107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • pxxl
    1x bevittek. asszem akkro kerülsz be, ha nincs nálad annyi pénz, hogy ki tudd fizetni ha elkapnak.

#77409 - online nincsenek rendőrök. ha viszont eléred a 3 csilalgot akkro autómatikusan levonja a pénz. legalább is nekem már nem egyszer volt ilyen :S ezzel úsztak el milliók már :D
  • DJKonya
    Egyébként csak Champion szinten üldöznek a rendőrök? mert ha nekimegyek az autónak elkezd világítani a rendőrcsillag de sose üldöznek.
  • 0blueman
    akkor van ez ha nincs elég pénzed hogy kifizessed a büntetést
  • USAMEN POWER
    Én egy ideje tdu-zok már, de egyszer nem fordult velem elő
  • Atti12
    nem egyszer..
  • USAMEN POWER
    Vkit már bevittek a rendőr őrsre ?

• pxxl
    kell egy eredeti játék, aztán gamespy-on regelsz, tdu-ban csinálsz egy új user, bepipálod hogy gamespy acc vagy mi, azzal a névvel és jelszóval amit regeltél, aztán már megy is. elvileg :D
  • Pummis
    Sziasztok
    Köszönöm a térképet:).Skacok hogyan tudnék és is csatlakozni hogy neten játszak veletek ?
  • pxxl
  • Roger6
    Nekem gyanús ez a pixxxel gyerek... Csaj karakter, pink verdák.... Már figyellek egy ideje!
  • Hoffi
    jó csaj
  • carloelsa
    Heh :) Én is ezt mondhatom el rólatok Hole,Fitti, lybra,Johny , adj ,balance,pixxel, ha nem lennétek vlhogy ki kéne találni titeket :)
    Sajna én nem szoktam éjfélnél tovább maradni Este, mert nappal már kijáccom magam xD
    Hétköznap meg FŐLEG :S
    Cool veletek krúzolni és TS-en duncsizni :DD
  • pxxl
    jájá mókaficek este volt :D remélem ma ese is összejövünk egy gurulásra :D üccsi is van még, szal ha más nem ma este is mókás lesz egyenesben tartani a verdát
  • Gaben17
    Gurultam picit.

• holecsko10
    Hát igen ez az este betegesen király volt fölég a viccek. Nagyon köszönöm ezt a napot is hát öcsém ha nem lenétek a világon akkor ki kéne találni benneteket.

Bocsi pixxel de nem bírom levenni a szememet a karakteredről.
  • Johnny 19
    Na még egy uccsó. Aztán jó éjt emberek: 1/2-re megírt matekdogámat elcserélném ugyanilyen arányú vodka-narancsra!
  • lybrahu
    Köszi srácok [Hole, Johnny, Pixxel, ADJ, Balance...és bocsi ha kihagytam valakit...] az esti autókázást! Roppant vidám este volt!
    Külön köszönet Pixxel-nek a Buborok és a Síró Fák végett! (vazze, még most is ütöm az asztalt a röhögéstől !! )

• lybrahu
    gyagya!! :D
    Látom nem bírod abbahagyni!!
  • Johnny 19
    A nyuszika, a róka és a medve belesnek egy verembe. Pár nap múlva már nagyon éhesek. Megszólala róka és azt mondja:
    - Együk meg azt, aki legkisebb!
    Erre a nyuszika felpattan, és fenyegetően a rókára néz:
    - Ha valaki bántani meri a medvét, annak velem gyűlik meg a baja!

• Johnny 19
    Móricka az óvodában éppen meglátja, amint két kutya közösül. Odarohan az óvonénihez és megkérdezi:
    - Óvonéni az a két kutya mit csinál?
    - Hát tudod Móricka a felül lévő kutyának eltörött a lába, és a másik kutya segít neki elmenni a kórházba.
    - Milyen praktikus, és közben még basznak is!
  • ALYRA
    szia!

köszi müxik :)
  • attis95
    xP akk te jobban nyomod én most gyüjtök egy f1re azon kivö csak 2 házam van (4-6) es 4 autom .Na hajrá
  • Slymaster
    Próbálok, próbálok :)

attis95:
    Én is ma kezdtem, 10 autó 3 motor(mva3, kawa3,duc3) 3 ház (6-6-8) 4. szint. :) és megcsináltam a milliós kört. 1200km-t tettem meg.
  • attis95
    tudom de megadnád privátban az msn-ed hogy segits mer nem megy a csatlakozás
  • wandrew26
    Szia, hát nem fogsz örülni a megoldásnak, mert ha online szeretnéd nyomni, akkor új profilt kell létrehoznod, sé ott kipipálni, h legyen gamespy accontod. Szóval újra kell kezdened az egészet... Kitartás!
  • DJKonya
    Mikor kocsit cseréltem krúzon akkor volt benne 86 km aztán azt hiszem 124km-nél hagytuk abba a krúzt de mondom csak fél 12 fele érnek haza barátnőmék németből kicsit kocsikázok még, 359km-nél hagytam abba.
  • attis95
    csá 1 nap aléatt már a 3. szinten vok tök zsir ez a játék megérte!Már csak azt nemtom h kell netre menni(eredeti a játékom) vki segitewne?
  • USAMEN POWER
    Ha benne vagy az első pár ezerben, akk érezheted magad az elsők közt :D A csalók nem számítanak !
  • somdav95
    Kis AA-t nyomj már rá...
  • gilbert93
    Helo!

Klubb krúz!!!

• Hoffi
    áá faszki má nembírom kivárni míg kihozzák a G25-ömet!
    deha a hétvégére nem lesz meg felakasztom magam!
    Az öngyilkossághoz segítőnek lehet jelentkezni nálam:D

na csácsá
  • [HUN]FaTaL
    Pár hétig/hónapig nem leszek, bekrepált a monitorom :(
  • Slymaster
    Olyan idegesítő ez a sok 1 másdodperces körrekord, így nem ér semmit az egész. Azért az ilyeneket törölhetné a szerver.
  • carloelsa
    Fenn vagyok már, aki később csatlakozik annak mondom ezt: jobbra a lexus salon felé megyünk majd lefele a sziget közepén (nem autópályán... )
    Ha nem tudtok csatlakozni akkor írjatok ide és beszélünk.
  • DJKonya
    Rendben köszi szerintem mergával megyek:)
  • USAMEN POWER
    Pedig a srác kirabolt téged :DD (am az a game sztem egy nagy faszság)
  • carloelsa
    Jöhetsz, de csakis TE, mást nem akarok látni!!! Van 1 feltétele. hátul kell menned. előzni sem előzhetsz, mert a HC nem tud ugy satuzni mint a Non HC :( kanyarodni is nehezebb, ezért élethűűűűűűű :)
  • pxxl
    mennyémáá azért se kattintottam rá
  • DJKonya
    Az a baj nekem még nem elérhető a Hc de szeretnék menni...beférek?
  • carloelsa
    Ismételem amit tegnap irtam mert nincs erőm ujra leírni xD
    Hasonló lesz mint a tegnapi :DDD
    :DDD
    :DDD
    :D :) xD (A tegnapi szerintem jól sikerült, jó volt előzgetni 160 alatt :D )
    Helloooooooo! Lesz kresssz KrúzZZZZZZZ!!!! :D HC legyen mert ugy az igazi.
    19:25-19:30-ig várok az Északi Golfpályánál!!!
    Szabályok:Csakis normális ember jöjjön. Ha lehet olyan vegyen részt aki kormánnyal rendelkezik, mert nem lesznek olyan gyorsabb menetek.
    Nem akARoM LátNI AzT HoGY a gamer átmegy csak ugy a szembesávba. Kressz legyen emberek ok? :)
    ha előzöl akkor kikanyarodsz és megelőzöd az embert. kanyarba ne fékezz!!! Csakis előtte (saját érdekedbe)
    mert ha már ott satuzol kicsúszol xD
    Ha lehet ne gyere fullos verdával, mert fölös (egyesbe meg pörgetni hétezren :S )
    a való élethez közel megyünk
    -130-150 km/h autópálya, országút
    -50-80 város
    -40-80 kanyargos hely

Várok embereket !!!

Komoly, funny és normális legyél, mert nem bírok az olyan emberekkel akik nem tudnak megmaradni a helyükön :S

Köszi: [HUN]Dozoo