107666
-
A szerver jelenlegi állapota alapján, egy 1000 km-es krúz egyenlő a mission impossible-lel... Pedig de jó volna... 
Nekem van egy teóriám arra, hogy miért szarakodik a szerver. Nem lehet az az oka, hogy hirtelen megnőtt a játékosok száma a szigeten? Nálunk is lement az ára, tuti, hogy a többi Kelet - európai országban is hasonló a helyzet! Persze Nyugaton ugyanannyiba kerül, mint egy éve, de a szigeten egyre több lengyel, cseh játékossal találkozok! (Persze egy éve is voltak, de mintha most több lenne belőlük!) Azt is megfigyeltem, hogy van, akiket beenged, van, akiket nem! Pl. én nem tudtam belépni, de a Gamespy-on megnéztem és az ismerőseim közül többen is fent voltak. Vagy volt olyan, hogy én fent voltam, gurultam vagy két órát, kiléptem, és a fórumon sokan panaszkodtak, hogy nem tudtak belépni... Érdekes...
-
Szombaton kéne valami nagy krúz, ha lesz szerver persze. 500-1000km körülire gondoltam. Benne lennétek? -
Hát még se várok nem enged be ez a szar . -
Én felnézek most ford szalonnál várok
-
Csabimomo #73481 látom akkor azért vannak még a régi jó kis csapatbol 
Hát én nem is tudom mikor játszottam utoljára, de össze kellene hozni egy jo kis autokázást. figyelni fogok megint és jelentkezem ha kitaláljátok mikor. bizony jo kis kruzok voltak
-
greenwar #73480 :(, na mind1 pénteken kezdtem ujra, azóta meglett 1800km, majd újra összehozom vhogy:D -
Hát nézd nem fogom kerülgetni a témát. Igen.
-
greenwar #73478 MC club-os FAQ-ban azt írja hogy az eddigi offline profilom nem tudom átvinni multiplayerbe, vagyis ami megvan offline profilomon auto ház pénz teljesített versenyek, azt mind szépen kezdhetem ujra eredeti játékkal online profilban?:S -
Hali! Valaki jön gurulni? 18:15 körülig leszek az CADILLACK szalonnál!! -
greenwar #73476 hali, már megjelenéskor nagyon megtetszett a játék, eljátszogattam vele billentyűzetről, aztán egy idő után meguntam
most karácsonyra sikerült végre beszerezni egy g25-t, és újra elővettem a játékot
nem egy szimulátor, de a játékélménye nagyon bejön, és a live for speed mellett ez az egyetlen játék ahol be lehet álljtani hogy kötelező legyen a kuplunk a váltáshoz
cdgalaxisban envetséges 1790FT-ért vesztegetik, és nekem annyi lenne a kérdésem hogy a multiplayer mennyit dob a játékon, mennyire játszák még 2009-ben, van-e magyar közösség, "klub"ok
mivel mindenképp megvenném a játékot,
ahogy olvasom a topicot itt a fórumon is elég aktív a közösség, szóval lesz kivel multizni úgyérzem :)
délután általában ráérek, 1 taggal nő a magyar közösség hamarosan:D -
Immigrants #73475 Csá meek fel(már ha felenged) 5-5:30 ig leszek van vki -
Köszönöm az infót,felnézek hátha sikerül bejutnom és talizni vkivel -
link14 #73473 Bízok benne de ilyen szerver mellet már semmi se biztos. -
Én még nem temetném azokat a krúzokat! -
A Friends nekem nem működik vagy 3 hónapja, lehet hogy betelt a listám, úgyhogy szerintem mindenkit kitörlök majd aztán újra felveszlek titeket hogy lássalak is a térképen mert ennek így semmi értelme. A klubtagokra (ez jelenleg csak egy havert jelent aki aktív) viszont simán tudok szűrni a térképen. -
link14 #73470 Semmi baj mert hogy engem is ledobott és igazán nincs mit remélem sikerül még találkoznunk mert káosz a szerver -
Bocs, de megint ledobott. Úgyhogy lejöttem, azért kösz a gurulást! -
link14 #73468 Én is fent vagyok de senkit nem látok. Igy hát beálltam egy Ai mögé és követem kényelmes tempóba az A8 Audival. valahol össze kellene futni mit szóltok a Cadillachez kb. 5 perc és oda érek én is ha csak nem futok bele egy balesetbe -
én is gurultam,1 magyarral találkoztam,aztán többi csak külföldi(: -
Én fent vagyok lassan 1 órája a serveren. De még senkivel nem találkoztam és a térkép sem mutat senkit :/ -
link14 #73465 Nem mindenki én is vagyok még 
kellene már egy jót játszani de szinte már senkivel nem találkozok a régi bandából.
Pedig hiányoznak a legendás Ragas és Ferkés krúzok azok voltak a legjobbak de sajna egyszer minden jó véget ér
-
Nem.:D -
ja már porosodok a sarokban
-
Hát szerintem te egy régi bútordarab vagy már itt!
(és aki még aktív is)
-
HUN BECSEHELY #73461 Reggelt?Talán éjszakás voltál? -
Nem tudom mennyire számítok réginek, de lassan egy éve én is itt vagyok:D -
Jó Reggelt. -
raga #73458 De nem ám! :) -
menj kicsit gyorsabban... 30-40 km/h+ -
itt -
hogy lehet megtalálni azt a helyet ahol át lehet jutni arra a szigetre???? -
Azért nem mindenki...
-
Csabimomo #73453 üdv. jol lecserélődött a banda
-
Gyorsan kell nekimenni -
Megtaláltam a jelet ami átvisz secret islandre de nem teleportár.Keresztül mentem rajta bele is álltam de semmi.Átlátszó e betű és kész,lehet h még nincs feloldva??? -
Ford szalonnákl várok egy kicsit -
Benn vagyok de térképen egy ember sincs. -
McTeS #73448 Nah lassan indulunk pixxelel egy kis krúzolásra...ha valaki csatlakozna a ford szalonnál leszünk 21:00ig! -
Én most megprobáltam úgy,hogy csak 1 felhasználom van a többit kitöröltem
De nem jó:S
Csak éjszaka. -
Nálam megjavult és minden okés volt. Nyomattunk is egy kis krúzt.