Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aztán majd lehetne az is hogy majd csak egy típúsu kocsival lehetne menni pl: egy olyan kruzt szervezni amibe csak nissan 350z-k lesznek

én azt csináltam hogy vettem egy házat amibe csak a megapackos autókat raktam és akkor semmi gond nem volt.nem nyultam hozzá ahhoz a házhoz és kész.

akor egyet értûnk
És a legvégén a motor jönne

rtfmZoli
Nagyszerû: a Lamborghinit nem tudom eladni a házamból, és emiatt percenként kilép-> új játékot kell kezdenem???

sztem is így kéne 😊

HUNMemphis
Szinte már érzem a égetett gumi szagát.Szép. Nos a képemrõl annyit hogy tényleg délután volt tényleg ilyen szépen sütött a nap csak én játszottam rá méh egy picit.Plusz megvilágitást is kapott az egész.És asszem hogy az eget majd meghagyom élesnek. Jóészakát.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

hétvégén B kategoriában kén utána C stb

SiteDisagner
Egy háztömb oldalában. 😊

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

hát igenn...<#vigyor>

az biztos a tenger felett jó nagyot repûltem és kérdezted merre vagyok XD

köszi 😊

tényleg GPS voltam 😄
Amugy te is jó képeket csináltál

rtfmZoli
DE jó a Lamborghini is Megapackos

somdav95
<#nevetes1>

szép <#pardon1>

Test Drive Unlimitedes oldal

nézzétek meg,igaz még most kezdtem de már van fenn kép

Chevrolete Corvette C6TM Convertible(C)

rtfmZoli
miért dob ki azzal a szerverrõl, hogy your downloaded content has not been saved, you will be disconnected.
Autóim:Nissan350Z(tuningolt)(E), Chevrolete Corvette Z06TM Coupe(😎 ,Chevrolete Corvette C6TM Convertible(C), Lamborghini Murcéilago Roadster(A)

jöhet az utestes modot be linkeled ide meg hogy kell be ileszteni a játékba?

Misi az ezredes
^^

#71160 valamiért ilyen lett a mentés :/
#71160 adobe photoshop

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Hoffi
marha jó de szerintem lehetne nagyobb is a füst... xD

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

popzu
tutorial kell??😄 sry hogy nem egybe irtam..

popzu
gimp pl...

csak egy kicsit homályos a kép
Mivel lehet ilyen fûstöt csinálni?

nekem nagyon tetszik ez a kép fõképp a fûst

Misi az ezredes
Valamiért homályos a kép elmentett versiója :/ meg színhibás :S mi a rák pff..

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Misi az ezredes
( VÉLEMÉNY? )

nem lehet vhogy vhonnan beszerezni egy olyan matériát ami hasonlít a 2 Fast 2 Furious elején látható (illetve NFSU2ben is ugyanez a hang van) Skyline hangjára ?

Misi az ezredes
Grafika bazzeg grafika xD a háttér is graf miatt ilyen gyönörû...

#71153 Tarkólövés

A Multihoz kell az eredeti TDU
És létre kell hozni egy profilt a játékban a gamespy-t kell ki pipálni felhasználónév meg e-meal
És igy Multiba leszel
(Csak is ki zárolag eredetivel mûködik és csak 1990 ft)

HEMAXXI
szevasztok lenne egy kérdésem a multit honnan tomm leszedni ill hogy kell csak simán telepitem és kész vagy mi ??(mármint a multit)

TDU NICK:anudis0000[hun]

de szerencsére volt egy 2 nappal ezelõtti mentés
Csak elveszett a köningembõl 300 km

popzu
pfffffff😞

na sikerûlt fel lépnem a következõ aprobléma nem ugy nézek ki mint néztem sok ut fel fezetlen meg kaptam 60% de nem tudom miért és kopasz vagyok

BB7
3. hol készült? Vagy PS a háttér?
Misi az ezredes
én meg kb 20 percig próbáltam rád csatizni.. :/

most 16 perc alatt tete fel 4 percel elõbb ki kéne mán tisztitani az olvasót....

Nagyon szép kép
Mikor van ilyen délután én nekem még egyszer se volt

HUNMemphis
Nekem nagyon tetszenek.Igazán hangulatos.Fõleg a Chalengeres ütõs!
Szóval minden tiszteletem a tiéd!<#vigyor3>
Éppen lazultam mikor egyszer csak azt vettem észre hogy erõsen délután van.
Lehet egy kérdésem? Szerintetek érdemes elmosni az eget is vagy azt meg kéne hagyni élesen?HDR nekem nincs bekapcsolva így láthatóak lennének a felhõk körvonalai stb.<#hehe>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

SiteDisagner
Az utolsó képsorozatból amin jelentõsebb ps van, az csak a Dodge Challengeres.

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

somdav95
Ezeket ps-el csinálod?

Nektek nem törli ki a TDU-uninstálja a BOOT.ini fájlt?
nekem megint ki törölte mint az elõzõ rendszeren<#gonosz2>

SiteDisagner
Akkor még pár kép ha már nem hurrogtatok le😊

somdav95
Egoistaaa 😊
Én is vertem már el motorost úgy hogy õ nonHC-be volt. Van egy néhány láma az utakon 😊

Gabec26
Van hozzá érzékem,igaz nem tudok mindent.

Végre lesz egy jó kerék RS4-hez,meg a többi Audihoz is😊

Lajcsikeeee gyilkos:D http://gabefeld.myminicity.com/

HUNMemphis
Igazábol kezdem magamat szégyelni...Mondod hogy jó eredmény. Köszi de 2 perce 2.55-öt futottam vele...:$:$:$
Gondoltam képet már nem teszek be mert 1.:Sok macera mert ilyenkor törölnöm kell 2 képet atárhelyembõl.A VIP jogok elvétele miatt.
2.:Mára már elegetek van az eredményeimbõl. Biztos elhiszitek.
Ami a durva hogy én hülledeztem...Báááár emlékszem egy gyorsulásira amikor egy MW Augusta volt a kihívó és elvertem 30 méterrel de nem nagyzolok...:$

OFF:Som:nagyon feledékeny vagy😄

Misi az ezredes
szép látom te sem veted meg a grafikát ^^

BB7
Igen! Sajnos!
somdav95
Nem akartam mondani xD Ez a Lada tényleg ilyen pixel háború a játékba is?
misiizsai: öööööhhh, nemtom, régen tudtam 😄