU hiányzott. Felhívom erre mondta hogy nincs nekik, keveset kapnak azt is elkapkodják.
Az egészben az az érdekesség, hogy mikor először rendeltem ez a nő először azt mondta, nincsen nekik TDU, erre abban maradtunk várok rá (cdgalaxisban se volt, szóval mindegy). Ám pár órára rá felhívott, hogy van tudják küldeni és erre vártam egy hetet hiába, nem tudom, ez elég érdekes volt, szerintem azért volt, hogy tartsák a rendelésem és ne keressem máshol, azt feltételezem, hogy nem volt nekik, csak nő mondta, hogy van és ennek megfelelően el se küldte a megrendelést ...
Szóval attól függ mit mondtak. ha azt mondták x napon ebben az üzletben átveheted akkor oké, de ha csak webshopba megrendelted nincs gond, megmondod még sem kell (és bek.... :) ), na jó ezt nem kell mondani, de egy kicsit érdekes volt az esetem ... -
Kajari82 #71551 Ha van köztetek olyan,aki szereti a 288gto-t csináltam egy club-ot,kéne bele 1-2 tag. 
Szal akit érdekel írjon
-
de szépek nálad a színek :O -
carloelsa #71549 én sajnos ugy a közepe felé elmentem mert szarakodott a net :(
hnap bepótoljuk fitti!!! -
Köszi a cruise-t Johnny! Király volt, mint mindig! A többiek hol voltak?????????
-
carloelsa #71547 milyen géped van???és hány colos monitorod? -
Nem lehet, monitor hiba? Kihúzódott a kábel, vagy vmi? o.O -
Ribizlee #71545 nem.. egyszeruen jatszok es egyszer csak sotet kepernyo majd a monitoron megjeleni a no signal felirat...de a hang ugyan ugy megy -
Vazze nekem azt írja ki hogy Error loading Hawlvoice library(hvdi.dll)Maybe not installed?
Mi a pics ez? Te honnét vakartad le a klienst?
-
az nem gond ha én megrendeltem a játékot de végül nem veszem át a boltba? nem fognak hívogatni meg követelni hogy fizessem ki, és nincs kötelezettségem azzal hogy megrendeltem? -
Ilyen színek össze-vissza? Mint ha szétsült volna a videó kártyád? És mikor kilépsz a játékból, akkor az egész Windows ilyen?
Nekem is volt! De az orvosolását nem tudom! Valaki esetleg? -
akos #71541 Üdv mindenkinek!
Már rég óta játszom ezt a játékot, és egy kérdésem lenne. Hozzátelepítettem a játékhoz a bonus packot, de nem tudom, hová rakta azokat az autókat. Pl nem tudom, hol találhatom meg a Kawasaki ZX12-R-t sem, mert a Kawasaki szalonban nincs. Vagy valamit rosszul csináltam??? A segítséget előre is köszi. -
Nekem ugyanúgy felment mint Xp-re. -
Skacok aki spíler a TS-be az segítsen hogyan telepedik fel a Pistámra! -
stevyxix #71538 Nekem teljesen kifagyott, alig tudtam bezárni is, mert egér se reagált. Semmit nem tettem ellene mert az első eset volt. Readmebe javasoltak egy újraindítást ilyen esetben, hát ennyi. -
Ribizlee #71537 es mit csinaltal h ne fagyjon le?:) de nekm igazabol nem fagy le a jatek csak a kep megy el... szal a zene az megy meg ilyenek... -
gilbert93 #71536 Hello!
Nem tudná valaki megvenni a Pagani Zondámat?1 200 000 66,8 km-t futott. Nagyon megköszönném ha valaki megvenné. -
stevyxix #71535 Nekem is lefagyott nemrég, de elég csúnyán ... -
Ribizlee #71534 Hello! az lenne a kerdesem hogy: megvettem a jatekot, felraktam, elinditottam, es mikor el kezdtem jatszani akkor 2 perc utan ledobta a videokarimat... ez miert van?? korabban mar letoltottem a jatekot es akkor is ugyan ezt csinalta... videokarim: Nvidia GF 8800GT... pls hlp!!
Van ez a játékban? Csak mert nagyon bejövős! Háló!