107666
-
joseszacsmo #76267 http://maffiozo.hu/rablas.php?rablo=joseszacsmo
opő -
Innen töröld ki, aztán jól figyelj, hogy packos autót ne vegyél.. legegyszerübb ha bizonytalan vagy benne, hogy packos-e, vidd el a szalonból test drive-ra.. ha ledob közben a szerverről még mindig könnyebb visszajönni, mint szenvedni az eladásával! -
jah és ha nem enged be akkor kezd újra a játékot nekem is volt ilyen a pack miatt... 
-
töröld ki az addon.txt-t. csak ne vegyél packos autót!! nekem is volt eredeti game-n nem eredeti pack. aztán pár hétre rá megvettem
-
streightholo #76263 Mert nem tok vele fellépni úgy kaptam a CD-t de nem sikerül fellépnem netre azt írja hogy Check network status... akármit csinálok... -
streightholo #76262 Hali eredeti gémre felrakták a nem eredeti carpackot akkor baszhatom az eredeti gémet ügye ?
Mármint hiába rakom ujra a játékot bannolják a serialt... ? -
Oké..
Akkor ez mindenkinek szól.
18:00-kor a Stadion elött tali.
HC nem kötelező.
Most nem szigetköröket megyünk ha nem Belül a szigeten szóval úgy értem fent a hegyekbe megyünk.
max:18:15-ig várunk
Gyertek jó sokan!!:D -
Rendben,állokelébe...bocs.de.itt.a.suliban.nem.műxik.a.space...XDDDD
Ja.és.a.tali.6.körül.legyen.hogy.több.időm.legyen.Beliszt.idegesíteni.!!!!!
-
USAMEN POWER #76259 Jó képek... ma megpróbálok én is csatlakozni valami nagyobb krúzhoz, remélhetöleg nem fog szórakozni velem a game, se a szerver... amúgy a tegnapi kocsikázás is jó lett volna ha tudjuk folytatni :S -
Király volt a krúz fiúk!!! Örülök, hogy meghoztátok a kedvem! THX!
-
Na este még összejött egy jó kis csapatás!! 
Kösz fiúk!
-
Köszi a talit.
Bocsi Grab de mire oda értél elfogyott a szalag a fényképező gépből.
-
-
ha szeetnél ilyen pólót belisz szólj ám 

-
Na újra jó a tápom majd holnap délután mehetnénk valami krúz. Persze kötelező HC és Kresz betartás. :) -

-
első próbálkozás
második
harmadik
csak sikerült!!
bolti eladó a picsa remélem megismeritek(pix)
-
thx johnny!
-
Köszi -
Beállításoknál azon belül meg az Aláírás. -
-
Alulra hogy írhatom ki a TDU nick-et stb, ? -
Rototti meg holnap ha jön,akkor pfúúú.....keresek egy olyan hosszú egyenest,hogy...csak na! xD
-
Itt indult el magától a kocsim..xDD
-
Lőttem énis pár képet, köszi fiuk a "futamot" sajna sűrűn nőttek ki a fák.. XD
-
Jólvan akkor:D
Majd holnap megbeszéljük.
Meg még tuningolok a kocsimom mert nem úgy pörög ahogy akarom:D -
Pfúú,csak szigetkört ne csináljunk,mert azzal már tele van a .......!
menjünk inkább valahol a sziget belsejében. -
coolcar #76240 Hangszóróm van 2.1-es a gépen Vista van ami kb fél éve lett feltéve. -
Holnap sztem megint ugyan ott talizzunk.
Csak akkor egyfolytába délen menjünk a toronyig és ott megint pihi és go tovább:D -
néha...cheeeee xD
Amikor én már satuztam,pedig olyan nem sűrűn volt,akkor te még rég nyomtad neki...xD -
ÉN is mentem ment állat.xD
Csak néha neki mentem vminek:D -
Ilyet nekem is szokott, de hogy a fél szigeten átlöksz... ejnye
-
Amúgy meg srácok nagyon köszi a mait! Nem gondoltam, hogy ennyien leszünk :) Kris-nek külön örültem, mert őt másik fórumról sikerült krúzra csábítani, ahol eléggé kihalt ez a téma... Mellesleg kezdő létére jól tartotta az iramot. Belisz, Rototti ti meg állatok vagytok! 

Namajd legközelebb én is hozom a Murcit, aztán lesz nemulass! Aztán hozok egy Ascarit is, hogy mindenki örüljön :P
Két kép, ma nem voltam nagyon aktív fotós :)
-
Hát csak elküldtem banánt szedni:D
Am holnap kb mikor:?:D -
Figyu, ezt kb egymilliószor leírtad már, de annyit segíthetnél, hogy megosztasz velünk pár apróságot, úgymint:
milyen géped van (proci, alaplap, ram, vga), ezen belül is milyen hangkártya, min szól a cucc (füles, hifi, hangaszóró, ezen belül is milyen pl 2.0, 2.1, 5.1 stb) mikor raktál utoljára windowst, a többi játéknak, win-nek van-e hangja, zene szól-e a winampból stbstbstb. Így ez a kérdés kb olyan, mintha a kocsiszervízt hívnád telefonon, hogy nem megy az autó... Infót kérünk, ennyit segíthetsz és akkor talán mi is fogunk tudni ;) -
..aminek ucnlm látta kárát...xDDD -
Képzeld,egész éjjel ezen töprengtem,hogy miértnincs a hülyegyereknek hang,de a betyár mindenit,csak nem jöttem rá! :D
-
Igen nagyon jó volt:D
Csak magától elindult a kocsim..xD -
elmész te a.....szélárnyékban könnyű volt!!
:P
nekem csak 1 képem van!
ROTOTTI UTÁLLAK!!

xDDDD
...amúgy kösz srácok,nagyon penge volt,holnap megismételhetnénk! -
coolcar #76228 Sziasztok!
Még mindíg nincs ötletek hogy miért nincs hangja a TDU-mnak.