107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • kazai21
    Jaja faja volt:)

• DJKonya
    Atikával gurultunk egy kicsit:

• HUNMemphis
    Lépj be a játékba aztán ha fölenged menj be az options/online részbe és ott az allow online interractionst lödd ki. Lehet hogy így is ki fogja írni hogy lecsatlakoztál DE nyomsz egy entert és mész tovább.Nálam eddig bevált.Legalább addig hagyd így amíg végigküzdöd magad a versenyen utána kapcsold vissza. :)

Lehet elírtam előre is bocs. De a helye ott van az első sorban. :)
  • USAMEN POWER
    De ha versenyt vagy küldetést csinálsz és közben elmegy a net nem offlineba vág be a game ?
  • DJKonya
    Ez a 200km-es verseny? szívás:(
  • USAMEN POWER
    Ezt úgy hívják hogy szopás Nem lennék a helyedben !
  • sure
    Picit se lettem ideges...
  • Tattix
    Minden kedves és kedvetlen TDU rajongónak kellemes húsvétot kívánok!

LYBRA!Naon fasza volt!
  • pxxl
    ADJ, Hole meg jómagam gurultunk pár km-t kora délután...

wft Hole? napfénytetős murcid van?
  • rototti
    ITT keresgélj. Bal alsó sarokban vannak a szalonok, ott le tudod csekkolni melyik nincs meg.
  • USAMEN POWER
  • Pummis
    Hy nem tudja valaki hány autó szalon van?Már találtam egy csomot de még nem engedi a motor használatát
  • kazai21
    Hali!
    Valaki ma csinál HC-s krúzt?:
  • lybrahu
    Remek kis cruise volt, thx ADJ, Tattix, Drane, Csoli !!

• USAMEN POWER
    Habár a játékban azért tény hogy azért vannak eltérések.
    Ha a lenti képet megnézed, pl. a kráter környéke a játékban erdővel van borítva és itt ott vannak házak, az eredeti meg be van építve elég sűrün.
  • USAMEN POWER
    Nekem is van egy olyan program :) Google Earth.
    Amúgy ha beírod Googlen hogy Google Map, az is egy hasonló mint a Google Earth csak nem kell hozzá semmit letölteni, és picit butított, de az is jó.
  • csoli31
    Nekem van egy program ami segítségével bármely országot vagy várost megnézhetek. Például a versenypálya nem létezik (legalábbis ott ahol a játék szerint van). Ott egy légierő bázis van.
  • USAMEN POWER
    A kedvenc helyem, és környéke :D
  • USAMEN POWER
    Amúgy idáig nem nagyon nézegettem eredeti térképeket Hawaii azon szigetéről amiről koppintották a TDU-t.
    Amúgy a TDU-t megcsinálhatták volna Hawaii legnagyobb szigetére is :D Nagyobb hegyek, Működő vulkánok, hatalmas távalatok :) Az is fasza lenne, max egy szigetkör krúz pár órával tovább tart :D
  • Roger6
    Jó reggelt 11-kor?! Az komoly...
  • USAMEN POWER
    Az vágom melyik autópálya, elég sokat megyek azon.
    Amúgy van egy másik autópálya ami a Cadillac szalon fele megy Honoluluból, na azon is vannak szép ugratók.
    De oks, nem tudtam hogy HC ben kisebb a gravitáció.
    Vagy 100x újrakezdtem már a gamet és HC-ig még sose jutottam el :D
  • csoli31
    Jó reggelt mindenkinek!
    Szerinted mért játszok még vele másfél év után is (és még másodjára is újrakezdtem, mert a régi mentésemet nem fogadta el)? Nem lehet hogy azért mert imádok csak úgy kocsikázni másokkal?
    USAMEN POWER: A HC-nek köszönhetően lehet ekkorákat repülni, mert kisebb lesz a gravitáció.Nem találtam a játék térképét, úgy hogy beteszem neked az igazi sziget térképét.
    Ugrató Remélem ezzel tudtam segíteni, annak ellenére hogy ez az igazi térképe a szigetnek!
  • Sharks
    Vannak, akiknek már snassz csak úgy az úton menni...
  • USAMEN POWER
    Azok a repülések módoltak ? Nekem valahogy sose sikerül egy éles emelkedő után akkorát repülnöm :D
  • csoli31
    Fent van a vidi is. T.D.U. 2. az én elképzelésem szerint Nekem nagyon bejönne egy ilyesmi Test Drive Unlimited 2 ! Most már csakugyan jó éjt mindenkinek.
  • csoli31
    Néhány kép a tegnapi-mai cruise-ról.Repülés 1. Repülés 2. Repülés 3. Repülés 4.Repülés 5. Ez én vagyok egyedül =) Az Észak-Nyugati világítótoronynál Lybra nyomi feje XD Köszönöm a gurulást. Szeretek ilyen cruise-okon részt venni ahol bevárjuk egymást! Jó éjt mindenkinek.
  • USAMEN POWER
    Hallod jó lett volna veletek kocsikázni, de elvagyok, bejáratom a mustangot, lightos szigetkőrt tolok
  • adamfesto
    Mai nap...pfffffffffff...
  • DJKonya
    Kattintottam párat.

• drot
    wazz valaki mondja már meg nekem hogy miért vannak mazda rx8 as felnik benne a játékban mert kiváncsiságból átneveztem őket ferrari f430asára és láss csodát a ferrari f430 ason mazda rx8 felni lett:S kár hogy nincs hozzá mazda rx8 as pedig nagyon jó lenne ha lenne :(
  • USAMEN POWER
    na én léptem, am csak a tdu szarakszik, más netes game soha, jó kocsikázást
    én is autózok egymagamban, küldetéseket csinálom, ha meg bead playert a szerver akk meg külföldiekkel krúzolok
  • adamfesto
    próbálom....
  • SeanJRRussel
    Én most megyek fel,a versenypályánál leszek.
  • USAMEN POWER
    Adam festo vel meg még egy magyarral találkoztam, azonkívül vagy 3/4 ed orán át beadta a playereket a szerver, most meg megint baszik beadni a playereket... én várok pár percet probáljatok rámugrani, így jártam
  • USAMEN POWER
    akk ugorj a layerembe.. már adamfesto fel találkoztam csak állandoan kidobálja a szerver
  • DJKonya
    Én is már itt cirkálok egy ideje, DJKonya néven
  • USAMEN POWER
    oksa, még van egy ember a layeremben, szóval rám kell tudnotok csatlakozni
    a káterbe felvezető uton vagyok, nickem NewLife(hun)
  • Misi az ezredes
    Megyek én is
  • DJKonya
    Ne haragudj megyek mindjárt csak meg szivattam magam a G25-el
  • USAMEN POWER
    Ez a pár perc már fél óra...