Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2.feltettem a patch-t
3Feltettem a Megapackot (nem irtam be sor számot)
4.Meg Creckeltem
5.Nem ment neten
6.Visza eredeti fájlt
7.Megint nem indult
A Ruf-al ez igazán jó kis eredmény, grat :)
( a Gogle ban kerestem)
Misi.:Szedjél le egy új patchet.Lehet a régivel valami gebasz van.
Som:Hát öregem nem is tudom...Koenigsegg szép autó gyórs is meg minden de nem a közutakra való.Az hogy 400 felett is teljesít az meg nekem már irreális.Bugatti Veyron megy 407Km/h-t azt elfogadom de az hogy 450Km/h az nekem sok.Hidd el jót akarok sztem nem érdemes ilyen autót használnod.Úgyis odalépsz neki és aztán fogjon meg az Isten ha tud kanyar elött.Sagarissal sztem élvezetesebb menni mint egy ilyen "rakétával".<#vigyor5>#vigyor5>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Elõszpr 20 percig telepiti az nem sok?
Utána meg azt irja nincs fent a patch pedig fel van téve
Valakinek valami tipje?
#71111: Füstöl a Porsche?<#idiota>#idiota>
Lajcsikeeee gyilkos:D http://gabefeld.myminicity.com/

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Összejöhetnénk versenyezni, vagy csak autózni egyet.
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
TDU nick: HUN_Matt_92
rtfmZoli, rejtett mappát engedélyezd és megtalálod itt C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited
TDUnick: ArtMooney(HUN)
És látom végre alkalmaztad a tippemet.Klasz lett.<#vigyor3>#vigyor3>

Az addon.txt-t hova rakja, mert nem találtam kereséssel sem a a C:\doc&settings\-ben, sem az install könyvtárban, és nem töltöm le, az biztos.
A megapackot pedig felinstalláltam, és írtam be keyt(nem eredeti a megapack)
U.I.:A magasabb kategóriás versenyek: A,B,C mikortól jönnek elõ, mert most pro minõsítésû vagyok /offline módban/, és szeretném végre a Ferrarimat kicsit jobban megizzasztani :)
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Falkon nekem is adtál, meg is van a cobra, thx még1x.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
TDUnick: ArtMooney(HUN)
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.