Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És a legvégén a motor jönne
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
Amugy te is jó képeket csináltál
Autóim
#71160 valamiért ilyen lett a mentés :/
#71160 adobe photoshop
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Mivel lehet ilyen fûstöt csinálni?
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

#71153 Tarkólövés
És létre kell hozni egy profilt a játékban a gamespy-t kell ki pipálni felhasználónév meg e-meal
És igy Multiba leszel
(Csak is ki zárolag eredetivel mûködik és csak 1990 ft)
TDU NICK:anudis0000[hun]
Csak elveszett a köningembõl 300 km
Mikor van ilyen délután én nekem még egyszer se volt
Szóval minden tiszteletem a tiéd!<#vigyor3>#vigyor3>
Éppen lazultam mikor egyszer csak azt vettem észre hogy erõsen délután van.
Lehet egy kérdésem? Szerintetek érdemes elmosni az eget is vagy azt meg kéne hagyni élesen?HDR nekem nincs bekapcsolva így láthatóak lennének a felhõk körvonalai stb.<#hehe>#hehe>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
nekem megint ki törölte mint az elõzõ rendszeren<#gonosz2>#gonosz2>
Én is vertem már el motorost úgy hogy õ nonHC-be volt. Van egy néhány láma az utakon 😊
Végre lesz egy jó kerék RS4-hez,meg a többi Audihoz is😊

Lajcsikeeee gyilkos:D http://gabefeld.myminicity.com/
Gondoltam képet már nem teszek be mert 1.:Sok macera mert ilyenkor törölnöm kell 2 képet atárhelyembõl.A VIP jogok elvétele miatt.
2.:Mára már elegetek van az eredményeimbõl. Biztos elhiszitek.
Ami a durva hogy én hülledeztem...Báááár emlékszem egy gyorsulásira amikor egy MW Augusta volt a kihívó és elvertem 30 méterrel de nem nagyzolok...:$