Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
All hail the double x!
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
<#kacsint>#kacsint>
http://goo.gl/gd6Zi5
Van már free car-pack pc verzióhoz?Új patch vagy bármi extra?Már vagy 1 éve nem nyomtam vele:S
TY
nem lehet ezt vhogy megcsinálni??
nagyon szép a tt...
All hail the double x!
All hail the double x!
All hail the double x!
All hail the double x!
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
és vééégre...<#szomoru1>#szomoru1><#taps>#taps>
All hail the double x!
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
Köszi a segítséget!
Hogyan lehet bejutni?
Esetleg nem lenne nagy kérés, hogy bookmarksba bemásolnátok.
Elõre is köszi!!
TDU:[HUN]Djoker[HUN] Club:SG No.1 club
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Lenne egy kédésem!
Hol van a versenypálya?
Valaki be tudna szúrni egy képet?
Elõre is köszi!!
TDU:[HUN]Djoker[HUN] Club:SG No.1 club
Ha kitörlöm amit küldtek akkor az megoldhatja?
Vagy megszívtam és azzal az ímélcímmel már nem lehet más néven bejelentkezni? <#szomoru1>#szomoru1>
Ventri? <#buck>#buck>
Klánom kitalálta hogy TS-t használjunk valami miatt.De ha kell akkor Ventrit is szedek.
MSN-t meg akkor hagyjad majd elérlek itt <#hehe>#hehe>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Szerintem maradjunk a ventrinél dumáláshoz, átküldöm a szoba adatait. (remélem még megvan a szoba)
Tudom melyik Klubépületre gondolsz, még a héten megalapítom a klubot.
Szombaton du 18:00 kor pedig megtartjuk az alakuló versenyt. Addig várjuk a jelentkezõket!
ui; PH-n mi a helyzet? Intézed, vagy intézzem?
http://www.freetvmaci.info/
Én ma olyan 17:25-töl aktív leszek itt is és MSN-en is asszem.Ha alakul valami kérlek szólj.
2 autót ír felül... CLK 55-ben jó a belsõnézet, viszont lomha a kocsi 😄
F1GT-ben középen van a belsõnézet.. hisz eredetileg is ott van... viszont 450-et megy... és 400nál is jól irányítható HC-ben, driftre is tökéletes 😉
(eredeti fájlokról mentés kötelezõ!)
All hail the double x!