107666
-
peachman #75856 Nincs vele komoly baj. És tesztelni tökéletes a játék gépen. Dolgozni azért már rizikósabb. :) Na mind1 keresek valami furmányos másolót :) -
win7? hát te sem vagy egyszerű 
még nagyon béta, szal én inkább hanyagolom míg nem lesz egy értelmes verzió
-
ez így van ha HC a krúz akkor HC, de aki nem hc-zik azzal szemben nem kellene a legtöbb esetben kb ellenségesen viselkedni :) közelebb van a valósághoz persze, de azért még elég távol. Ami még fura a HC-ban a gravitásión kívül, az az pl mikor megcsúszol, és keresztben csúszik az autó pár 100 métert :D hát az lol. aztán majd egyszer megáll, ha mákod van nyomhatod a resetet, de nem mindig.
#75849 - ha ez komkrétan rám vonatkozott (De mivel te is csak padlón szeretsz menni...) akkor nagy tévedésben vagy, mert én vagyok az egyik, aki hajlandó lassítani és megvárni a nálam sokkal lassabb tagot is :)
am meg örülök hogy ennyire felkapott volt a P!NK krúz
nem gondoltam volna, hogy ennyien jöttek volna. vasárnapra tervezek valamit, majd megosztom veletek :)
-
peachman #75853 Igen, köszönöm, ezt tudom, csak elfelejtettem írni, hogy win7-et használok os ott poweriso-t. Az pedig securom hibára panaszkodik ennél a megoldásnál. -
Szeva, nem fontos hozzá a lemez --> link -
peachman #75851 Üdv! Kis technikai segítségre lenne szükségem. Az eredeti lemezről sikerült valakinek már biztonsági másolatot készíteni? Csak mert kezd nehezen olvasható lenni és kéne róla másolat. -
Ehez nekem is lenne egy kis hozzáfűzni valóm. Azért kötelező a HC, és azért vesszük komolyan, pont azért mert ez egy játék. És normálisan szeretnénk játszani. Elég idegesítő amikor 6-an 7-en HC-sek vagyunk és be jön 1-2 nonHC-s mert kissebb a fékútvonaluk. Nekünk előbb kell fékezni és ebből van a lökdösődés, Meg a folyamatos írkálás hogy SORRY. Tény és valaó hogy Közelebb van a HC a valósághoz mint a nonHC, mert legalább nem veszem be a kanyarokat 300-al, megnem állok meg 400-ról 3 + 4 másodperc alatt. Csak ennyit akartam. De remélem nincs harag.
-
Atari kitalálhatta volna, hogy a HC-sok például külön szerveren legyenek és akkor nincs ez a feszültség egymás között.. Mondjuk nekem aztán semmi bajom senkivel, legyen akármilyen módban.. de egy tempósabb menetnél valóban nem fair, hogy a non hc-s 200-al félkézzel cigizve is beveszi a kanyart, a hc-s meg 100-al is sodródik kifelé ha nem fékez bele halványan.. fékútra ugyanez vonatkozik. De mivel te is csak padlón szeretsz menni, bosszantó várni a hátsókra.. megértem! :) Kresszes krúzzal is csak annyi baj van, hogy ha már 7-8an vagyunk, kezelhetetlen a tömeg.. az eleje már elindul a lámpánál mondjuk jobbra, a vége mire odaérne, hogy oké kanyarodjunk.. az eleje már 5-700 méterre van! Aztán várhatnak ők is :D Tapasztalataim szerint, legjobb ketten-hárman róni az utakat. akik hasonló tempót élveznek (és hasonló stílusban) mint te és akkor töknyugi van.. Azt is szeretem, mikor az elsö mondja, hogy mivan nem megy a gép? :) Veletek ellentétben szoktam hibázni.. nem keveset.. de legalább én élvezem! :D -
-
Na be lehet fejezni a morgolódást. Addig is itt egy patch-elt plakát. Kis változás, technikai problémák.
Nem akarom névszerint mondani hogy ki miatt lett 20:00. OK Lybra?! :D -
nekem nincs bajom a HC-val, leginkább a driftelések miatt használom, nem másért. semmivel sem jobb mint a normál mód. absz semmi köze nincs a valósághoz, ez egy árkád stílusú játék, nem szimulátor. próbálkoztak valami szimulátor feelinget belevinni, de nevetséges az egész. tényleg azon kívül hogy jókat lehet vele csúszni, nem látom értelmét a HC-nak. Többek közöt azt sem értem hogy miért veszi pár játékos halál komolyan ezt. Ez csak egy játék. Mert ha nem HC-val jössz, akkor húú meg haaaa, meg lenézzük a nonHC-t. Mert? Mert pl bill-vel nagyon nehéz kordában tartani az autókat? Főleg a htásó kerekes verdákat. PL enzo. elindulásnál kb fél percig vinnyog, pörög a kerék. irányíthatatlan. Ha annyira szimulátorozni akar pár user, játszon LFS-t... -
ÁMEN 

-
átfogalmazom.. aki komolyan veszi a TDU-t, meg úgy általában az autózást, az nem megy HC nélkül, mert semmi értelme. Lehet fikázni a HC-t (leginkább csak a gravitáció miatt), de még mindig közelebb áll a valósághoz mint a normal mode, mert az nevetséges.... -
Köszönöm az elismerő szavakat, de nélküle is maximális volt a hangulat, jól éreztem magam!
Lybra,JohnnyVTI,Holecsko,Fitti,ADJ902
-
na azért na... 
-
hát HC nélkül nem sok értelme van a TDU-nak....
-
Hali! Lehet jövök én is, te is Sörligás vagy ha jól tudom ;-) Szóval utána én is jönnék. Ha HC nem kötelező az jó, mert még nem vagyok olyan szinten bár már nem sok van hozzá, lehet addig elérem... -
-
-
-
A mai állatkodás is jó lsikerült köszi mindenkinek, főleg Moodovinnak amiért szolgáltatta a zenét microfonon keresztül Gitárral.
-
USAMEN POWER #75835 jó képek grt :) -
-
hang mp3 192kbit
video xvid -
nemyo,csíkos lett a video,3és fél giga:DD tippek? mibe konvertáljam? Sony Vegas Pro 8 -
amikor írtad mgé egyhelyben álltunk, én meg épp telefonáltam, szal maradhattál volna... 
am sem szágundoztunk.
-
thx a pink krúzt
most mentem a videot,HD
viszont nem vagdostam effekteltem!! úgy vagy ahogy van
remélem nem gáz:D
-
Kressz krúz +pink krúz köszi srácok ! -
tmisi #75828 A PINK krúz, legalábbis az egyik. :D
-
Valaki nem jön egy qvalassu gurulásra? :D 22ig az CADILLAC szalonnál leszek :) -
Köszi a krúzt mindenkinek! Később teszek fotókat, sajnos most hirtelen kell távoznom :(( -
carloelsa #75825 A kresszes Krúz képei (nagyon jol sikerült)
-
Szabi1991 #75824 -
csoli31 #75823 Mehetsz a helyemre (ha sikerül) mert én kiléptem! Mert hiába írtam nekik hogy én csak egy G-katos kocsival vagyok (pláne a felvétel miatti 25fps mellet is nehéz vezetni), és hogy lehetőleg ne száguldozzanak, mindhiába volt.
Nem is érdekelte őket, ezek szerint.
-
Betelt a layer? Senkire nem tudok ráugrani :( -
Fenn vagy már pixxel me layerbe nem látunk??? -
Retkes layer nem akar beengedni -
na én már beöltöztem P!NK kruzra 

-
USAMEN POWER #75818 oksa Jelenleg ujrarakom a játékot mert én látok a térképen mindenkit, és engem is lát mindenki, de csak térképen. játékban már nem. Art Money val próbálunk rájönni a probléma okára, sikertelenül. Remélem h a játék ujratelepítése meghozza a gyümölcsét :D -
BalanceArt #75817 Látom, mindenkit felajzott a pink krúz! Az biztos, hogy ez eddig a legdrágább krúz, amin (remélem!) részt veszek.