107666
-
Ja, és Székesfehérvár de nem messze tőlünk Dunaújvárosban van egy srácnak pár verdája, többek között:
Pagani Zonda, Lambo Gallardo, Ferrari Enzo stb -
Salem Alejkum, szép.. tiszta! :) -
Szal ez a Saleem:
[IMG][/IMG][IMG]
[/IMG][IMG]
[/IMG][IMG]
[/IMG]
-
Kép jgs001 fórumtárs társaságával , no meg egy nagyon nem bírt magával "gyerekkel" (dimre: SLR)
-
coolcar #76745 amugy nem tudom mi történt de most van hangja a gamenak
-
coolcar #76744 A regisztrációnál miért írja ki hogy: The password you entered is invalid -
USAMEN POWER #76743 Van egy olyan opció hogy Rendszerleíró, ott minden ki van pipálva alapban, hibák keresése, utána meg hibák javítása, majd összes hiba javítására kell kattintani.
A Tisztítót is érdemes benyomni...
Ott van egy olyan rész hogy Haladó... Régi Prefetch adatok
ISS Naplófileok
Javítás eltvolítók
Egyéb File vagy mappa
Ezeket érdemes a még Haladónál kipipálni, Rendszer, Windows Intéző stb stb... ezeknél meg legyen minden kipipálva. -
Tessék!
#76736 : Nem rossz az általad ajánlott oldal, (régen ezt használtam) de itt bizonyos idő után törlik a képet mivel nem a saját fórumukba használtad a képfeltöltést. -
coolcar #76741 Szép estét Kolegák!
Letötltöttem a cleanert csak azt hogy kell használni mármint hogy mit pipáljak ki hogy elfelejtse a cuccosokat. -
Erre megyek:) -
USAMEN POWER #76739 Rakd föl itt a képgalériádba a képeket... -
Letudod! -
Szabi1991 #76737 huh, hol lakik ? :D
(város, csak hogy tudjam van-e esélyem utcán látni.. :) -
Tessék én ezt használom -
"Keressél egy képfeltöltő oldalt, azt kép beszúrása."
Köszi :)
De ha egyszer azt írja h nem hajlandó a képfeltöltés.hu-ról a képeimet betenni....
Van egy ismerősömnek egy kb. 650 pacis Saleem-e (igazi), arról akartam felrakni a képeket nektek. :(
A packot le tudom tölteni vásárlás nélkül is? -
Köszi a segítségeteket. -
USAMEN POWER #76733 Itt mindig kivannak hírdetve a nagyobb találkozók, és csak annyi a dolgod hogy a megbeszélt találkahelyre kell menned, és ott csatlakozol a többiekhez.
Onlineban meg csak úgy tudsz játszani, hogy csinálsz egy online profilt, ha ez megvan akkor onnantól onlineban játszol. -
Szabi1991 #76732 amikor csinálsz egy profilt, be kell pipálni hogy online profil legyen és meg kell adni az ímélcímed :)
találkozókra meg ha megcsinálsz 3-4 versenyt, már jöhetsz is, de jobban jársz ha játszol egy darabig egyedül (Online), megcsinálod a versenyeket, lesz egy kis pénzed, sok autód és persze megtanulsz a játékban vezetni :) -
Sziasztok!
Ma hozta meg a futár a játékot és mit mondjak nagyon jó egy játék!! nagyon tetszik.
Szeretnék én is menni ilyen találkozókra, ezt hogy tehetem? jelentkeznem kell valahol vagy valami?
Ja és még az lenne a kérdésem hogy hogy tudok online lenni a játékban? -
moindjuk 20:00-kor Ducati szalonnál? -
és benne vagyok
-
Hello
Mindenkit szívesen látok :D
-

van kedve valakinek egy szigetkörhöz?
hardcore nélkül, és közepes tempóban, mert még vissza kell szoknom:D -
-
gilbert93 #76725 Hello!
Ismét lesz SG No.1 club krúz!!!
-
carloelsa #76724 ajjh
-
"Kressz" krúzt senki mert nincs olyan hogy kressz. KRESZ van ami a Közlekedési Rendszabályoknak a rövidítése :D -
néha törli a windows alap értelmezett karakterjeit is ez a CC Cleaner :D
-
carloelsa #76721 Valakinek nincs kedve Kressz Krúzt szerveznie, ahol a HC kötelező és normálisan megyünk? -
USAMEN POWER #76720 Kössz a felvilágosítást :)
Amúgy én szerveznék szívesen mindennapra délutáni krúzokat, ahol nem kell HC, és kresz betartása, csak állandóan csatlakozási problémákkal kűszködök, legalábbis én nehezen tudok csatlakozni másokhoz, mások meg hozzám. -
CCleaner tökéletes a felszínes törléshez, programok eltávolításában maradt feleslegekhez stb, de ha egy picit jobban ért hozzá az embert (gyk lát a szemétől, használja a fejét és nem csinál hülyeséget), akkor jv16 Power Tools! :)
ON: terveződik ma valami egyéb, ahol nem lesz kresz és kötelező HC? Vagy majd spontán összeverődünk? :) -
Én 10 perc múlva indulok fel:)
Akkor a Dodge Szalonnál:D -
carloelsa #76717 hehe :) -
USAMEN POWER #76716 A Registry törléshez tudom ajánlani ezt a programot CCleaner Szerintem ha windows vagy reg bejegyzések takarításáról van szó, ez a program 1-ső osztályú ! -
Ezt találtam:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Le szeretném törölni az Open BETA-t, de úgy hallottam, vigyázni kell az uninstallal. Miért? Mit kell csinálni?
Igen vigyázni kell vele. Ha a hagyományos módon - Start -> Programok -> Atari -> Test Drive Unlimited -> TDU Uninstall - törlöd a játékot, akkor a C:\ gyökérből törölheti a hibás uninstall a fájljaid. Inkább ne kockáztass, csak ha nagyon bátor vagy! ;)
Ezért a következő módon kell a játékot törölni: Manuálisan kijelölöd az Atari mappát és bedobod a lomtárba. Törlöd a Start menüből, a Dokumentumokból is, és minden más helyről a megmaradt TDU mappákat, fájlokat.
Ha ezzel kész vagy, letöltesz valami Registry pucoló programot - LINK és futtatod. Ha minden igaz, akkor sikeresen eltávolítottad minden összetevőjét a TDU-nak! [Én is letöröltem egyszer (amikor még nem olvastam a szöveget) a Program telepítése/törlésénél és ki is törölt valami szerencsére nem létfenntartó cuccot a Windows-ból. :S] -
már egyszer át küldték pedig innen. de hova van irva a link? -
Oda van írva... -
Jahh Oké... -
USAMEN POWER #76711 Nem nem :) Amúgy a Kráter tetején "lakok" szal nincs is messze az Audi bolt :) -
értem:D
Akkor nem kell?