107666
-
Bocs,nem tudok csatlakozni a szerverhez,tali lefújva...:(
FUCK U GAMESPY!!!!!!!!! :@
Elmegyek a gamesyphoz és belehúzom a gyerek fejébe a monitort!!!! :@@@@@@@ -
Ottvagyok :) Hali -
nemá, hogy rendelgetni kell. minden sarkon van egy tesco vagy ósön már...
-
18:00-ra valaki Alfa Romeo Szalonhoz?? -
BalanceArt #73361 Hát, én éppenséggel látok eladó példányt az egyik jól ismert bolt kínálatában. -
Engem nem fogott meg se kormánnyal, se anélkül! Egy ideje már várok arra, hogy melyik autós játék bír annyira lekötni, mint a TDU, de "sajnos" olyan nem jött még ki! Talán majd a TDU 2... A Burnout túl árkád, az LFS túl szimulátoros... ez a tuti! (Ez csak az én magánvéleményem!)
Egyébként, ha a 2-ben kijavítanák az 1-ben tapasztalt hibákat, lehetne tankolni, kicsit piszkálnának a grafikán, áttennék egy másik helyszínre (pl. Európa, Alpok, Monaco, stb.), megszüntetnék a szerverek rapszódikus működését, akkor tuti sikeres lenne, és hozna annyi újítást, hogy érdemes legyen ismét megvenni! -
én itt nem tok átmenni :DD -
Szabi1991 #73352 a reptérhez még HC mod se kell :DDD
-
én már itt vagyok 1éve de már csak nagyon ritkán megyek fel, inkább lfs :) -
Most őszintén két éves játékról beszélünk. Így is óriási az úthálózat csoda hogy ennyi ideig leköt. 18 ezer km-t mentem, de még fogok. Egyszerűen szeretem a free-ride vezetés (életben is szeretek vezetni) és erre ez a legalkalmasabb játék. :) -
Ilyen árkád játékot ki sem próbálok kormánnyal, ahogy a trackmaniat se. Absz. bill/gamepad kombó a legjobb hozzá, nem is kormányra készült és nem is ilyenek az elvárásaim. Igazi árkád török-zúzok játék, multiban kicsit carmageddon feelingem lett, persze nincsenek gyalogosok. :D -
Hát persze, valahogy így van, már játszok én is egy ideje huszon valahány ezer kilométert meg is tettem, legutoljára is azért mentem fel ha jól emlékszem játszani mert popzu ( bazsi) nem hagyott békén :DD -
Szerintem mostanában minden régi játékos kicsit leállt, vagy mással játszik (ToMeE, Fitt és én pl. rFactorozunk, egy magyar ligában is elindultunk a poén kedvéért), és nem feltétlenül a szerver miatt. Kéne valami újítás a játékba, ami megint lebilincseli, odaszögezi az embert a monitor elé. Az utóbbi hónapokban csakis a társaság miatt járta fel a szerverre, nem azért, mert újdonságot kerestem. Bármerre mentem, azt gondoltam, hogy na majd itt lefordulok, aztán lesz valami új, de végül mindig kiderült, hogy már jártam erre többször is. Na most ez nem nagyképűségből mondom, szerintem ezzel minden régi motoros így van. Most, hogy szerver nincs, a társaság maradt, csak a játék változott. De természetesen: TDU Forever!
-
burnout kormánnyal milyen?? -
Én mostanában CS (megvotl eddigis), trackmania és burnout. Néha éjszaka TDU de ez csak hétvégén. -
Kár érted :( Mondjuk már én se nagyon TDU-zok, inkább át áltam az lfs-re, szerver miatt is, meg kellett már valami új, de végérvényesen nem hagyom abba, csak pihi időszak :) -
Anno' mi a Motor City Online-ba voltunk 'szerelmesek' a barataimmal, remek autokat epitettunk, versenyeztunk, majd egyik hetrol a masikra az EA bezarta szervereit, es karpotlaskent kaptunk egy sims online 1 honapos elifizetest, ha jol emlekszem. Ott azzal indokoltak, hogy a jatek nem hoz uj elifizetoket, , mivel a mostani jatekosokat egy kezdo nem erheti utol belathato idon belul, igy viszlat. Remelem ez itt nem fog megtortenni :( -
Kb. erre gondoltam en is, de akkor inkabb ugy irom, hogy a netkodja nem optimalis, valoszinuleg tobb eroforrast igenyel, mint amit eg havidij nelkuli jatek 'szerverparkja' elbir. Mivel az eladasok utan ujabb bevetele nem szarmazik a cegnek, igy nem tudjak fenttartani a megfelelo szolgaltatas szinvonalat. -
Immigrants #73341 Meg nem csak a tdu-ba kell ilyet csinálni nézd a gta-t ott jól csinálták(SA-ba online mod)És ha ez nem megy nekik és nincs rá pénzük ne csinálják meg nah de mindegy is sztem nem ez a hiba de a fény még tényleg ott van az alagút végén( vagyis hát remélem h nem a vonat) -
BalanceArt #73340 Egy hónapja? Én csak két hete vettem először észre, hogy valami nem stimmel. Addig általában rá se néztem a monitorra töltés közben, annyira megbízhatóan ment minden. Nem eredendően van ez elcseszve, hanem most történt valami.
Ne legyen igazam, de lehet, hogy "öregszik" a játék és átcsoportosítják a szerverkapacitást újabb projektekre. -
de akkor eddig miért volt jó? 1 hónapja kb hogy ilyen mosladék. valamit elkevertek nagyon, vagy nemtom mit csinálnak 

-
Sajnos amit az Atari kigondolt azt megfelelo tapasztalat hianyaban nem tudta kivitelezni, ebbol adodik, hogy a szerver olyan amilyen. Igazabol nem egyszeru programozoi feladat ugy szinkronizalni mondjuk 3-400 ember kozott, hogy az mindenkinel pontosan mutassa egy 260-al szaguldo auto minden apro mozgasat. Felvallaltak a dolgot, de sajnos tobb a frusztracio vele, mint az elvezet. Lenne ra epkezlab megoldas, de ahoz sok penzt kellene beleolni, es a netkodot kb. a nullarol ujrairni.
Sajnos nem autoztam veled sosem, de sajnalom, hogy abbahagyod a jatekot. -
Mikor lessz krúz?? -
Hát remélem azért meggondolod magad! Eléggé meghatározó embernek tartalak a magyar TDU-s társadalomban, elég sok dolgot tettél a közösségért! Nekem nagy élmény volt a tavaly nyári maratoni 1000 km-es krúz! (Igaz, csak 620 km-t bírtam veled, de így is nálam benne van a Top 5 TDU-s élményben!) 
Na, mentem dolgozni!
-
Bye Luna.
We love you:( -
BalanceArt #73334 HC-ban tényleg óriásiakat lehet repülni! (Ez volna a valós fizika?)
Téged ledobott, amikor eltűntél mögülem? -
BalanceArt #73333 Ezek szerint éppen elkerültük egymást, mert negyed után még ott voltam, csak egy csapat idióta elkezdett ott szórakozni, én meg nem akartam bent állni a közepében. Végül is egy észt gyerekkel nyomtunk egy fél szigetnyi HC-t. Náluk csak két napja rossz a szerver.
Legközelebb mindenképpen írj ide, mert vissza-visszajöttem, hogy lássam keresel-e még, de azt hittem, hogy nem tudtál csatlakozni és feladtad. Nem baj, még lesz alkalmunk gurulni egyet. -
Ott sajnos nem találtalak. 
Drive In-es versenyeket nem szoktatok csinálni? Úgyis a cheaterek nyerik? -
BalanceArt #73331 a világítótoronynál balra fent
-
Ha mondod hol vagy megpróbálok csatlakozni hozzád.
-
BalanceArt #73329 Senki sincs már fent? Én nem látok senki ismerőst. -
szerintem sokan döntenek így talán az egész világon :( nem tudom mit tökölnek már a szerverekkel, de megoldódhatna már. -
HC mód. akarom mondani FLY mód...
BaD BoY
-
Kár érte hogy elhagyod a játékot, köszönöm a krúzokat :) -
a xar szerver ellen, még a klubod se véd meg :P -
Ha valakik ugyanazon klubba tartoznak, azoknak is ennyire macerás az egy layerbe kerülés?
-
nem mintha fontos lenne bejelenteni, főleg azért mert egy jó ideje már nem járok ide, de mivel itt kezdtem.... azt hiszem részemről ennyi volt a TDU, végérvényesen meguntam, már semmi kihívás, semmi motiváció nincs számomra a játékban, nem beszélve az egyre rosszabb szerverről...
aki valaha is ment velem akár egy métert is, annak köszönöm a jó időtöltést, élvezetes játékot, majd találkozunk a TDU2-ben, ha mégse jönne ki, akkor majd máshol...
bye
[HUN]Lunatic666 -
kezd kékülni az agyam
-
nahm most vannak mások is -
Emlékszem a jó öreg Motor City Online-t hogy vártam. Kár, hogy az befuccsolt.