107666
-
:D Nekem is tetszik :) Csak fasza lesz ha krúz közben elfelejtünk megállni aztán lerohadok az út szélén az üres tankú lamboval. Vagy épp emiatt bukok el egy versenyt:D -
Tökre tetszik ez a tankolásos izébizé :D Tök nagy lesz, járunk majd hibrid-el :P :D -
Akkor mond meg te hogy hogykell beállítani :DD -
Én láttam már. És tudtam hogy benne lesz, már ebben a részben is ott vannak a benyakutak :)
Szerintem is animáció lesz. Miért mit kéne? Nyomni egy gombot hogy tankoljon?:D -
ultrapulse #74105 ...és én kapom akkor a lecseszést, de nembaj, már megbocsájtottam 
-
Ezt még csak most vettem észre! 

(Tudom, hogy lesz tankolás, csak azt nem tudtam, hogy fogják megoldani! Szerintem csak egy átvezető animáció lesz, mint az autómosás is! Mit gondoltok?) -
Hát akkor valaki segíthetne.... :S -
Általában ki lehet kapcsolni az automata rükvercet... már a midtón mednessz is tudta... -
Auto reverset külön ki lehet kapcsolni szvsz. -
Ez is mustbuy lesz :) -
Végre egy tisztán látó ember:D "G-Mercit a népnek!"
-
utolsó képen a slalom a reptéren van és végre ASZFALT a reptér:) lesznek ott gyorsulások asszem;) -
Lesz ma gurulás srácok???? -
ultrapulse #74096 Igen, ezért említettem a jogi hercehurcákat...Mondjuk ha a Porschékat megoldották RUF-ként, akkor BMW is mehetne mondjuk Hamann vagy AC Schnitzerként a játékba. -
BMW nem lesz,az csakis az NFS licensze. -
Tetkót meg piercinget az avataromnak!
(Állítólag az is lesz!)
Egyébként egy Monaco is lehet olyan változatos, mint Hawaii... Sőt egy kitalált helyszín is lehetne! De, ha maradunk O'ahun, úgy is jó!
BMW tuti nem lesz... EA-s liszensz! -
ultrapulse #74093 Pedig elég impozáns listákat lehetne összeállítani. Ha már Diablo, meg vannak az 1ben koncepicóautók, akkor lehetne mondjuk Lambo Cala is benne, Alfa Schigera. Akkor ugye ottvannak a ráncfelvarrt Lambók, az LP560, és 640 ami mehetne lazán a Murciélago és Gallardo MELLÉ, és nem HELYETT, néhány BMW, pl. Z4, M3, M5, M6 :D Klasszikusokból is mehetne néhány európai cucc pluszban, pl. Alfa Spider, Triumphok...Továbbá a másik végletből ott vannak a normál személygépkocsik, több Nissan, behozni a Hondát, Toyotát, Mitsubishi és egyéb japán márkákat (mivel hawaii lakosságának 16%-a japán, szerintem lenne hely nekik)
Terepjárokból Toyota, Land Rover, Lexus, Range Rover, Hummer, Chevrolet, GMC, Mitsubishi, Suzuki, stb.stb. szal azért elég keményen lehetne taglalni a listát, csakhát ugye nem minden fér bele jogi hercehurcák és idő miatt... -
-
gabesz012 #74091 Na ne má', nem kell nekem driving aid, de ABS legyen a Lambómban. :)) És mellesleg 20-30-at írtam, nem 10-20-at; mondjuk 10 suv+ 20 exotic -> nem is nagyon tudok 20-at sem összeszedni, ami számomra hiányzik az 1-ből... Pl. F50, Diablo (igaz ez boxon van), BMW-k,(új) Camaro, de itt ki is fogytam az ötletekből. :D -
Humoros ^^
-.-" -
ultrapulse #74089 Nyugalom van, mély levegő, lassan kifúj
nem kell idegeskedni...
#74088: hát én is...
Na szerintem mentem kockulni, már vagy 2-3 hete nem voltam Oahu-n :) -
én tökre örülnék ha ez lenne a legnagyobb problémám 
-
Ahj bazdmeg, ha egyszer zavar, akkor hadd zavarjon már, ne szólj már bele mindenbe... -
ultrapulse #74086 ...és ez az automata tolatás a legnagyobb probléma ? :D van egy életed 
#74083: nyalifali
-
igaz, de én eddig csak szimulátor játékban találkoztam ilyennel, ez meg erősen arcade stilus. de azért jó lenne valóban. am húzd be a kéziféket :D -
Szabi1991 #74084 TDU2 topik -
jogos... xD -
Valaki de okos istenem -.-
Ha automata kocsiba megálsz, megnyomod a féket, az szerinted elkezd tolatni??? Gondolkozz már !!!!
-
ultrapulse #74081 Átállítod automatára...-.- -
kvmark #74080 Srácok Szervezek egy krúzt !!! 17:25 kor a további helyen : Ford kereskedésnél .
Elemnnénk a repcsitérre !!!
És persze drift is lenne mértéktelenűl.
HC mod nem kötelező de ajánlott feltéve ha szeretnél szép ízesett driftelni egy kanyarban.
A nevem a játékban : HSC.M4rK remélem leszünk 4 nél többen várok mindenkit aki tud jönni. -
Jah meg hogy működjenek a műszerek, az automata autók tényleg automaták legyenek, és ne az hogy megnyomom a féket és elindul hátra... -
Én leginkább a működő autó mósónak és annak hogy végre tankolni is kell az autót örülök a legjobban. -
Nem mindegy hogy ő miről álmodozik? Hülyeségeket ne mondjunk már... -
Bmw-t szerintem nevárj. -
a legjobbb az egészben hogy aztmondják 1es meberek hogy benne lesz a fav kocsimmmmm(L)ATARI.:D
x5ös bmw a favom meg az x6is de egxyesek szerint csak x5 lesz benne,mondjuk a mostani tduba is van moddingolva de nemtul jo.... csak béta tudtommal:'( -
ultrapulse #74074 Mer az Alpok aztán rohadtul változatos helyszín...Oahu vízválasztóhegysége kb. ugyanezt prezentálja, szal hülyeségekről ne álmodozzunk már plz...
gabesz012: bekapcsolod a driving aid-et, és van ABS :D 10-20 új verda meg elég gyatra lenne egy második résztől nem gondolod ? Minimum ugyanennyit mint ami az 1ben van...Ha már a Forzába beletuszkoltak 300 autót, szerintem elég reális lenne az a 150-180 jármű a TDU-ba -
Ott a lényeg. TDU2 1.5. Ebből a 1,5 az igaz nem a 2... -
Meg kell bele egy forma1es vas :D -
gabesz012 #74071 A tdu-central fórumból: "It is planned to have at least one new location besides Hawaii." Mivel u.az a grafikus moci van alatta, ezért szerintem ez alap, hogy a régi sziget is legyen benne. :) Kéz a biliben: a concept art-ok alapján a Jurassic Park-ra ugrik be, amit úgyszint Hawaii-n forgattak, csak egy másik szigeten; szóval lenne a régi O' ahu, ez a kicsi lakatlan sziget, meg lemodelleznék a legnagyobb Hawaii-i szigetet és komppal lehetne közlekedni a szigetek között (vagy simán oda-spawn-olsz, a másik szigetre), mégpedig úgy, ahogy pl. a paint is van, kis ikon a kikötőben, rámész, enter, rövid átvezető, és a másik sziget kikötöjében vagy a következő képen. Mindenesetre szerintem nem olyan hülye a kiadó, hogy Tdu 2 címen egy "kiegészítőt" adnak ki... Azért remélem kapunk legalább 20-30 új verdát (G Merci-t a népnek), meg alapból legyenek benne a pack-os autók. Bárhogy is lesz, szerintem ha a Tdu 1-et tuningolgatják tovább, abból olyan nagyon rossz dolog nem sülhet ki (de az új helyszínt én is szigorúan elvárom), a fizikán szvsz max annyit kéne csiszolni, hogy HC-ben ne legyenek ekkora repülések+ normális, élethűbb fékút-fékhatás, a modern kocsikon meg igenis legyen ABS. Szeretettel várom. :) (Bocs a hosszért.) -
Alpok kellene. :(