107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • MSZATESZ
    Na hy!
    slymaster miért olyan kicsiben játszol?
  • Slymaster
    f*szom nem bírom elolvasni a szöveget
  • USAMEN POWER
    én is ott vagyok
  • carloelsa
    Ne cigizzééééé!!! :P
  • Slymaster
    ha gondolod 10 perc mulva megtalálst az audiszalon elött, ha az megfelel. aztán cirkulálunk egyet, addig cigizek.
  • attis95
    Sikerült most már tok szerveren játszani de nem vágom hogy itt ilyen kevesen játszanak vagy hogy kell beállitani hogy mindnekit lássak aki a szerveren van játszottam háromnegyed orát és 1 emberrel találkoztam az autopályán azis otthagyott mint a szar segitene vki?
  • MSZATESZ
    bocsi skacok kicsit késni fogok de igyekszem...
  • kazai21
    Jólvan majd még megbeszéljük:)
  • attis95
    nemtom mit tegyek régen volt egy letöltött gamem sztem azér nem müködik emr az kavar most mindent uninstallálok meg letörlök kivéve a mentésem aztán ujratelepitem hátha bejön bocs a sok hsz-ér
  • carloelsa
    aha benne, de még nem tom h megyek e vlhova. apum buli lesz :D
  • attis95
    vki vegyen már fel msn.re és mondjon el mindent lépésröl lépésre mer ez igy kurva szar
  • attis95
    de benvan a cd
  • Slymaster
    Ha patcheltél, akkor valószínűleg no-cd-t használsz, márpedig azt a szerver nem fogadja el, ha nem akarod a lemezt használni akkor van egy iso amit elfogad a szerver, de csak ha a kulcs valódi.
  • kazai21
    Akk holnap eeste 6-7 fele egy Nissant tali?:)
    Benne vagy?:D
  • Slymaster
    lehet hogy más sem szereti :D
  • MSZATESZ
    HALIHÓ MINDENKI!!!

Szervezek ma egy kis nissan 350z krúzt!!!
    Nem kressz krúz, de HC LEGYEN MINDENKINEK!!!!
    Annyit kérnék, hogy előttem ne menjen senki amúgy előzni szabad, ja és sávtartás is legyen.
    A sebesség még előzés közben is max 200, olyan helyeken ahol nem megy ott 150 vagy kevesebb, csak egy kényelmes kis kocikázás...
    Reélem sokan jöttök.
    időpont:22:20
    helye:az északi golfpálya
    útvonal: a part mellett a versenypályáig ahol kétszemélyes versenyek amennyiben kedvünk van hozzá:D
    Várok mindenkit!

Ja és még valami: ha nincs kormányod akkor kérlek menj hátul és ne előzgesd a társaid, mert hc-ban nemigen tudunk satuzni!
    Én olyan 22:10 körül ott leszek nick-em:MSZATESZ
  • USAMEN POWER
    Valakinek beleköptem a levesébe Nem szeretem a Caterham-ot, de láttam hogy neten van 1000 $ ért... hát megvettem :D még ha a gépnek adom el, akk is többet ér 1000 $ nál :D ráadásul 3-as szintü tuning van rajta :D
  • attis95
    mi az a mini image? mert nekem is ez a problémám pedig eredeti a játékom van ien gamespy cuccom a patch is levan töltve installáléva van de mindig ezt irja ki4 Nem értem
  • DJKonya
    Sajnos nem tudok menni a krúzra, nem tudok csatlakozni a szerverre.
  • DJKonya
    Én a vöröskével megyek.
  • carloelsa
    Már ott vagyok lehet rám csatlakozni :D
  • kazai21
    Akk én is:)
  • carloelsa
    én az alap Nissan 350 Z -vel megyek :D
  • Slymaster
    Crackelt játék írja ezt ki, ha megvan eredetiben akkor használj mini image-t, ha nincs akkor felejtsd el a multiplayert.
  • HUNMemphis
    Ott leszek ;)
  • kazai21
    Te a Nissanal jössz?:)
  • Pummis
    na a játékba se enged vissza :@
  • Hoffi
    ááá erre nem tudok menni:D pedig de jó lennne!
    a régi kormányom befosott a rohadt gyökerek meg még mindig nem hozták meg a G25-öm
  • DJKonya
    Ma is?:) ott leszek:) De sajnos HC-m még mindig nincs:S
  • carloelsa
    Ismételem amit tegnap irtam mert nincs erőm ujra leírni xD

:D :) xD (A tegnapi szerintem jól sikerült, jó volt előzgetni 160 alatt :D )
    Helloooooooo! Lesz kresssz KrúzZZZZZZZ!!!! :D HC legyen mert ugy az igazi.
    20:00-20:10-ig várok az Északi Golfpályánál!!!
    Szabályok:Csakis normális ember jöjjön. Ha lehet olyan vegyen részt aki kormánnyal rendelkezik, mert nem lesznek olyan gyorsabb menetek.
    Nem akARoM LátNI AzT HoGY a gamer átmegy csak ugy a szembesávba. Kressz legyen emberek ok? :)
    ha előzöl akkor kikanyarodsz és megelőzöd az embert. kanyarba ne fékezz!!! Csakis előtte (saját érdekedbe)
    mert ha már ott satuzol kicsúszol xD
    Ha lehet ne gyere fullos verdával, mert fölös (egyesbe meg pörgetni hétezren :S )
    a való élethez közel megyünk
    -130-150 km/h autópálya, országút
    -50-80 város
    -40-80 kanyargos hely

Várok embereket !!!

Komoly, funny és normális legyél, mert nem bírok az olyan emberekkel akik nem tudnak megmaradni a helyükön :S

Köszi: [HUN]Dozoo
  • Pummis
    Sajnos ugyan az a probléma :( nem lehet hogy valamit a Gamespy-be kell beálitani vagy valami ?
  • USAMEN POWER
    (1.66A Patch) Szedd le, és telepítsd !
  • Pummis
  • Pummis
    Hát sajnos nem sikerül szerverbe mennem mert ezt írja ki.És ha az igenre megyek behoz egy értelmetlen oldalt : http://www.none.com/

Szoval itt a kép : [IMG]http://kepkezelo.com/images/vfer2iu19r5g6ifw8j49.jpg[/IMG][/URL]]Kep
  • USAMEN POWER
    Tessék
    Ha meg a kék karikában nincs benne, akk azon a főúton, vagy a környékén van valahol.
    Amúgy amikor elkapnak, és bejátsza a rendör őrsöt, nem mutatja hogy hol van az a hely, hanem lejár az idő, és visszateleportál a game vmeik házadba. Amikor Honolulu és környékét jártam akk fedeztem fel.
  • kazai21
    Sztem nincs rajta csak ha elkapnak a rendőrök akk bejátsza ezt:)
  • Hoffi
    tudnál térképet mutatni hogy ez a hely hol van??:D

kösz
  • pxxl
    nincs online módban rendőr, max nem volt szerver, és offline voltál online. úgy már nekem is volt.
  • Akylleus
    en mar talalkoztam parszor rendorrel online. amugy hianyolom a veluk valo kozos kruzt.
  • DJKonya
    Aham így már értem:)