107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • pxxl
    1: én igen, eredeti packal tolom

2: 576, tesco, ósön (én ósönben vettem)

3: megapackot csak INNEN tudod online megvenni és letölteni

de használhatsz ideiglenesen warez packot is, cask akkor nem vehetsz oylan autókat, mert ledob a szerver, de legalább nem látod default-nak az autókat :)
  • Hunter of Deer
    ti mindannyian megapackal toljatok?
    mas: ha esetleg tudtok megbizhato ill jo oldalt ahonnan 2kert meglehet a sima verziot rendelni pls irjatok le itt vagy pmbe. en amit talaltam 1 oldalt ott 2k de Miskolcra +1400ft a futar :S
    illetve meg az is erdekelne hogy kulon meglehet e venni olcson a megapackot? :D vagy ha most megveszem a simat es ha esetleg megjelenik majusban a gold akkor meg azt is rendelni :/ nemtom hogy kene csinalni.
  • Johnny 19
    Szombat este 21:00-ra Cruise-t szervezek, mejd lessz plakát, nem írom hogy kötelező mert még baj lessz belőle megint. :D De Lybrának elöre szólok hogy nem lessz DIZSI :D
  • carloelsa
    Odaadod? XD Nagyon szép lehet élőbe...menjunk vele krúzolni!!!!!!!
  • pxxl
    "egy lengyel szakportál szerint ez a folytatás már ott fekszik a munkapadon. Az online magazin szóban forgó cikke „100%-osan megbízható forrásra” hivatkozva meglehetősen sok információt közölt. Eszerint 1500 négyzetkilométernyi terület vár ránk, utcákkal, sztrádákkal (eme aszfaltozott részek össztávja 1600 kilométer), és off-road pályákkal (e sziklás, homokos, sáros terepek pedig további 800 kilométert jelentenek). Mindezt dinamikus időjárás (eső, vihar, köd) és nap/éj változás teszi még változatosabbá. A géppark olyan licencelt csodákat tartalmaz, mint: Ferrari, Bugatti, Pagani, Maserati, McLaren-Saleen, Audi Q7, Lamborghini LM005, Mercedes GL, Range Rover, Hummer, Volkswagen Touareg, de a sportkocsik, terepjárók, 4WD-k, SUV-ok mellett persze buggyk és enduro motorkerékpárok is helyet kapnak a csomagban. Mint az első részben, a folytatásban is természetesen nagy szerepet játszanak majd a különféle online módok."

Lambo LM005? mostméééé?
  • pxxl
    ez a mondat a játék bemutatásánál nagyon komoly:

"Több mint 125 licencelt autó, neves gyártóktól, mint például Ferrari, Lamborghini, Ducati, Aston Martin, Mercedes, Saleen, Shelby, Jaguar."

licencelt autó - Ducati
  • Fitti83
    Nincs leültetve és neon rajt. A többi eredeti! :D
  • Hunter of Deer
    igen de mar lejjebb irta BalanceArt: Senki ne várja, hogy a TDU Gold ma jelenik meg. (Ugyanis máig ez szerepel a honlapon) Az imént kérdeztem meg a CD Projektet, és májusi megjelenést mondtak. Bár azt hiszem ezen nem lepődik meg senki. Nem is emlékszem olyan játékra, amely a beharangozott dátumon jelent volna meg.

szal nemtom. Miskolcon felhivtam mar Tescot / Media m.-ot de egyikbe sincs :S
  • Szabi1991
    sőt, most nézem, ma jelent meg :DDDDD
  • Szabi1991
    én még kivárnám azt a 3 napot.. én megvenném a Gold-ot :D

a megapack-ba vannak a legjobb autók :DD
  • Hunter of Deer
    hat nemtom hogy erdemes e varni a CD projektre vagy inkabb megvegyem a simat a jszbazis.hu rol 2k ert.
  • carloelsa
    Hehe tök jó lett :) ilyen nem jutott volna az eszembe!!!Jó kis mondeno Fitti! Hány paci Húzza?
    Élőbe is így van átalakítva vagy csak Johny csinálta meg így a kombi mondeot?
    Ha így néz ki élőbe is (kiv rendszámtábla XD ) akkor...
  • laci 700
    Abban csak + autók vannak, de ezek nélkül is tudsz online játszani. az összes + autót meg ugyanolyan narancssárga kocsinak fogod látni... de elég ritkán látok ilyeneket...
  • pxxl
    nem kell a megapack, abban csak autók vannak. anélkül is megy az online. max ha valaki packos autóval megy, azt te nem látod, csak a default car-t.
  • Hunter of Deer
    hali az lenne a kerdesem hogyha megveszem a sima TDU-t (gondolom csak a goldban van benne a megapack) akkor azzal is tudok multizni ? vagy mindenfelekepp kell a megapack? (amiert gondolom szinten fizetni kell)
    thx
  • USAMEN POWER
    Nekem is ez volt... átvezető videó, repülőn ülök, azt a hapek álmodozni kezd, és épp ahogy elkezdödik az álmodozásában szereplö verseny kifagy a game... következöre átlépem a bejátszást, akk az autokölcsönzöbe mikor le okézom a kiválasztott autót akk fagy le... jo 3x ra is ujrainditom a gamet, akk miután kiválasztom a saját autóm, a házvétel után, és mennék a kötelezö versenyre, akk fagy le

megoldás... ha már a tököd tele van újrarakod legalább 1x a gamet, és használod a radialeng nevezetü progit, minden alkalommal mikor úgy érzed hogy ma már eleget játszottál,és kilépsz a játékból
    nekem bevált, és már soha nem fagy le, több órás játék után se, kopogjam le...
  • pxxl
    off

/off
  • [HUN]FaTaL
    Ez szerver hiba, nekem is ezt csinálta tegnapelőtt. Nathannal krúzoltunk, visszajöttem, cseteltünk és kérdeztem hogy hol van. Aztán mondja hogy hülye vagyok e mert ott parkol előttem. Mire negyedikre újra bejött a layerbe addigra már jó lett.
  • SLICK
    hát akkor haljanak éhen -.-
  • BalanceArt
    Bocs, hogy külön írom, de utána jutott eszembe. Senki ne várja, hogy a TDU Gold ma jelenik meg. (Ugyanis máig ez szerepel a honlapon) Az imént kérdeztem meg a CD Projektet, és májusi megjelenést mondtak. Bár azt hiszem ezen nem lepődik meg senki. Nem is emlékszem olyan játékra, amely a beharangozott dátumon jelent volna meg.
  • BalanceArt
    Na, hát korán örültem! Alighogy a hangproblémából kilábaltam, beleléptem valami másba.
    Két nappal ezelőtt megbolondult a játékosok megjelenítése: habár a játékban együtt voltam más játékosokkal, a térkép nem mutatta őket. Így minden alkalommal, amikor a kiléptem a térképre, be kellett jelölnöm a helyet, hogy megtaláljam őket. Ez volt két napja. Tegnap viszont váltott, és most mindenkit látok a térképen, de nem mindenkit látok a játékban. Ezt úgy kell elképzelni, hogy mondjuk látok egy csapat játékost, rájuk ugrom, aztán a játékban már csak a játékosok töredékét látom, MIKÖZBEN a navigáción hiánytalanul megvan mindenki. Tehát ha mondjuk a navigáció szerint hatan vannak körülöttem, én közülük csak 2-4-et látok. A legnagyobb vicc az, hogy általában mindenkivel tudok csetelni, de fogalmam sincs, hogy éppen merre állnak, vagy hogy éppen beléjük megyek-e, mert néhányukat nem látom. Így aztán nem nagy élvezet autózni. Aztán tegnap furcsa dolog volt még, hogy bizonyos autókkal láttam az illetőt másokkal meg nem, vagyis ha lecserélte az autót és más típussal jött vissza, akkor simán megjelent a kocsi, ahogy rendesen általában. Utána meg már azzal az autóval sem láttam, szóval pislogok, egyáltalán nem értem, hogy mi történik. Idegesítő!
  • Roger6
    Valahogy úgy emlékeztem, hogy más a verdád rendszáma.
  • Fitti83
    Ez de jó! XDDD
    Amúgy nem haragszom, hogy a valódi verdámat használtad fel!
  • Misi az ezredes
    Úgy tudom tescoba 2000 FT de lehet megemelték az árát a forint gyengülésével.
  • Hunter of Deer
    senki?
  • Johnny 19
    A kakukktojás Remélem nem haragszik érte a gazdája?!

• laci 700
    Tedd fel az 1.66A-s patch-t és szerintem működni fog! Ha krekkelted a gamet tedd vissza az eredeti exe-t és keress egy mini image képfájlt, azzal működik online CD nélkül is. (A patch kicseréli a TDU.exe fájlt is ezért segíthet megoldani a problémád...)
    Sok sikert és jó játékot!
  • bepe79
    Mit tudok az ellen tenni, hogy a progi kivág a desktopra hibaüzivel a karakterválasztás után? Jön az átvezető múvi, átlpem egy enter-el, és ahol autót lehetne kölcsönözni, mindig ugyanott jön a szokásos hibaüzi, meghogy online kereshetek megoldást... (Vista SP1 origi, legális)
    1.66 A patch van fent, most tettem fel nemrég.
  • bepe79
    Test Drive Unlimited BMW 750i E38 MOD:

Download link: http://forum.tdu-central.com/showthread.php?t=8013

• roland14
    Sziasztok!
    Megvettem jatekot a boltban és fel is telepítettem! De mikor el iindítanám ki ir a windows egy hiba jelentést! Azt hogy ellnézst kérünk a kellemetlenségért de tdu.exe fálj hibát észlelt ezért le ált!
    A gépemen bőven elfutna a jaték ugy hoghy valami más a gond ha valaki tud segíteni pls help!
    előre köszi!!!(létszi segítsen valkai mert nagyon akarok ezzel a gamel játszani!)
  • attis95
    ok20:50kor
  • Fr3nky21
    Találkozzunk az északi Mclaren kereskedésnél
  • attis95
    vki jön egyet gurulni?
  • BalanceArt
    Közben megoldottam.
  • SLICK
    ez mondjuk érdekelne engem is. Sajnos elég idétlenül van megcsinálva az oldal és alig van néhány infó.

amúgy asszem ez TÉK
  • Hunter of Deer
    hali!
    irtatok paran hogy a cd projekt kiadja a TDUt 2k-ert.
    az lenne a kerdesem hogy onnan hogyan lehet megrendelni? mert egyik jateknal sincs olyan hogy kosarba vagy valami. remelem nem csak az uzletben lehet megvenni :S

thx tovabbi jo szaguldozast :)
  • BalanceArt
    Hát éppen ez az! Csak a bnk1.mapot cseréltem le, majd vissza, és behalt az összes hang. környezet és egyebek vannak, de az összes autó néma.
  • Akylleus
    szerintem a-n kivul akarmi szoba johet.
  • drot
    lehet énis megyek de akkor most mivel mennyek ???
  • Akylleus
    akkor talalkozzunk 19:00-kor a sziget kozepen levo lambo szalonnal. azert 4-en minimum kene lenni.