107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • adamfesto
    Ja, és Székesfehérvár de nem messze tőlünk Dunaújvárosban van egy srácnak pár verdája, többek között:
    Pagani Zonda, Lambo Gallardo, Ferrari Enzo stb
  • Toyo
    Salem Alejkum, szép.. tiszta! :)
  • adamfesto
    Szal ez a Saleem:

[IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG]
  • Moodovin
    Kép jgs001 fórumtárs társaságával , no meg egy nagyon nem bírt magával "gyerekkel" (dimre: SLR)

• coolcar
    amugy nem tudom mi történt de most van hangja a gamenak
  • coolcar
    A regisztrációnál miért írja ki hogy: The password you entered is invalid
  • USAMEN POWER
    Van egy olyan opció hogy Rendszerleíró, ott minden ki van pipálva alapban, hibák keresése, utána meg hibák javítása, majd összes hiba javítására kell kattintani.

A Tisztítót is érdemes benyomni...

Ott van egy olyan rész hogy Haladó... Régi Prefetch adatok
    ISS Naplófileok
    Javítás eltvolítók
    Egyéb File vagy mappa

Ezeket érdemes a még Haladónál kipipálni, Rendszer, Windows Intéző stb stb... ezeknél meg legyen minden kipipálva.
  • Moodovin
    Tessék!

#76736 : Nem rossz az általad ajánlott oldal, (régen ezt használtam) de itt bizonyos idő után törlik a képet mivel nem a saját fórumukba használtad a képfeltöltést.
  • coolcar
    Szép estét Kolegák!

Letötltöttem a cleanert csak azt hogy kell használni mármint hogy mit pipáljak ki hogy elfelejtse a cuccosokat.
  • kazai21
    Erre megyek:)
  • USAMEN POWER
    Rakd föl itt a képgalériádba a képeket...
  • Falkon
    Letudod!
  • Szabi1991
    huh, hol lakik ? :D

(város, csak hogy tudjam van-e esélyem utcán látni.. :)
  • Falkon
    Tessék én ezt használom
  • adamfesto
    "Keressél egy képfeltöltő oldalt, azt kép beszúrása."
    Köszi :)
    De ha egyszer azt írja h nem hajlandó a képfeltöltés.hu-ról a képeimet betenni....
    Van egy ismerősömnek egy kb. 650 pacis Saleem-e (igazi), arról akartam felrakni a képeket nektek. :(

A packot le tudom tölteni vásárlás nélkül is?
  • DJKonya
    Köszi a segítségeteket.
  • USAMEN POWER
    Itt mindig kivannak hírdetve a nagyobb találkozók, és csak annyi a dolgod hogy a megbeszélt találkahelyre kell menned, és ott csatlakozol a többiekhez.
    Onlineban meg csak úgy tudsz játszani, hogy csinálsz egy online profilt, ha ez megvan akkor onnantól onlineban játszol.
  • Szabi1991
    amikor csinálsz egy profilt, be kell pipálni hogy online profil legyen és meg kell adni az ímélcímed :)

találkozókra meg ha megcsinálsz 3-4 versenyt, már jöhetsz is, de jobban jársz ha játszol egy darabig egyedül (Online), megcsinálod a versenyeket, lesz egy kis pénzed, sok autód és persze megtanulsz a játékban vezetni :)
  • DJKonya
    Sziasztok!
    Ma hozta meg a futár a játékot és mit mondjak nagyon jó egy játék!! nagyon tetszik.
    Szeretnék én is menni ilyen találkozókra, ezt hogy tehetem? jelentkeznem kell valahol vagy valami?
    Ja és még az lenne a kérdésem hogy hogy tudok online lenni a játékban?
  • Hoffi
    moindjuk 20:00-kor Ducati szalonnál?
  • Hoffi
    és benne vagyok
  • Hoffi
    Hello
    Mindenkit szívesen látok :D
  • 0blueman

van kedve valakinek egy szigetkörhöz?
    hardcore nélkül, és közepes tempóban, mert még vissza kell szoknom:D
  • Hoffi
  • gilbert93
    Hello!

Ismét lesz SG No.1 club krúz!!!

• carloelsa
    ajjh
  • [HUN]FaTaL
    "Kressz" krúzt senki mert nincs olyan hogy kressz. KRESZ van ami a Közlekedési Rendszabályoknak a rövidítése :D
  • CopyKing92
    néha törli a windows alap értelmezett karakterjeit is ez a CC Cleaner :D
  • carloelsa
    Valakinek nincs kedve Kressz Krúzt szerveznie, ahol a HC kötelező és normálisan megyünk?
  • USAMEN POWER
    Kössz a felvilágosítást :)
    Amúgy én szerveznék szívesen mindennapra délutáni krúzokat, ahol nem kell HC, és kresz betartása, csak állandóan csatlakozási problémákkal kűszködök, legalábbis én nehezen tudok csatlakozni másokhoz, mások meg hozzám.
  • ucnlm
    CCleaner tökéletes a felszínes törléshez, programok eltávolításában maradt feleslegekhez stb, de ha egy picit jobban ért hozzá az embert (gyk lát a szemétől, használja a fejét és nem csinál hülyeséget), akkor jv16 Power Tools! :)
    ON: terveződik ma valami egyéb, ahol nem lesz kresz és kötelező HC? Vagy majd spontán összeverődünk? :)
  • kazai21
    Én 10 perc múlva indulok fel:)
    Akkor a Dodge Szalonnál:D
  • carloelsa
    hehe :)
  • USAMEN POWER
    A Registry törléshez tudom ajánlani ezt a programot CCleaner Szerintem ha windows vagy reg bejegyzések takarításáról van szó, ez a program 1-ső osztályú !
  • RS
    Ezt találtam:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Le szeretném törölni az Open BETA-t, de úgy hallottam, vigyázni kell az uninstallal. Miért? Mit kell csinálni?
    Igen vigyázni kell vele. Ha a hagyományos módon - Start -> Programok -> Atari -> Test Drive Unlimited -> TDU Uninstall - törlöd a játékot, akkor a C:\ gyökérből törölheti a hibás uninstall a fájljaid. Inkább ne kockáztass, csak ha nagyon bátor vagy! ;)
    Ezért a következő módon kell a játékot törölni: Manuálisan kijelölöd az Atari mappát és bedobod a lomtárba. Törlöd a Start menüből, a Dokumentumokból is, és minden más helyről a megmaradt TDU mappákat, fájlokat.
    Ha ezzel kész vagy, letöltesz valami Registry pucoló programot - LINK és futtatod. Ha minden igaz, akkor sikeresen eltávolítottad minden összetevőjét a TDU-nak! [Én is letöröltem egyszer (amikor még nem olvastam a szöveget) a Program telepítése/törlésénél és ki is törölt valami szerencsére nem létfenntartó cuccot a Windows-ból. :S]
  • CopyKing92
    már egyszer át küldték pedig innen. de hova van irva a link?
  • RS
    Oda van írva...
  • kazai21
    Jahh Oké...
  • USAMEN POWER
    Nem nem :) Amúgy a Kráter tetején "lakok" szal nincs is messze az Audi bolt :)
  • kazai21
    értem:D
    Akkor nem kell?