107666
-
Megfingattam Beliszt murcielagoval!!!!! 

Éljenek az olasz matchboxok!!!!!!!!!!!!
-
A stadion : a Ford Island bejáratánál van!
(remélem azt keresitek!) -
Ok,majd próbálkozom! :) -
A versenypályától éra keresd, a víztől jobbra, egyébként tele a layer szal elindulunk, próbálj ránkugrani. -
Gyertek gyertek:D
Keressetek meg mindkát a mapon:D
kb a reptér után val jóval:D
Piros fedett rész:D
-
:DDDD
Keressük együtt! :P -
Én is azt keresemXDXD -
Hol a francban van a stadion?? :D -
USAMEN POWER #76219 dikk a Saturn Sky mien keresett autó XD fölraktam online vételre 3 at 18 e ért és vitték mint a cukrot XD -
xD
Oké megyünk a Stadinhoz:D -
Unalmas vagyok?? Akkor én nem is megyek! 

-
Gyertek a stadionhoz :) -
Hali!
Aki akar az fél 8 és háromnegyed között az jöjjön az Alfa Romeo Szalonhoz:D
Mert rotottival már 5 óta fent vagyunk de már csak ketten is így unalmas szoval gyertek sokan megyünk 1-2 kört a szigeten:D
Aki jön az írjon vissza!! -
Kb fél 9-ig érek ma rá sajnos. Ezek szerint most nem tralálkozunk? :(
Mentem fel amúgy aki akar jöjjön. Stadion parkoló Ford Island mellett. -
Rohadtul ráértem: 
(GPS térkép TDU felirat)
-
Mié mindenki 7 kor akar krúzolni???
8 körül senki nem csinál semit???? -
Hali Gyertek az éaszakri reptérhez:D -
A lejjebb említett összejövetellel kapcsolatban. 19.00-kor megyek fel, 10-15 percet várok, de addig nem leszek a gép előtt. Szünet módban persze megtaláltok. Stadion parkoló, aki akar jöjjön. :) -
jaszkari:D -
am jó uton haladsz a megvilágosogáshoz, mert én is ascari kz1-el kezdtem a játékot 

-
jah szarra ne is költs. vegyél inkább faint dinnyés merdzsót 

-
Mármint Danyika figyelmébe, én tudom hogy kell bemenni :) -
Ajánlom figyelmedbe:
Egy tutorial! -
Add tovább a tudást ifjú padawan :D -
Gondolom tudod,hogy hol?!
Ha nem akkor Alfa Romeo szalon 15-ig várunk:D
Am én most indulok fel:D -
Rendben megyek! 
Köszi -
Hali!
Gyere a krúzomra egészkor és megmutatom:D -
Cs lenne egy kérdésem
!
Megtudná valki mondani hogy lehet a repterekre bejutni???

Előre is kössz !
-
Bocsi megint én:D
Egészre jöhet akor akar és 15-ig várunk:D
Mert azt hittem nem lessz elég időm:D -
Immigrants #76198 Az ám a legnagyobb gond hogy el kell mennem most máshova de majd legközelebb megtatrjuk -
Nem kellett volna ilyen könnyen feladni! Tuti, hogy lett volna jópár ember, mégha itt nem is írt. Egyébként nekem jobban tetszenek azok a krúzok, amik spontán jönnek össze. -
Immigrants #76196 Helló látom nem jó senkinek az időpont meg nem nagy a lelkesedés ezért a versenyt LEFÚJOM ja persze nekem is dolgom akadt mégeszszer tehát #76162 LEFÚJVA -
Martin!
Nekem nagyon tetszik az ötlet, csak az időpont - a mai nap - nem jó! Egyébként szombaton tényleg jó volt a verseny! Bár én inkább kisebb távban gondolkodnék, meg a korlátozások is lehetnének nagyobbak! (Csak HC, egyforma autó, tuning, da:off, stb.) Az ötlet nagyon tetszik! -
Bocsi!
Aki jön az én krúzomra az 17:15-re menjen az alfa szalonhoz.
-

-
Hú, ne haragudj, valószínüleg már az elején félrenéztem, és így jegyeztem meg. Elnézést, többet nem fordul elő :(
Belisz: jó az az Ascari! Nekem is van és nagyon szeretem. Bár nem jobban, mint a Murcit :D -
Hát igen,lambo uralom volt! :S
Az Ascari az enyém,csak azért sem veszek lambot!!(pixxel :D) -
Én Rototti vagyok :) 1ébként nem baj, szinte minden multis gémnél elírják... :P -
Ezt meg eddig elfelejtettem: a tegnapi krúzok képei:
Első képen Atikah-val a reptéren, a többin Belisz, Meszicrx, Ratotti és én:
-
Kora estére - ami lehet, hogy csúszni fog -, tervezek egy "kisebb" utat. Majd időpontot később írok, mert nem tudom mikorra leszek kész a dolgaimmal; aki tud/szeretne nyugodtan tartson velem!
Tervezett útvonal: a stadion parkolójában tal, utána autópályán fel északra, balra át a hegyi úton, majd a partmenti pályán fel az északi kilátóig. Ott pihenő, cigi, WC kinek mi, majd tovább, az északi reptér mellett padlógáz, az út végén pedig fel az északi partmenti útra. Tervezett végállomás a hosszú öböl (a híddal) partján, de antifáradtság, kedv esetén mehetünk tovább is.
Én Ferrari F430-cal megyek, de mindenki azzal jön, amivel jólesik megvárom, nem száguldozok. Ja, és előre is bocsesz, ezt a kocsit nem annyira tudom (még) vezetni, szóval légy velem toleráns :)
Ez nem hivatalos krúz bejelentés!!!! Nem kresszes, nem kell sávban maradni, szépen előzni, nem kell HC stb, csak menjük, dumáljunk, érezzük jól magunkat. (Mondjuk ha nem repülsz ki minden kanyarban, az jót tesz a "dinamikus csapatszellemnek") :)