Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

somdav95
Milyen kormány? Momo?

somdav95
Ja igen, pontosan!

HOPPÁÁÁ!! Eltört a fékpedálom!!!<#rinya>

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

pxxl
de elötte ki kell törölni az addon.txt-t mert nem fog felengedni online módban.

All hail the double x!

somdav95
Sajnos nemtudok menni mert még ( már ) megint nincs a TDU a gépemen, mert megint újravolt rakva ( mert nem a legtisztább volt a winfos...) de orvosolom a problémát holnapra.

Oksa! Ha valakinek van kedve most indulunk Blazsey kollégával egy kos veterán túrára!! Lehet jönni! Szûkítsetek G katra és championra!

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

somdav95
Ha online-ba nyomod akkor látod a kocsikat, de megvenni nemszabad a carpack-osokat mert ledob... Szóval mûködik is meg nemis 😊

oké,köszi😊

Igen a Nissanra<#rolleyes> Az a bónusz pakk pedig jó, de csak offline ban! Ha online-ben is használni akarod akkor meg kell venned neten! A kód miatt!
<#kacsint>

[HUN]FaTaL
Tapasztalatom szerint (legalábbis az elõzõ verziójú skyline r35) csak a kereskedésben fagy. Tedd vissza az eredeti verdát, vedd meg és utána tedd be a tt-t.

http://goo.gl/gd6Zi5

Higany
A Nissan kereskedésre gondoltok? Amúgy leszedtem valami Test Drive Unlimited Bonus Pack-ot(191 megás). Érdemes ezt feltelepítenem? Mik vannak benne? Torrentrõl szedtem, de valami hivatalos cuccnak tûnik. Köszi minden segítséget!

Hali!
Van már free car-pack pc verzióhoz?Új patch vagy bármi extra?Már vagy 1 éve nem nyomtam vele:S
TY

szabi. én kifagyok a tt-tõl...dejó....
nem lehet ezt vhogy megcsinálni??
nagyon szép a tt...

pxxl
egyértelmûen a Skyline a legjobb. elötte meg a 350Z volt <#finom>

All hail the double x!

Elég sok helyen! De szerintem a Nissan skyline a legjobb! Azt pedig gondolom, tudod hol lehet venni<#kacsint>

Higany
Sziasztok! Hol tudok venni "E" kategóriájú autót? Még a játék elején tartok. Köszi!

pxxl
off

WOW nézzétek!

<#wow1><#guluszem1><#taps><#taps><#taps>

/off

All hail the double x!

tdu Toyota
ha idõm engedi ott leszek 😊

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

pxxl
nem jön vki karikázni egyet? csak nyomjuk lazán mint a kazán...<#buck><#idiota>

All hail the double x!

pxxl

All hail the double x!

norbi56
és van olyan oldal ahonnan tudok autókat tölteni hozzá leginkább BMW-t😄

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Misi az ezredes
G25 úton van már egy hete meg van rendelve de semmi vagy bocs több mint egy hete!

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

mien menü alatt találom?és mennyi olcsó autó kell ahoz?meg ilyenek
somdav95
ezt már mod-olva csinálták..

Fr3nky21
Boldog szülinapot!! Mivan a G25el?? Jólenne már összefutni valamikor a szigeten.

Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.

[HUN]FaTaL
HBD 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

norbi56
Ez az EU patch-ben van?Vagy már modolják?Most lett meg az uj gépem és most tettem fel.

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

somdav95
Boldog születésnapot xD

Misi az ezredes
Boldog születésnapot magamnak 😊

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Pálinkás szép, jó reggelt minden játékosnak 😄 Két rendezvényt szeretnék bejelenteni Gagyi bácsi szervezésében 😛 Az elsõ a péntek esti verseny ami természetesen a "DIVIDE TO RULE" versennyel kezdõdik! Csak most a találkozás egy kicsit messzebb lesz! Pontosan a déli MClaren szalon mellett a tengerparton! Azért itt mert talán nem lesz sok külföldi és mindenki befér majd! Meglátjuk! 19.00-kór találkozunk és körül-belül 10percet várunk! Aztán egy közös fotó és indulás! A verseny jelszavas! Jelszó(aki még nem tudná) PHHU! A másik rendezvény a MAGNUM túra! Ezt szombat 14.30 ra tervezem! Csak Ferrari 308GTS piros verdákkal és Hawai-mintás ingben 😄 Találkozás annál a szalonnál ahol a 308-ast kapni lehet! Itt is kb: 10 percet várunk! Aztán fotó és indulás! Útvonal: Magnum háza onnan Forza tuning majd gyémántfejben egy kör és le a strandra! Persze mindenhól egy fotó! És ha lehet ne rohanjunk! Még egy meg jegyzés, mivel én a boltból játszom és nyitva vagyok lehet, hogy idõnket meg kell állnom ha vevõ jön! Ezért elöre is elnézéseteket kérem! És TOYOTA!!!! TESSÉK OTT LENNI!!!!

nálam kifagy tõle a játék :/

LeWyTy
<#eljen><#eplus2>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

pxxl

All hail the double x!

pxxl
muhahaaa <#nyes><#nyes>

és vééégre...<#szomoru1><#taps>

All hail the double x!

ChuckyHUN
LEjárt a bannom😊

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

drot
aha értem😛

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

tdu Toyota
az volt a gond bejött a car pack és a offline profilt nyitotam és nem volt pénzem car pack kocsikhoz és trailert töltötem le és ez a szar az online profilomhoz is oda adta :S

drot
azért jó sok pénzed van tán nem csaltál?

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

Hello!
Köszi a segítséget!
Hogyan lehet bejutni?
Esetleg nem lenne nagy kérés, hogy bookmarksba bemásolnátok.
Elõre is köszi!!

TDU:[HUN]Djoker[HUN] Club:SG No.1 club

tdu Toyota

ha így jobban segít 😊

tdu Toyota
tényleg a bmwét milyen kocsira cseréli le és honnan lehet leszedni?

HUNMemphis
<#vigyor2>Szerinte mígy nem igazán sikerült nek isegítened.Gabó hallod most Warozok de utána ha fentleszel még rádugrok.<#hehe>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

tdu Toyota
valaki egy kis kocsikázást???

tdu Toyota

délen lent

Hello!
Lenne egy kédésem!
Hol van a versenypálya?
Valaki be tudna szúrni egy képet?
Elõre is köszi!!

TDU:[HUN]Djoker[HUN] Club:SG No.1 club

HUNMemphis
PH-t intézem.Azt viszont nem tom hogy ha egyszer már megadtam egy ímélcímet és nem jó a név akkor hogyan tudnám ugyanarra a ímélcmre regelni?
Ha kitörlöm amit küldtek akkor az megoldhatja?
Vagy megszívtam és azzal az ímélcímmel már nem lehet más néven bejelentkezni? <#szomoru1>
Ventri? <#buck>
Klánom kitalálta hogy TS-t használjunk valami miatt.De ha kell akkor Ventrit is szedek.
MSN-t meg akkor hagyjad majd elérlek itt <#hehe>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Dante73
Azóta is az MSN címem keresem. Legutóbb fel sem tettem, és a felhnév, jelszó eltûnt. Reggelni meg lusta vagyok. Ráadásul nagyanyám megjött Kanadából, (és mennyit tud beszélni!) stb.
Szerintem maradjunk a ventrinél dumáláshoz, átküldöm a szoba adatait. (remélem még megvan a szoba)
Tudom melyik Klubépületre gondolsz, még a héten megalapítom a klubot.
Szombaton du 18:00 kor pedig megtartjuk az alakuló versenyt. Addig várjuk a jelentkezõket!

ui; PH-n mi a helyzet? Intézed, vagy intézzem?

http://www.freetvmaci.info/

HUNMemphis
Dante hogy áll a klubszervezés? Megtaláltad azt a klubházat amit ajánlottam? Mert ha nem linkelhetek be képet.
Én ma olyan 17:25-töl aktív leszek itt is és MSN-en is asszem.Ha alakul valami kérlek szólj.

tessék...

2 autót ír felül... CLK 55-ben jó a belsõnézet, viszont lomha a kocsi 😄
F1GT-ben középen van a belsõnézet.. hisz eredetileg is ott van... viszont 450-et megy... és 400nál is jól irányítható HC-ben, driftre is tökéletes 😉

pxxl
ezaz sztem <#nyes>
(eredeti fájlokról mentés kötelezõ!)

All hail the double x!