107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Szabi1991

• BalanceArt
    Belisz, ucnlm! Az hogy én felvettelek titeket, nem jelenti, hogy nálatok is automatikusan megjelenek. Sajna, nektek is be kell jelölni engem. Ezzel már én is szívtam egy sort. Majd legközelebb. Abra rám talált és mentünk egy jót.
  • USAMEN POWER
    akinek van myvipje az csatlakozzon a Test Drive Unlimited klubbhoz... habár a hosszabbítással gondok lesznek de müködni fog egy ideig sztem
  • RS
    FIGYELEM! A kabrió krúzzal változás lesz! Új időpont: 17:20 ! A többi változatlan.
  • RS
    Youtube linket beírod a www.keepvid.com-ra, letöltöd majd átkonvertálod mp3-ba :)
  • ucnlm
    Hát biz torrent. Belisz amúgy én a cabrió krúzon már nem leszek, addig összefuthatnánk valahol. A McLaren szalon előtt leszek egy darabig, ha gondolod gyere... meg aki akar :) Fél órára kb.
  • belisz
    Én sem látlak titeket!
    pedig te is,meg Balance is tuti,hogy fentvagytok a friendslistemen! :S
    Na mind1,majd 17:00-kor tali a cabrio krúzon!

És volna egy kérdésem/kérésem:
    ti honnan szoktatok zenét letölteni?
    csuuzly.com megszűnt,mp3kereso megszűnt...google-ba beírtam,de csak ilyen gagyi oldalakat dobált!
  • ucnlm
    BalanceArt hol vagytok? Nem látlak titeket a térképen (úgy tűnik nem is kerültetek friendlist-be :( )
  • RS

Kabriós krúz!
    Időpont: Ma (2009. 03. 22.) 17:00 óra (17:10-ig várok)
    Helyszín: Cadillac szalon előtt
    Megjelenés: Csak kabrió kocsikkal
    Feltételek: Ha lehet ne nagyon előzzétek meg azt aki legelől megy. HC nem kötelező.
    Útvonal: Majd amerre az út visz :D

• rototti
    Végignéztem a tdu-centralt, de sehol sem találom ezt a yokohamás gumit. Tudna vki adni egy linket? Köszi!
  • wandrew26
    Régen én is sokat vt-ztem, de vhogy elmaradozott :D de jó móka, és anno a tuning&stereo újságban még pályázat is volt nyereményekkel :)
  • coolcar
    Sziasztok!

Az én kérdésemre senki nem tudja a válszt?: feltettem a TDU-t és nincs hangja.
  • carloelsa
    köszzi ezt tök jó :)
  • holecsko10

• Johnny 19

• kazai21
    Hali!
    45-kor aki akar jönni 1-2 körre az jöjön az Alfa Szalonhoz:D
    egy 1-2 órás krúzra gondoltam:D
    HC nem kell.
  • wandrew26
    Dozoo, ezen az oldalon találsz jótanácsokat :) itt ni!
  • belisz
    Fentleszek.
    Igen,OsakaBandit! xDD
  • BalanceArt
    Három óra körül felmegyek. Ha még fent leszel, megpróbálok rád találni a térképen. OsakaBandit, vagy micsoda?
  • belisz
    MEGVAN!!!!
    De eddig nem értem,hogy miértnem működött!
    Anyját...hú de felidegesített,pedig ugyanígy csináltam!!
    na,most pedig arra fogok rájönni,hogy miért működik!?:D
    nem jön valaki szigetre? :P

Köszi mindenkinek a segítséget!
  • Toyo
    Radio mappában csinálj még egy Myradio mappát és abba pakolj be.. csak mp3-at játszik le nálam, wma-t és társait nem! Majd játékon belül a rádiónál vmelyik num-mal kell lépkedni és kiválasztani a user adót :)
  • belisz
    Most mégegyszer megpróbálom,ha nem megy,akkor estig pihentetem a gépet,és mérgemben elmegyek egy 30-40 kilométert tekerni(bringával)...úgyis olyan szép idő van! :)
  • USAMEN POWER
    Amúgy ez a Rádios dolog legyen a legkevesebb gondod :D én nem tudok online játékosokhoz csatlakozni sehogyse :S
  • belisz
    De ez a poén..ugyanígy csináltam,és nem műkszik!
  • ucnlm
    C:\Documents and Settings\Neved\Dokumentumok\Test Drive Unlimited\savegame\neved2mapáán belül csinálsz egy újat 'Radio' néven. Ebben újabb mappát csinálsz olyan néven amit szeretnékl, ez lesz a "rádióállomásod" neve. És ezen belülre pakolod a számokat. A Radion belül több mappát is csinálhatsz, összesen max 4-et.
    A játékban mikor megy a rádió az R gomb megnyomása után a num6-tal váltasz állomást és a num66-tal (kétszer a 6-os) váltasz számot állomáson belül. Ennyi, ha így csinálod egyszerűen működnie kell! Ez egyszerű, mint egy marék lepke :)
  • USAMEN POWER
    Dokumentumok ---> Test Drive Unlimited ---> savegame ---> Profilneved ---> Csinálsz egy Radio mappát ---> Azon belül még egy mappát akármilyen névvel, és elhelyezed benne az Mp3 aidat. Ennyi.
  • coolcar
    ja ok
  • belisz
    De az úgy van megcsinálva vazze!
    Új autó,vagy valami mod,de te azt nem tod mozgatni!..ha jól tudom!
  • belisz
    Srácok,valaki segítsen nekem,mert már agyvérzést kapok!
    A leírt módszerekkel megpróbáltam csinálni rádiót,hogy a saját zenéim menjenek,de az Istenért sem működik!
    Már próbáltam mp3-ban berakni,ogg-ben,de sehogy nem műxik!
    Ha esetleg valaki leírná,aki használ saját rádiót,az leírhatná nekem részletesen,hogy ő hogyan csinálta!
    Előre is köszönöm!
  • coolcar
    De a lejjebbi képeknél ki van nyitva
  • belisz
    Sehogy,az úgy van megcsinálva,te azt nem tudod mozgatni!
  • coolcar
    Ja és mégvalami a Lamborghiniknek hogy lehet a spoilereit kinyitni?
  • coolcar
    Sziasztok!

Ismét feltettem a TDU-t de amikor elindítom a játékot egyszerűen nincs hangja semminek!
    Ha tudjátok mi a baj írjatok mihmarabb.
  • ucnlm
    Arról nem beszélve, hogy majd 3 óra játék után az ujjaim is készültek leválni a kezemről :D
  • SeanJRRussel
    Télleg nagyon jó volt csak hát a végére már majdnem többet mentünk út mellett mint az úton.
  • carloelsa
    Kösz nem kell (Kedves vagy)
  • ucnlm
    Tegnap esti képek. Sokat játszottam, Sean a tanúm, hogy a végére már kissé elfáradtam (gyk. minden szirsz@rnak nekimentem :D), de amúgy nagyon jó volt! Nem mellesleg az út: várostól északi kilátó a part mentén (és közben eltévedve), majd a sziget belsején át reptér, majd keringőzés erre-arra, majd vissza a part mentén a sziget északi oldalára. Nem sokkal 300 alatt tippelem a tegnapi távomat (250 biztos volt) :)

• Gibor
    Ferrarira olyan felnit rakni? :O:O:O:O:O Megöljelek?
  • bevizzoli125
    Itt még valamiért világos volt a kép:S

Itt is még:S

A tali végére megjavult:D

Madár:D

Pár kép a délelőtti taliról. Köszi mindenkinek.
  • orszagtom
    skacok az egy levél szerintem, néha fúj a szél ilyeneket, csak rossz helyről jön rá a fény és nehéz felismerni