107666
-
k4rL #76307 lol :D -
coolcar #76306 Szisztok!
Még mindíg nem tudjátok mér nincs hang?XD -
Oké aki akar az induljon fel:D -
bótba -
Belisz még nem menj fel:D
Majd 55-kor indulj fel:D -
Felnit autóvásárlás közben tudsz választani, nem gyári felnit és gumit már csak moddolással tudsz beszerezni! -
Ott vagyok a stadionnál,ne szójjábeee! xD -
bigbigle #76300 hol tudok a kocsimra felnit,gumit venni? -
Belisz most már sikerül megtalálni a stadiont, vagy találkozzunk a versenypályánál és vezesselek oda?????
-
Jahh és akiknek kötelező rész venni a krúzon:
-Unclm.
-Rototti.
-Belisz
-zsee96.
-RS.
=Vagy is remélem,hogy eljönnek:D -
Drágaságom új yokohamás papucsokkal
Köszi még egyszer Artmooney és link14!
Off-road-on is remekeltek... :)
-
El ne felejtsétek:D -
óóó bazmeg 
-
Gibor #76294 
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!- Mi nagyobb egy smacinál?
- Egy smedve. -
link14 #76292 Szia
itt tudod meg venni! -
Szabi1991 #76291
-
bocs, de ez...
A férfi felkel reggel, kimegy a nappaliba, hallja, hogy valaki mondja:
- abc, abc, abc. Hát kimegy az elõszobába, ott még hangosabban mondják:
- abc,abc,abc. Bemegy a fürdõszobába, ott már a kiabálás szélén hallatszik: abc, abc, abc! Ezután benéz a konyhába.
Ott már ordítanak: ABC, ABC, ABC!
Jobban körülnéz, látja, hogy betûz a nap...

-
Gibor #76289 Véééééégre!! Megtudtam venni a MegaPack et.... asszem Countach meg az F40et már izzítom is :D -
pc-n biztos meg lehet venni, de asszem az packos autó, és valamelyik classic car szalonban van. fejből nem vágom... -
Hali
Jól olvastam a játékban van Lamborghini Countach, az lenne a kérdésem, hogy XBox 360-on és PC-n is meg tudom a játékban venni? Ha igen valaki mutatna egy térképet, hogy hol? Előre is köszi -
örülök hogy neked ilyen komoly gondjaid vannak csak
-
streightholo #76285 őőő test drive oltam egy mercit ... nem tom pontosan melyiket és a km óra és a fordulatszám mérő mutatója bumper nézetben megvolt cserélve -
streightholo #76284 Köszike :) -
Kösznöm:D -
Kép
streightholo, F betü aztán a num számokkal navigálsz, majd kitapasztalod. Ha vki rád lockol akkor num4-el tudod elfogadni.. ha vki véletlen megnyomja az entert vagy csak simán versenyre hív de nem akarsz, akkor backspace-el elutasítod. Ennyi a lényeg :D -
Valaki ábrázolná a térképen az a szervízt ahol a SALEEN autót lehet tuningolni?!
Előre is köszönöm:D -
streightholo #76280 Alap dolgokat hogy a multiban hogy tudok lockolni meg hasonlók.... -
Link, bár nem tudom mit szeretnél tudni :) -
streightholo #76278 Illetve a FAQ nem elérhető.... esetleg máshol FAQ ? -
aham semmit ok...leglaább is nem látom h mutatna valamit 

-
bocs, csak érdekel hogy mit tud ez a makró 
-
streightholo #76275 Hát most újra tettem teljesen szüzen és felengedett :D Király :) Köcc a helpet -
Hátha újrateszed a játékot carpack nélkül akkor nem! De ha kód nélkül(!) felteszed a carpack-et, akkor fogod látni őket, de ha veszel, azt a hiba üzenetet fogod kapni amit eddig is. Understood? Ha meg lesz kódod hozzá, csak be kell majd írni azt sanyi.. -
streightholo #76273 Ok úgyis megveszem a packot hamarosan :) ha megy online... mert eddig még egyszer se sikerült fellépnem :D -
ok szólok majd 
-
packos autót akkro vegyél, ha megvetted már a packot, mert folyamatosan le og dobálni a szerver, és idővel banol a game -
Téged is csak agyon kéne verni!
Pixxie, nem megy a bolt? Szóljál ha lesz vmi akció, veszek pár pólót!
-
streightholo #76269 És ha teljesen szüzen rakom újra a gémet és új profilt hozok létre akkor aggódnom kell azon hogy packos autót veszek vagy sem ? -
na az iylenektől kapok agyvérzést. am meg tiltja a szabályzat minden ilyen játékban hogy fórumokon így használd a linkedet...ha bunkó vagyok "feljelentelek" de nem mert am is sazr napom van szal jah... mind1