107666
-
Legkönyebb a bringa lámpás módszer.Veszel 3led-et,3led-es bringa lámpa és (réz)kábel.Utána elég bekábelezni őket és kész is.(Sapkára feltenni könnyebb,ott csak ragasztani kell) -
Jaaaah. Értem.
Te milyen ledből csináltad meg? Fogtál valami bicikli lámpát, és letörted a többi led-et hogy csak egy legyen?:D -
A TDU-ban nem lehet közelíteni, távolítani! Csak jobbra, balra, fel, le... az előre, hátra nem megy...
De talán majd a 2-ben...
Ezért elég egy led is...
-
Igen, tudom de azt mondják hogy egy leddel, nem lehet közelíteni, távolítani a fejem, meg dőlögélni. De kipróbálom azért :) Hétfőn v kedden meg leírom az eredményt :P -
Ha működik a kamera, meg a progi is, akkor fogsz egy távirányítót, és kb. 1 méterre a webcam-tól, lenyomva tartod az egyik gombot! Ha mozog a koponya a progiban, akkor jó lesz a játékban is! Nem árt, ha a progiban kiválasztod az 1 ledes verziót! Akkor csak egy ledre keres rá, illetve a szobában csutka sötétet csinálsz, akkor nem zavar be semmi sem! -

Amúgy már progit meg a DV kamot sikerült beállítanom, már csak a led-ek hiányoznak a fejhallgatóra, de ezt még majd megoldom, hétfőn elmegyek a villamossági boltba, úgy is itt van 50 méterre tőlem. Meg valami 3.9 OHM-os ellenálást kell beszereznem vagy mi, ennek még utána olvasok hogy hogy is kéne megcsinálni.
Amúgy te hogy csináltad meg? Bicikli lámpa azt szétszedted és abból, vagy letörted a maradék led-et és maradt 1?:D Vagy csináltál te is ilyen három led-eset?:)
Köszi a segítséget :) -
zoltan1232 #73682 köszi -
Itt találsz 2 linket! -
zoltan1232 #73680 és honnan lehet kocsikat leszedni? -
Jééé, tényleg törölve lett a hsz-om...
Kedves Házigazda!
Szóval, a TrackIr technológia támogatva van a játékon belül! A beállítások menüpontban, a kormány beállításainál kell egy pipát betenni, mely a jobb felső sarokban található! Ennek segítségével + ha megvan a megfelelő eszközöd, akkor belsőnézetben a fej mozgása szimulálható! Magyarán körbe tudsz nézni az autóban, ki tudsz nézni a sarkokon, etc. Két lehetőséged van:
Vagy veszel magadnak egy TrackIr-t, vagy készítesz otthon egy FreeTrack eszközt! Ehhez nyújtottam segítséget Somdavnak!
Tényleg off volt, mert nem személyeskedtem, nem warezoltam, hanem a játék által támogatott dologról beszéltem! Ja, ez kb. olyan, mint a kormány... nélküle is lehet játszani, de vele sokkal élvezetesebb... [remélem érthető az iróniám...]

-
Z-modeler..asszem! -
szargame #73677 hi all! Mi az a progi amivel tudtok pls kereket vagy autót vagy bármit változtatni tdu-ban?? :D már kérdeztem csak nem láttam választ :D
-
Jól beszéltél! Teljesen igazad van.
-
Ja,azért nem szeretnek,mert mertem szólni,hogy balfaszul vezet!!!...(el is mondtam,hogy milyen körülmények között)
...amúgy nem igen érdekel,hogy itt ki szeret,ki nem.......
Ma hajnalban egyébként 3 órakor felkeltem,hogy reggelre meglegyen az a bűvös HC mod.....hát nem tudom,....a kormányzás egy kicsit élethűbb,meg érezni,hogy van súlya az autónak....de a fékezés,és a gravitáció,na az valami siralmas...nekem nagyon nem tetszik,csak akkor fogok HC modban menni,ha olyan krúz lesz,amin kötelező.....
Aztán aki nem bír,az nem szól hozzám,szigeten kikerül,én is békén hagylak!
-
BalanceArt #73674 Nekem például semmi bajom vele.
Mindenkinek, aki esetleg még a térképen keres: ledobott, nem is megyek most már vissza. Jó játékot! -
zoltan1232 #73673 hogy lehet a tdu-ba kocsit berakni? -
látom sokan szeressüüüük beliszt:DxD 

-
Hát én nem is tudom mit is szólhatnék a témához.Talán annyit hogy van nekem egy azaz egy Porsche 911 GT2-m.Az 620 LE-re lett gyúrva így keveseb mint 2.7 alatt van 100-on kettesből indulva továbbá 373km garantált csúcssebesség.Szinte már hihetetlen adatok és néha én is csak mosolygok de nem hülyeség a TDU nem baromságból ilyen erős.
Mindig is HC-ben vezettem páran ezt nem tudták elfogadni így megszakadt a barátság és a közös krúz holott volt közös hobbynk is.
Én mindig ahoz tartom magam hogy minnél inkább reálisabb legyen.Nem izgat hogyha kirepülök majd idővel megtanulom hogy azt a kanyart ésszel kell bevennem. Aki vezetett Porschét azt tudja hogya kocsi farnehéz és kanyarokba ha gázt adunk tolja az orrát, ergo még egy lapáttal rátesz a nehéz kanyarvételre nagy sebességnél.
Játszottam kb 2 napot az NFS Undercoverrel G25-el.Utána visszaűltem a GT2-be és sírtam a végére.Nathannel találkoztam és sokszor égett az arcom hogy kis szaros kanyarba kicsúsztam.
Én azt mondom hogy inkább reálisabb legyen valami mint árkádos mert van jelentősége. Az ember baromi könnyen elbizza magát sőt meg is jegyzi hogy hajjaj ezt 120-al is bevettem és a tapadás 99%-os volt.Életbe a tapadás fele annyira csökken pláne ha sima gumi van nem sport ráadásul ott minimum 1 és fél tonnát irányít az ember nem pedig 400kg-os műanyag autócskát.
Én próbálom megérteni azokat akik maradnak a sima módnál és el is fogadom a nézeteiket főleg ha nincs hozzá megfelelő eszközük se.Kormány nélkül én is maradtam volna a sima módnál de volt egy vágyam amiért küzdöttem és meg lett az eredménye.
Zárásképp annyit mondanék hogy vezessen mindenki úgy ahogy szeret azzal amivel szeret csak legyenek egymásra tekintettel az emberek.
-
Minek kellett törölni ferke hozzászólását??? Csak nekem segített egy olyan dologba amit a játékhoz akarok használni !!!!! Gratulálok házigazda.... -
Hm, azt írják hogy mini DV kamerához kell split cam is, megvan, ok , de képet nem mutat ilyenkor se USB-n se Firewire-n. Firewire-n meg kicsi az fps számom sajnos. Szóval ha valaki tud segíteni az írjon ide vagy privátot, köszi, mert nem tudom hogy kéne beállítani
-
Mégse,nem enged fel ez a szar.
-
Felnézek -
BalanceArt #73666 Van egy fél órám. Feljön valaki? -
Köszönöm szépen !!! Remélem sikerül összehozni valahogy, majd a fejleményeket leírom! :) -
Szabi1991 #73663 off: (Test Drive) V-Rally 2 Soundtrack nincs meg vkinek ? :-) -
ez nem az ETS topik baromarc, itt ne flamelj... -
Helioszkft #73660 Köszönöm rendes vagy! -
BalanceArt #73659 Felenged nagy nehezen, de a térkép állandóan elmegy. Most viszont van térképem, de egyetlen "barátom" sincs fent.
-
Nálatok van most szeró? -
Nem,nem a te "készülékedben" van a hiba! -
Szabi1991 #73656 minden alapon, bár most épp haldoklik a kormányom :-/ -
akkor nem az én készülékemben van a hiba?
Valakinek van itt Logitech Formula Force EX kormánya, hogy van beállítva a Controls/Optionsba?
Képet pls! -
senkinél nincs szerver!....gamespy azt ígéri kijavítják....nem csak nálad rossz,mindenkinél,nyugi! :) -
te csak ne mondd meg nekem,hogy én mit csináljak,és hova menjek,tudtommal nem kötöttem beléd!
Azt és akkor játszok amikor akarok,neked ahhoz semmi közöd nincs!
....."mehetsz szépen vissza kamionozni".....most is szoktam ETS-ezni,na és??
ha én akarok,akkor Supermariozok......
NA PEACE!
-
Help!
Most vettem a játékot, létrehoztam online profilt, de állandóan ezt írja ki.
Mi lehet a probléma? segítsetek pls!
-
Szabi1991 #73651 ám csak tartom magam az aláírásomhoz, egyenesen menni 400-al uncsi, még néha fát fogni is izgibb :p
ha engem látsz menni TDU-ba akkor vagy betartom a kreszt vagy így megyek.. qva kormány 2 év után úgytűnik feladta.. :-/ -
Muszáj itt sírni?Ha valami nem tetszik,akkor szépen mehetsz vissza kamionozni. -
Szabi1991 #73649 értem én a célzást
-
igen,fék nélkül megyek,NYÍL egyenes autópályán,ahol a 7 éves unokaöcsém HC modban simán ment Koenigseggel....pedig TDU-zott eddig életében kb. 30 percet!
na peace!
majd talán Enzo-val megyek 200-al autópályán nem???...ugyanmár.... -
Nekünk Seat Ibiza FR-ünk van!
de ez játék,és állítom neked,hogy HC modban is jobban vezetnék!
....azért ne haragudj,mennek kb. 100-al és 3 méterenként belém jönnek,fától fáig mennek,ha meg szól neki az ember,hogy menjenek egy kicsit jobban, NYÍL EGYENES ÚTON,akkor meg nekik áll feljebb!