107666
-
MSZATESZ #77029 Szervusztok!!!
Ma 18 órakkor Pagani Zonda kresz krúz!
Szabályok: balról előzés,
sávban maradás,
stop táblánál megállni/lassítani
légy előzékeny a többiekkel,
ha tudod, hogy laggolsz akkor ne akarj elöl menni hanem maradj hátul!
HC nem kötelező
Sebesség:230-250 között
Kocsi:Pagani Zonda(ki hitte volna;)
A találka helye: Lexus szalon
Én ott leszek olyan 10 perccel hamarabb
Nickem:MSZATESZ -
Hali!
Akinek van kedve az jöjjön az Ohau Racewayra 5re:)
HC kötelező.
Dodge Viper autó is kötelező. -
nyaflaty #77027 Üdv all!
Valami ügyes autómodkészítő nem tervez véletlenül opel calibra modot? -
olvasd el a FAQ-t
(addon.txt) -
Pici help pls!
Megvan a pack, mit csináljak vele h lássam a plussz autókat?
Köszi -
-
Sziasztok.
Régebben találtam a játékhoz egy csomagot, amit akkor kellett használni, ha nem elég az FPS-ed a játékban. Nincs meg valakinek ez, vagy nem tudja, hogy honnan érhetném el? Köszönöm. -
k4rL #77022
-
pummis laptop rol gamel :P -
ez hasznos.:D -
MSZATESZ #77019 holnap lenne kedve valakinek egy kis zonda krúzhoz?
-
MSZATESZ #77018 ja amúgy meg ha eredeti a játékod(feltételezem az) akkor ot teljesen tisztán érthetően le van írva a használati útmutatóban
-
Kopik a térd 
-
MSZATESZ #77016 Figy végtelenül egyszerű a dolog!
Nekem kb másfél percet vett igénybe a másolási idővel együtt!
a lényeg, be kell menne a savegame mappába, ott ott van a neved abba is be kell menni...
Ott van pár mappa(ezek n érdekeljenek) csinálsz egy új mappát a neve"Radio".
Nagyon fontos, hogy nagybetúvel kezdődjön, ne legyenek ékezetek.
Ezek után abban a mappában lehetőséged nyílik négy új mappa létrehozására amiknek a nevei a rádioállomásnevek legyenek. ezek után abba a mabbába tedd bele az mp3-akat, aműgy én m3u-t másoltam be és azokat is tökéletesen lejátsza minden hiba nélül.
nekem így néz ki?: Dokumentumok/Test Drive Unlimited/segame/MSZATESZ/Radio/Rock'n'rll/a zenék -
USAMEN POWER #77015 basszameg nem tudok tdu-zni mert a hugomnál kell a dvd-nek a kábele
-
Akylleus #77014 en mennek, hol vagytok? -
Emberek gyertek már a tali helyre:)
ott vagyunk 3-an.. -
És mikkor belépek a játékba rádio váltásnál megjelenik? Mert nekem nem akkar :( ? -
Nah én 10 perc múlva indulok fel:) -
képeket mééég -
Akk ezzel meek:)
De elött még teszteltem BalanceArt-tal:)
-
BalanceArt #77008 Én is sokat szerencsétlenkedtem ezzel, de meg lehet csinálni. Lényeg, hogy "a Radio mappát Neked kell létrehoznod, a TDU mentés könyvtárában. Ha a játék telepítési mappájában lévő Radio könyvtárat babrálod, akkor nem is fogja látni a zenéidet.
Tehát:
- XP: C:\Documents and Settings\Felhasználó\Dokumentumok\Test Drive Unlimited\savegame\Profilnév
- Vista: C:\Users\Felhasználó\Dokumentumok\Test Drive Unlimited\savegame\Profilnév
Ide létrehozod a Radio mappát, majd azon belülre egy, vagy több tetszőlegeset (a könyvtár neve lesz a rádió neve a játékban), melyekbe belepakolhatod az mp3-aidat (csak azt, mást nem ismer)." Nekem is úgy magyarázta el egy türelmes ember, (Fel) akit most idéztem.
-
[IMG] [/IMG]
-
[IMG] [/IMG]
-
hát sajna nem lett jó pedig igy csináltam :[IMG]http://kepkezelo.com/images/3tpwxv2cmnaz8rvy716l_thumb.jpg[/IMG][/URL]]test -
Köszönöm szépen :) -
A MyDocuments-ben (vagy Dokumentumokban) a \Test Drive Unlimited\savegame\"gépneved" almappában létre kell hozni egy "Radio" nevű könyvtárat, és azon belül meg egy olyat "amilyen nevet akarsz a rádióadódnak" - ide lökheted be az MP3-akat
Ahhoz hogy motort vehess, fel kell fedezned az összes autókereskedést. -
na meg motoral hogy lehet meni ? -
sziasztok mi lehet a baj ? Berkaom a zenét a Radio papába és a kocsiba nem játsza le :(?help -
Jah akkor vezsek gyorsan ferrarit:)
HC-m van -
Helló!
Nemtudom, nézd meg a térképen! Van az a klubház melletti tó, onnan lefee az első út jobbra!
Amúgy nem kötözködésből, de autó: Ferrari
és HC
-
Jahh és ez a hely az?:) (Csak azért mert már volt olyan,hogy benéztem)..xD
-
Uhh pont most akartam kérdezni,hogy senkise csinál krúzt:)
Nah én erre jövök Saleen-el mek:D -
Hali!
Hétfő van:-)
Találka helye,ideje
Szabályok :-)
Gyertek,gyertek -
Pár napot szerintem várni kell rá. -
A héten végre megjelenik a Test Drive Unlimited Gold. Nem tudjátok véletlenül, hogy aznap lehet-e már kapni mondjuk az 576-ban vagy más áruházakban (Tesco, Cora...) -
RS4 powa :) -
google -> carpack -> letöltöd
felrakod, és az addon.txt-t kitörlöd. ha nem tudod hol van, segít a keresés funkció.
aztán látod a packos autókat, de ne vegyél egyet sem, és ne is próbáld ki azokat. párszor kidob a szerver, aztán majd vissza sem enged :)
-
Írtátok nemrég hogy a nem látható autók megjelenítéséhez le kell tölteni a kiegészítést és serial nélkül fel kell telepíteni. Honnan tudom leszedni?
-
Mert ha nem akkor felülök az igazira :))) Ittajóidööööö