107666
-
Oké gyere:D
Nem jössz fel 45-re re bemelegíteni?:D.xDD
Ha gondolok gyere az aLfa Romeo szalonhoz:D
de csak 45-re:P:P -
Szerintem akkor inkább erre megyek..ott leszek főnök! ;-) -
Ezt se felejtsétek el:D -
Neked szántam Mooneykám! :D
Csak gondoltam te is jössz,és akkor majd nyomhatjuk együtt! :) -
Ezt nekem szánta, Oszi bátyám?
-
5 percel utána megoldottam ahogy írtam is :) de azért thx -
Én majd talán elnézek rá,bár az időpont az nekem is elég gáz...majd meglátom! -
BalanceArt #76180 Én mennék, de elég necces az időpont. Fél négy és fél öt között viszont szerintem fent leszek. -
Áááá. Bocs Bali most olvastam vissza hogy VT-imet. :D. Így már értem. -
link14 #76178 Meg kell nyitni a BNk editort vagy amit éppen használsz a common car.bnk-ba ki kell cserélned azt a 2 fájlt amit ir. De ha meg mondod melyik kell megcsinálom neked és fel rakom úgy! -
Te Bali hol látsz VTI-t? :S -
carloelsa #76176 Ilyen rosszul sikerült,hogy már töröltétek is azt a kezdő képet? 

Meg nem is volt kész teljesen, mert még lett volna oldalsó uj ajtó is de inkább nem folytatom
-
Nem rossz ez, csak nehéz megvalósítani, hogy élvezetes is maradjon. Nem tudhatod ki fog cheatelni vagy "no traffic" módban menni.. van rá példa! :) Ez a táv meg elég nagy, hogy a lemaradók egyszerüen feladják, ráunjannak..sztem! :) -
Ezzel az a gond, hogy hc-ben is elég nagy különbségek vannak... Driving aid: sport és az off között. Amíg a sporttal simán elindulsz egy enzoval, addig offal nem biztos, mert elszáll a segge. Persze tudom, hogy ez nem életre halálra meccs... csak gondoltam szólok, hogy a hc sem mindig egységes ;)
link14: Köszi szépen a linket!
-
Immigrants #76173 jólvan na tökmindegy ha jöttök jöttök ha nem nem most ezt már nem törlöm(bár tudom akármit szervezek ti nem is jöttök) -
Ja, majd a non-HC-sek sakkoznak abban a félórában, amíg a HC-sek beérnek, nem? Csinálj egy versenyt, ahogy előttem is írták. Utána meg találkoztok máshol, ha gurulni akartok, ennyi. -
miért idegesitöekkk?xD te állitasz be mindent szinte hogy füröl legulurásé stb........:D látom még soha nem csinálá multi versenytxD -
Immigrants #76170 Az ellenörzőpontok kicsit idegesítőek meg amugyis utána gurulhatunk nem szakad szét az egész layer -
jo lett Johny de sztem a vt-idet ne itt mutogasdd mert ez nagyon off.... sry nem kötözködésképp mondtam. -
de bocsi csak 1 kérdés... ha ennyire versenyezni akartok akk mért nem csinálsz egy jelszavas versenyt,mondjuk egy szigetkörös multi versenyt jelszoval???? 
-
Immigrants #76167 Jön valaki? -
Így ahogy mondod Pixxel. :D 
-
Íme az én alkotásom.
-
Hali!
Szokásos hétfői program
Találka helye, ideje
Szokásos szabályok -
Immigrants #76163 Na térkép mégegyszer: -
Immigrants #76162 Sziasztok!A szombati verseny emlékére:
2009.III.23.(azaz ma) 5:30-kor nagyszabású versenykrúz.Lényege:Mindenki a legdélibb házhoz jön fél 6-ra gps-én beálítja hogy az Mclaren szalon a cél(Elvileg mindenkinek ugyan az lesz az útvonal).A verseny 5:40 kor kezdődik visszaszámolok és amint eltünik az 1 rajt.Szabály:
-Nincs vita
-Ne lökj ki senkit de ha megtörtént nem kell sorry-zni meg stb
-Ne vágd le!!!
Az nyer aki előbb ér mclaren szalonhoz
Kocsi:amilyet akarsz Jah és külön Hc külön non Hc és még összetett mindenki a sajtátját eredményét jegyzi verseny eredményétől függetlenül minden H-s elöbb végez mint a non Hc-s összetettben(Hc-sek gyertek lécci lécci lécci(Én abba leszek))
Térkép: [IMG]http://kep.ivpicture.hu/69148.jpg[[/IMG] -
-
nekem ez a krumpliszálíltó már nem jön be. 5-6gen vti az a tuti. főleg az 5gen szép szolít mugen toldatokkal, hmmmm :) kis type-r szárny... meg a 6gen coupe vti, na attól lemegyek hídba 
-
Gyönyörű type R-t így el csúfítani, ajjjaj.
-
Szabi1991 #76158 van vírtuális tuning topik ;-) -
neee ezt az iányt kövesd plz :) csak fecsérled az időd. rondább mint volt. a honda alapból szép nem kell street tunyingot csinálni belőle 

-
thx a gurulást 

-
-
USAMEN POWER #76154 oksa köszi.. utánanézek :) -
greenwar #76153 76142-esben leítam másféleprces ferrari challenge belvárosban 75k-t keresel vele, másfél perc, gyorsan összejön vele a pénz még egy mclaren f1 GTRre is -
USAMEN POWER #76149 Na van valakinek Cadillac xlr-vje 100e alatt ? egy saturn sky-t is adok érte ingyen XD -
mind1 majd máskor jössz:D -
havernak kell nem tom,de ne offoljunk -
coolcar #76143 én rákattintottam, amugy az mi? -
greenwar #76142 lol?:D csináld meg a belvárosi ferrari-s time challenge-t másfél perc alatt meg kell csinálni akármelyik ferrari-val, és 75k
ezzel a challenge-el 20 perc alatt össze lehet hozni egy milliót, szóval a pénz ne legyen már akadály...